Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Sünnetsiz Çocukların İmdadına Çocuk Polisi Yetişti

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Nizip ilçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Polisi Büro Amirliği Maddi durumları iyi olmadıkları tespit edilen toplam 7 aileyi bağrına bastı.Çocuklarını maddi imkansızlıklar nedeniyle sünnet yaptıramayan Ailelere yönelik harekete geçen Çocuk Polisi Nizip Devlet Hastanesi ile işbirliği yaprak 8 çocuğu sünnet yaptırdı.Karşıyaka Mahallesinde ikamet eden çocuklara önce sünnet kıyafeti giydirildi,ardından sünnet yapılmak üzere Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine getirildi.Nizip ilçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş ve eşi Reyhan Durmuş’un bizzat ilgi ve alaka gösterdikleri sünnetsiz çocukların bazıları korkudan ağladı,bazı çocuklar ise güle oynaya kendilerini emin ellerine bıraktı.Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Aileler ve Sünnetsiz çocuklar bu konuda yardım ve desteklerini esirgemeyen Nizip Emniyet Amirliğine Teşekkür ettiler. Nizip ilçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş ise,Çocuk Polisi Bürosu Organizesinde yapılan çalışmada sünnetsiz oldukları tespit edilen çocukların ön planda tutulduğunu ve sünnetlerinin yaptırıldığını söyledi.Nizip Emniyet Müdürlüğünün her zaman ihtiyaç sahibi Ailelerin yanlarında olduklarını vurgulayan Durmuş, ayrıca sünnet sonrası iyileşen bu çocuklara yönelik sünnet düğünü yapacaklarını söyleyerek,çünkü çocuklar bizim geleceğimiz,çocuklar yarınlarımızın teminatıdır diye konuştu.

Devamı İçin Tıklayınız...
coskun Üye
Sünnetsiz Çocukların İmdadına!!!!!!

:)
müslüm akpek Üye
Sünnet olmak bile para, aslında sünnetin parasız olması gerek, şimdi polisler olmasaydı bu çocuklar sünnet olamayacakmıydı.
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Nizip halkı polisini, poliside nizip halkını çok sever.
Sayın Akpek, sizin gibi hayırsever işadamlarımızıda bekliyoruz.
müslüm akpek Üye
ver gazı, nizip.com olarak yapalım birşeyler.
xxhidayet Üye
müslüm akpek;199927 wrote:Sünnet olmak bile para, aslında sünnetin parasız olması gerek, şimdi polisler olmasaydı bu çocuklar sünnet olamayacakmıydı.

Ya ne komik konu ve ne komik yorumlar...:p İmdada Polis yetişyo..."İmdat Polis-Sünnet Hattı"...:p:p Orada kaç vukuat işlendi acaba?:confused:
Polislerin hangi birimi bu işi üslendi, merak ediyorum...; Narkotik olmaz!.. Terörle mücadele?..hımmm..Kessin Özel Tim ilgilenmiştir... Çevik Kuvvetden önce onlar gelmiştir..Pepepepep.....Heeeee:D:D:D:D
benbaskan Üye
bildiğim kadarı ile muhtar dan alınan bir fakirlik kağıdı ile hastanede ücretsiz olarak sünnet yapılıyor...

bu arada ben başlığa takıldım yani çok zor durumdamı kalmışlar veya hiç yaptıracak durumları yok ta imdat deyip polislere ne olur bizim çocuğumuzu sünnet ettirin mi demişler...

bu konuda haber içeriklerinin ve metinlerinin özenle yazılması nrt nin lehine olur diye düşünüyorum...
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Arkadaşlar sanırım gözünüzden kaçan birşey var. Türkiye'de uzun zamandır 18 yaşına kadar çocukların sağlık giderleri devlet tarafından karşılanıyor.
Ancak !
Çocukların kayıtlarının olması yani nüfus cüzdanlarının olması gerekiyor. Sanırım bu çocuklar aileleri tarafından nüfusa geçirilmemiş veya ihmal edilmiş olanlardır. Bu nedenle ücretsiz olarak hastanede resmi işlemleri yapılamamış. Bu esnada Nizip Emniyet Müdürlüğü Çocuk şubesi bölümü mensupları sünnetsiz çocuklarımızın imdadına yetişip onlarında bu sağlık hizmetinden faydalanmalarına yardımcı olmuşlardır.
M.KÜÇÜK Üye
Hido bunada bir kulp buldunya sana helal olsun.Ne ayaksın inan anlamadım.
xxhidayet Üye
:p
MENES;200222 wrote:Hido bunada bir kulp buldunya sana helal olsun.Ne ayaksın inan anlamadım.

42 ayak..
kırkayak zaten var.. öyle değil mi? Pepeppepeee!!!!..:p:p:p:p:p

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim