Şaka bi yana sufiliği sofiliği öğrenmiş olduk.
Dini İçerikli Konular
Helal abime.. yakında seni de yüreğinle birlikte post üstüde zemzem suyu içerken görmek isteriz..:)
Açılsın göklerin kapıları..
Açılsın yürekler kat kat.. Ve
Dua dua kanatlansın melekler..
Sofi Kimdir?
Görüntülenme: …
Padişahlar meclisinde; sol tarafta yiğitler, bahadırlar, kahramanlar oturur; çünkü kalp vücudun sol tarafında bulunur.
Defterdarlar, hesap memurları, katipler, şair ve edipler padişahın sağında yer alırlar, zira yazı yazmak ve iş yapmak sağ elin işidir.
Sofilere padişahlar karşılarında yer verirler. Çünkü onlar can aynasıdır, ayna da insanın karşısında olmalıdır.
Anladım zail olmuş sensiz geçen evkatı
Cihana padişah olmak kuru bir kavga imiş
Bir mürşide bend olmak her şeyden evla imiş..
Y.Sultan Selim..
Defterdarlar, hesap memurları, katipler, şair ve edipler padişahın sağında yer alırlar, zira yazı yazmak ve iş yapmak sağ elin işidir.
Sofilere padişahlar karşılarında yer verirler. Çünkü onlar can aynasıdır, ayna da insanın karşısında olmalıdır.
Anladım zail olmuş sensiz geçen evkatı
Cihana padişah olmak kuru bir kavga imiş
Bir mürşide bend olmak her şeyden evla imiş..
Y.Sultan Selim..
müslüm akpek;201076 wrote:Şaka bi yana sufiliği sofiliği öğrenmiş olduk.
Helal abime.. yakında seni de yüreğinle birlikte post üstüde zemzem suyu içerken görmek isteriz..:)
Böyle bir resmi görmek için neler vermezdim ha ha haaa:)xxhidayet;201079 wrote:Helal abime.. yakında seni de yüreğinle birlikte post üstüde zemzem suyu içerken görmek isteriz..:)
MENES;201090 wrote:Böyle bir resmi görmek için neler vermezdim ha ha haaa:)
Açılsın göklerin kapıları..
Açılsın yürekler kat kat.. Ve
Dua dua kanatlansın melekler..
Allah katında belkide çok değerliyimdir.:DMENES;201090 wrote:Böyle bir resmi görmek için neler vermezdim ha ha haaa:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.