Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Elektrik kesintisi

Görüntülenme: …

boroboro Üye
geldim geldim..cevap elbette var..ama mantıklı sorulara..soruların cevapları aslında bizde biliyoruz..nizip in şebekesinde iyileştirmeler yapılıyor..ama yeterlı değil..çalışmalar devam edıyor..elektırk parası ödeyerek kullandıgınız elektıgın yaktıgınız elektıriğin parasını öduyorsunuz..tedaşa havadan para vermıyorsunuz..bunu önce anlayalım...biz tedas olarak kesintisiz enerji vermeye çalısıyoruz..ama hala neticede birecik ilçesinden enerji alıyoruz..15 km lik bi hattan bahsedıyoruz..anlık arızaları çözüm dünyanın hiç bi yerınde bulunmuyor..hava su kuş insan faktörleri var..bunlar neden ler sebepler..netice de bu su borusu değil bı kere döşeyınce bi daha arıza yada kesıntı olmayacak diyemeyız..şehır buyuyor gelişiyor..bizde bunlara yetişmeye çalısyoruz..ilave trafolar ilave hatlar..nizip tedaş a verılen yatırım bütçesi ve yenıleme bütçesi kadar..
boroboro Üye
müslüm akpek;201059 wrote:Bu nasıl oluyor burnumuzun dibindeki barajdan elektrik alınamıyormu.

müzlüm ammi o baraj türkıye ye ait değil..yani en azından işletmesi..ve o baraj hergün elektırk üretmıyor..haftanın yada ayın belırli günlerrinde enerji üretir..o enerjiyi de enter konnekte sistemıne verır..yani ulasal şebekeye..dodgu anadolu bölgesi yük tevzi merkezinden enerji alıyor g.antep nizip birecik..yani elazıg keban dan..öyle burda baraj var şu kabloyu baglıyı vereyım yok..:)
boroboro Üye
HakanSahin;201060 wrote:Benim Anlamadığım Sanayi Bölgesinde Elektrik Kesiliyor.Bu Nasıl Bir iş. Parasını Ödediğim Elektrikle Bana Eziyet Ediyorlar.Tedaşı mahkemeye vercem kesin kararlıyım.
Kale-Mihrap yolunda tel kopmuş sanayide elektrik yok. bu nasıl bir mantık.

kale mıhrap a elektırk sanayiden gidiyor..kopan tel ana şebeke yani o.g. teli oldugundan enerjı otamatık olarak kesılır..yani şebeke arızaya gecer..bahsettiğim şey 30 bin volt luk enerjı nakil hattı..
müslüm akpek Üye
sonuç boroboro sonuç, napacağız bu elektrik kesintilerine katlanacakmıyız.
boroboro Üye
müslüm akpek;201136 wrote:Eski devrimcilerden olduğum için bilirim bu işleri, Nizip'e gideyim bak nasıl örgütleyeceğim sanayi esnafını, sende kaçacak delik ararsın artık.

insanları pretesto etme hakkı ve özgürlükleri vardır..bizde elektırk faturalarını zamanında ödemeyen aboneleri ve 10 20 yılönce abone olup ta 2 lamba 3 piriz gücü ile abone olup daha sonra kilima mıkro dalga bulaşık makinası yada bı kaynak makınası ıle abone olup ta daha sonra büyük güçlü makinalar alıp işyerı çalıştıran ve bu güç artışı projelerını tedaş a beyan etmeyıp kurumu zarara ugratan abonlerı pretesto edıyoruz...:)
müslüm akpek Üye
Gerekli bilgilendirme yapılsa herkes bunu yapar.
boroboro Üye
müslüm akpek;201164 wrote:sonuç boroboro sonuç, napacağız bu elektrik kesintilerine katlanacakmıyız.

çözüm bulunacaktır en kısa zamanda..ama arıza lara garanti hiç kimse veremez..çözüm nedir bunun cevabı rink hatlarının oluşturulması gerekıyor..nizip in de ulusal şebekeye baglanması gerekıyor..yenı yapılan şalt sahasının devreye girmesi gerekıyor..
mehmet karakaş Üye
Bu yazılanların hiç biri bizi ilgilendirmez:) Bizim için önemli olan elektrigimizin kesilmemesi.Tedaşın bütçesinden banane.Parasımı yok? Artırsın bütçesini alt yapısını şebekelerini düzenli kursun kardeşim.

HİKAYE DİNLEMEKTEN USANDIK!!! ÇÖZÜM İSTİYORUZ,ÇÖZÜM!!!!
boroboro Üye
o bütçeyi senden cıkaracagız işte..:) bi bakalım senin dükkana sözleşme gücün kaç..makinaların gücü kaç...:)
boroboro Üye
MENES;201103 wrote:Kardeşim ben Bursadayım ben sadece öylesine söyledim,tabi öyle zırt, pırt kesinti oluyorsa derdine düşmek lazım.

Abi acele etmeyin, 8 Ağustosta Nizip çayı ile birlikte Tedaşıda aradan çıkarırsın:p

meslektaşım bu işleri bilirsin..bugun bana yarın sana..biz bursada kesintilerin için vatandaşı örgütlüyormuyuz...hani nasıl olsa tedaş lojmanın da elektırk hiç gitmez ve kesilmez değilmi..:)
müslüm akpek Üye
Benim uzmanlık alanım yüksek gerilim, söylediklerin hiç mantıklı değil, bu bence aksayan bir devlet politikası.
mehmet karakaş Üye
boroboro;201171 wrote:o bütçeyi senden cıkaracagız işte..:) bi bakalım senin dükkana sözleşme gücün kaç..makinaların gücü kaç...:)

Benim iş yerim Traktör servisi ögle makina falan yok.
müslüm akpek Üye
gitmeyin boroboro nun üstüne elinden gelen birşey yok.
şükrü çiftçi Üye
signatürün gerçek istekleri ortaya koymuş işte yazmaya gerek yok
Subutay Üye
Kaçak elektrik kullananların kışın sobaya, yazın da klimaya yüklenmesi sonucu trafolar ömrünü daha hızlı dolduruyor. Kaçak kullananları ihbar edin, mesele hallolur...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim