Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Bu da oldu! İnternetten kız istedi!

Görüntülenme: …

xxhidayet Üye
DENİZLİ- İnternette tanıştığı kızı ailesinden internet kamerası yardımıyla isteten Denizlili genç, dünya evine girdi.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden bu yıl mezun olan 25 yaşındaki Alper Uğurlu, 3 yıl önce sanal alemde Polonyalı İngilizce Öğretmeni Oliwia Biedzka ile tanıştı.

Oliwia Biedzka'yı geçen yaz Denizli'ye davet eden Alper Uğurlu, Pamukkale'yi gezdirdiği kız arkadaşına burada evlenme teklif etti.

Biedzka'nın teklifi kabul etmesinden sonra sıra ailelerin ikna edilmesini geldi. Gençler, ailelerini internet üzerinden kamera yardımıyla görüntüleyerek birbiriyle tanıştırdı. Bu arada tercümanlık yapan çift, ailelerin internet ortamında sohbet etmesini sağladı.

Görüşmelerin sonunda Uğurlu ailesi, kameradan Oliwia'yı istedi. Türkiye-Polonya arasında internet üzerinden gerçekleşen isteme töreninde, Biedzka ailesi teklifi kabul etti.

Denizli'ye gelen Polonyalı konuklar, çiftin nikahında hazır bulundu. Alper Uğurlu ile Oliwia Biedzka, Denizli Belediyesi Nikah Salonu'nda dünya evine girdi.

Çift, resmi nikahın kıyılmasının ardından Oliwia Uğurlu'nun Müslümanlığa geçmesi için Denizli Müftülüğüne başvurdu.

Denizli Müftüsü Mehmet Köse, gerçekleştirilen prosedürün ardından Oliwia Uğurlu'ya Kur'an-ı Kerim'in İngilizce baskısını hediye etti.

Alper ile internette tanıştıklarını belirten Oliwia Uğurlu, ''Onu çok seviyorum. Türk olması beni daha çok yaklaştırdı. Üç yıldır konuşuyorduk. Bizim gibi, ailelerimiz de internette açılan kamera sayesinde tanıştı, sohbet etti. Ben Alper'e ve Pamukkale'ye hayranım'' dedi.

Alper Uğurlu ise kısmetinin Polonya'da olduğunu belirterek, ''İnternette birbirimize aşık olduk. Ailesi Türkiye'de kalmasına izin verdi. Denizli'de İngilizce öğretmenliği yapacak'' diye konuştu.

Alper Uğurlu'nun annesi Cansever Uğurlu da gençlerin tanışıp anlaştıklarını, kendisine söyleyecek fazla bir sözün kalmadığını belirterek, gelininin adının bundan sonra Elif olacağını kaydetti. (AA)
müslüm akpek Üye
Allah mesut etsin, çocuğuda internetten kamera aracılığıylamı yapacaklar töbe töbeeeee.
ziya_eren27 Üye
artik hersey sanala dokulmus insanlar birbirini gormeden bile ( hanek) ediyorlar,kim kimin nesi
xxhidayet Üye
İki tane kızım var.. korkum;
'Baba biz evleniyoruz!..Ahan da düğün davetiyemiz ..bekleriz!'
demeleri..
olur mu.. olur?!!!...
Valla ne düşünüyorsak başımıza geliyor... En iyisi bu konuyu toptan silelim..:)
ziya_eren27 Üye
hidayet niye siliyosun ki ne guzel dedikodu ediyoz ikicirt hanek bile edemiyok)
xxhidayet Üye
ziya_eren27;199389 wrote:hidayet niye siliyosun ki ne guzel dedikodu ediyoz ikicirt hanek bile edemiyok)

Artık antepçem eskisi kadar iyi değil.. :confused:malum 16 yıldır çıkmışız şehirden.. Ama yine de;"hanek" ne demek anladım..:):p
ziya_eren27 Üye
rabbim sabirlar versin,hanek sohbet etmek demek:)
bak ne guzelde ediyoruz:) ama ikicirt hanek edek))
xxhidayet Üye
ziya_eren27;199400 wrote:rabbim sabirlar versin,hanek sohbet etmek demek:)
bak ne guzelde ediyoruz:) ama ikicirt hanek edek))

Bunu anlamadım işte?!!..
:confused:
m altay Üye
buyur buradan yak
bu tür konular karadeniz tarafında olur ama budefa rotasını şaşırmış
burası türkiye herşey olur
allah mesut bahtiyar eylesin artık erkek tarafına ço iş düşer kızı ttür adetleri ve kültürüyle iyi tanıştırmaları lazım
ziya_eren27 Üye
hidayet sende birden unutmussun nizip,i:) yani ikicirt demek ikikelime olsun demek,
(iki cor hanek edek yani) :) cor,da bilmiyorum deme..:p
xxhidayet Üye
ziya_eren27;199417 wrote:hidayet sende birden unutmussun nizip,i:) yani ikicirt demek ikikelime olsun demek,
(iki cor hanek edek yani) :) cor,da bilmiyorum deme..:p

Ya böyle ağır sorularla gelmeyin yaa..:(
busenaz Üye
müslüm akpek;199378 wrote:Allah mesut etsin, çocuğuda internetten kamera aracılığıylamı yapacaklar töbe töbeeeee.
ya abim olurmu sence????????????
güldürme beni bak gülemiyorum:(((
ziya_eren27 Üye
Ya böyle ağır sorularla gelmeyin yaa..:(
ne ağırı abim bunlar normal nizip,çe hanekler))
(zaar) sen tam unutmuşsun nizip haneklerini siteye üye olduktan sonra daha sen neler kazanacaksın neler...
xxhidayet Üye
ziya_eren27;199475 wrote:Ya böyle ağır sorularla gelmeyin yaa..:(
ne ağırı abim bunlar normal nizip,çe hanekler))
(zaar) sen tam unutmuşsun nizip haneklerini siteye üye olduktan sonra daha sen neler kazanacaksın neler...

Sayenizde teminolojim biraz daha gelişti... özüme döndüm..:)
ziya_eren27 Üye
zaten özünü fazla kaybetmemişsin'ki ne mutlu'ki,sana iki hanekte alıştırdıysam:)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim