Günde en az 3-4 defa Elektrikler kesiliyor.Kış olduğunda yağmura ve rüzgara yoruyoruz.Yazın ortasındayız ne yağmur var nede rüzgar.Elektrik kesintilerinden bıktık artık.Yetkililer buna bir çözüm bulsun.
Sorunlarımız Önerilerimiz
geçenlerde yine aradım bir bayan çıktı ne zaman gelecek dedim 20 dk gelecek dedi 2 dk sonra geldi
nizip e bir damla yağmur düşsün hemen elektriği kesiyorlar bir rüzgar çıktın elektrik gitti bilgisayarım belki 20 defa hastanelik oldu ..... oyunmu oynuyorlar elektrikle acaba....
faydası yok güç kaynagım var hatta güç kaynagı bağlıydı elektrik gitti monitörüm yanmıştı
bunun cevabı varmı sizce...
Elektrik kesintisi
Görüntülenme: …
hangi mah..hangi sok..saat kaçta...sanki yağmurda fırtına da kesılır sadece elektırk..şu an yaz la kışın hiç bi farkı yok...kışın elketırklı sobalar..yazın kilimlar..güç aynı güç..
Sanayi sitesi.Hergün 3-4 defa elektrik kesiliyor.
hangi sokak...sadece senın işyerimi civarı..186 arızayı aradınmı..ne dediler..?
1.Cadde benim bulunduğum yerde herkesinki kesiliyor.186 Arızayı aramadım.Arasam ne diyecekler?
tamam da kardeş eskiden hat birecikten geliyordu şimdi tesis nizibe kuruldu... hiç mi farkı yok farkı yoksa neden yapıldı. neden bu kadar maliyete katlanıldı... ben mehmet kardeşime sonuna kadar katılıyorum...boroboro;201002 wrote:hangi mah..hangi sok..saat kaçta...sanki yağmurda fırtına da kesılır sadece elektırk..şu an yaz la kışın hiç bi farkı yok...kışın elketırklı sobalar..yazın kilimlar..güç aynı güç..
nizipteki daha devrede değilki..orda öylece duruyor...hala birecıkten elektırık alıyoruz...
ben bir seferinde aradım ne zaman gelecek dedim adam ters cevap verdi tabiki benim cevabım ona kapak oldu seni oraya niye oturtmuşlar dedim sesi çıkmadımehmet karakaş;201005 wrote:1.Cadde benim bulunduğum yerde herkesinki kesiliyor.186 Arızayı aramadım.Arasam ne diyecekler?
geçenlerde yine aradım bir bayan çıktı ne zaman gelecek dedim 20 dk gelecek dedi 2 dk sonra geldi
nizip e bir damla yağmur düşsün hemen elektriği kesiyorlar bir rüzgar çıktın elektrik gitti bilgisayarım belki 20 defa hastanelik oldu ..... oyunmu oynuyorlar elektrikle acaba....
Hop meslektaşıma yüklenmeyin.
meslektaşın görevini yerine getirmiy:D:DMENES;201029 wrote:Hop meslektaşıma yüklenmeyin.
Bilgisayarın için acilen bir güç kaynağı al.mavi_şahin;201027 wrote:ben bir seferinde aradım ne zaman gelecek dedim adam ters cevap verdi tabiki benim cevabım ona kapak oldu seni oraya niye oturtmuşlar dedim sesi çıkmadı
müslüm akpek;201045 wrote:Bilgisayarın için acilen bir güç kaynağı al.
faydası yok güç kaynagım var hatta güç kaynagı bağlıydı elektrik gitti monitörüm yanmıştı
Ben 250TL ye almıştım bir güç kaynağı, hem pc yi hem monitoru idare ediyordu, elk kesildiğinde bilgisayarımı kendim kapatıp elektriğin gelmesini bekliyordum, senin güç kaynağı çin malıymış demekki.mavi_şahin;201047 wrote:faydası yok güç kaynagım var hatta güç kaynagı bağlıydı elektrik gitti monitörüm yanmıştı
müslüm abi yok güç kaynagı yok çin malı diyerek konuyu dagıtma bizim işlerde de önemli elektirik fıstık kavuruyorsun tam fıstık makinadayken elektrik kesiliyor makina çok aşırı sıcak içindeki malı çıkarabildiğini çıkarıyon çıkaramagında yanıp gidiyor yazık günah bu nizip in ayıbı ya ne zaman bir damla yağmur düşşe ekektrik gidiyormüslüm akpek;201049 wrote:Ben 250TL ye almıştım bir güç kaynağı, hem pc yi hem monitoru idare ediyordu, elk kesildiğinde bilgisayarımı kendim kapatıp elektriğin gelmesini bekliyordum, senin güç kaynağı çin malıymış demekki.
Bu nasıl oluyor burnumuzun dibindeki barajdan elektrik alınamıyormu.
Benim Anlamadığım Sanayi Bölgesinde Elektrik Kesiliyor.Bu Nasıl Bir iş. Parasını Ödediğim Elektrikle Bana Eziyet Ediyorlar.Tedaşı mahkemeye vercem kesin kararlıyım.
Kale-Mihrap yolunda tel kopmuş sanayide elektrik yok. bu nasıl bir mantık.
tedaşa sormak lazım ama sitede bazıları ( menes abi sana sözüm yok) hemen bir bahane uydururmüslüm akpek;201059 wrote:Bu nasıl oluyor burnumuzun dibindeki barajdan elektrik alınamıyormu.
bu sözüne katılıyorum abi parasını ödüyoruz eziyet ediyorlarr.HakanSahin;201060 wrote:Benim Anlamadığım Sanayi Bölgesinde Elektrik Kesiliyor.Bu Nasıl Bir iş. Parasını Ödediğim Elektrikle Bana Eziyet Ediyorlar.Tedaşı mahkemeye vercem kesin kararlıyım.
Nizip Tedaşı protesto edin, toplanın sanayiye basın açıklaması yapın. Türkiyede ağlamayana meme yok.
amacımız protestoı bir kuruumu kıuruluşu karalamak felan değil!!!! işlerini düzgün yapsınlar oyuncakmı bu elektrikmüslüm akpek;201065 wrote:Nizip Tedaşı protesto edin, toplanın sanayiye basın açıklaması yapın. Türkiyede ağlamayana meme yok.
Kardeşim ben Bursadayım ben sadece öylesine söyledim,tabi öyle zırt, pırt kesinti oluyorsa derdine düşmek lazım.mavi_şahin;201061 wrote:tedaşa sormak lazım ama sitede bazıları ( menes abi sana sözüm yok) hemen bir bahane uydurur
Abi acele etmeyin, 8 Ağustosta Nizip çayı ile birlikte Tedaşıda aradan çıkarırsın:pmüslüm akpek;201065 wrote:Nizip Tedaşı protesto edin, toplanın sanayiye basın açıklaması yapın. Türkiyede ağlamayana meme yok.
Eski devrimcilerden olduğum için bilirim bu işleri, Nizip'e gideyim bak nasıl örgütleyeceğim sanayi esnafını, sende kaçacak delik ararsın artık.MENES;201103 wrote:.
Abi acele etmeyin, 8 Ağustosta Nizip çayı ile birlikte Tedaşıda aradan çıkarırsın:p
öylece orada duruyorsa yatırım yapıldıysa neden daha bu eziyet çektiriliyor insanalara...boroboro;201016 wrote:nizipteki daha devrede değilki..orda öylece duruyor...hala birecıkten elektırık alıyoruz...
bunun cevabı varmı sizce...
Tedaşcılardan ses yok.
bence uzun sürede gelmez...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.