demek ki neymiş :
derdimi dinledim, derdimden iğrendim...
onun derdini gördüm, derdime imrendim.... Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür...
Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen aslabirbirlerini görmezler. Arkadaşlık bunun gibi olmalı. Arkadaşsız hayat cehennem gibidir. Dünyanın en iyiarkadaşı haftası. Senin en iyi arkadaşın kim?
insan bazen ne yaptıgını bılmıyor. bir anlık bir düşünce bir arkadaşlığın yıkılmasına neden oluyor. ama dostlar arasında kuvvetli bır bağ vardır. ve o dostlar ayrı olsalarda o bağ sayesınde herzaman dostunu kalbınde taşırlar. bunu unutma dostum
kimine göre pabuçları,kimine göre ise kendini taşıyan tahtadan dayanakları...
Allah herkese,dayanacağı,ağlarken güldürebilen,gülerken ağlatabilen arkadaşlar nasip etsin!
Iki farkli konu! 'Sukru Ciftci' kardesim almis 'kanaatkarlikla', bir de resimlerle destekli ne ilgisi varsa 'arkadasligi' ayni cerceve de sunmus! Bizleri de bunlar arasinda bag kurmaya zorluyor! 'Kanaatkarligi' belki tartisiriz ama su 'arkadasligi' gunumuzde herkes 'sorguluyor' saniyorum, nerde 'gercek dostluklar' gibisinden, ha?!
osman yorgancı;199128 wrote:insan bazen ne yaptıgını bılmıyor. bir anlık bir düşünce bir arkadaşlığın yıkılmasına neden oluyor. ama dostlar arasında kuvvetli bır bağ vardır. ve o dostlar ayrı olsalarda o bağ sayesınde herzaman dostunu kalbınde taşırlar. bunu unutma dostum
saolasın üstadım anlamlı cümleler
çok anlamlar var çok senin cümlende
selametle
mehmet karakaş;199208 wrote:Yusuf serçe uyudu::) İyiki saat farkı var:):)
Kimse kopmasin, sevinmesin 'su uyur DUSMAN uyumaz':))) Bir saattir 'illerin ozelliklerini' felan okuyorum sistem otomatik atiyor:))) bi de 'gunesi gordum' konusunu ariyorum yorum yapmak icin ama bulamiyorum!!!!!
YusufSerce;199212 wrote:Kimse kopmasin, sevinmesin 'su uyur DUSMAN uyumaz':))) Bir saattir 'illerin ozelliklerini' felan okuyorum sistem otomatik atiyor:))) bi de 'gunesi gordum' konusunu ariyorum yorum yapmak icin ama bulamiyorum!!!!!
yurtdışında olduğum icin şuan en iyi arkadaşım bilgisayar:)heryeri rahatlıkla ulaşabilme imkani veriyor ve sevdigim dost ve arkadaşlarımla daha net ulaşabiliyorum ve uzunca sohbet edemilme fırsatım oluyor iyiki varsın arkadaşım...:)
çok şükür yarabbi verdiğin herşeye
verdiğinin farkında olamayanları ve farkında olupta nankörlük edenleri ıslah eyleyesin yarabbi
sen herşeyi tam ve şüphesizki bilirsin
sıradan birşeygibi yukarıdaki konu ama beni çok etkiledi