Hido başımla beraber, ama inan ki Bursa İstanbul gibi değil. Yani sağda solda öyle hemşerimiz yok lokantacı, ya Ağrılı yada ordan burdan yani.Gel ama ne bulursan onu yersin sonra demedi deme.Bak döner yediririm sana.:)xxhidayet;198322 wrote:"Mahmıt abi sırf seni görmek için Bursa' ya gelecem..." dersem yalan söylemiş olurum.. Amacım Balcan kebabı yimek!..:):)
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
birde kimse gitmemeli delmi iskender yemeye :) :)
Mahmut abi tavaya gelmene çok sevindim..Var mı başka Ayran fıkrası :)) bak özel istiyorum ona göre..Namzadenin hemen yanında büyük Güneşli merkez camisi var..namazı orda kılabilirsiniz..ama tava 7 de o zamana kadar ikindi namazı da var.. :) Müslüm abi cumayı kılar ama ikindiyi bilemem :))
Matbaacılar sitesinin en üst katında büyük bir mescid var..İmamı çok iyi..cumayı orada kılmanızı tavsiye ederim...
Istanbul Cuma Tavası-3 Yapıldı
Görüntülenme: …
Dönermi öf ya ağzımın suyu aktı, ama sakın eski otogarın oradaki üçkağıtçıları deme, başka yerde yeriz.
Hepinize Afiyet olsun.. İyi eğlenceler...
Müslüm Akpek
Mahmut Küçük
Osman Demir
Fatih Soyarık
Ramazan Tarhan
Emrah Tarhan
Ahmet Er
Zeynel Küçük
....
Başka yokmu gelen..Son iki gün...sayı lazım bana
Mahmut Küçük
Osman Demir
Fatih Soyarık
Ramazan Tarhan
Emrah Tarhan
Ahmet Er
Zeynel Küçük
....
Eski otogar yıkıldı yerine kent meydanı yapıldı, sen gel ben sana yedireceğim yeri biilyorum.müslüm akpek;198349 wrote:Dönermi öf ya ağzımın suyu aktı, ama sakın eski otogarın oradaki üçkağıtçıları deme, başka yerde yeriz.
Ramazan Vedat ve Hayri ustada gelecek.Ramazan Tarhan;198411 wrote:Müslüm Akpek
Mahmut Küçük
Osman Demir
Fatih Soyarık
Ramazan Tarhan
Emrah Tarhan
Ahmet Er
Zeynel Küçük
....
Tamam İskenderin en kralını yiyelim.:p nizip.com iskender günü hehheeeMENES;198413 wrote:Eski otogar yıkıldı yerine kent meydanı yapıldı, sen gel ben sana yedireceğim yeri biilyorum.
müslüm akpek;198423 wrote:Tamam İskenderin en kralını yiyelim.:p nizip.com iskender günü hehheee
birde kimse gitmemeli delmi iskender yemeye :) :)
Sen zor görürsün o Nizip.com iskerder gününümüslüm akpek;198423 wrote:Tamam İskenderin en kralını yiyelim.:p nizip.com iskender günü hehheee
Niye! sonradan gelip hepsini sen mi yiyeceksin.:(mavi_şahin;198426 wrote:birde kimse gitmemeli delmi iskender yemeye :) :)
Kaplıcadan erken döndüm, inşallah tavaya ben de katılacağım:)
İskender yemiştik eski otogarın orada meşhurmuş efendiler, ulan bir iskender 16 TL olurmu yahu, hesabı öderken adama bu parayı helal etmiyorum size dedim.
Abi hoş geldin. Sen katılacaksan inşaallah bende geleceğim.Cuma günü 10:00 feribotuna atlayıp İstanbula geleceğim 11:45 de yenikapıdayım.Polen2734;198462 wrote:Kaplıcadan erken döndüm, inşallah tavaya ben de katılacağım:)
Müslüm abi cuma namazına bir plan yapta hep birlikte namazı orada kılalım,
MENES;198468 wrote:Müslüm abi cuma namazına bir plan yapta hep birlikte namazı orada kılalım,
Mahmut abi tavaya gelmene çok sevindim..Var mı başka Ayran fıkrası :)) bak özel istiyorum ona göre..Namzadenin hemen yanında büyük Güneşli merkez camisi var..namazı orda kılabilirsiniz..ama tava 7 de o zamana kadar ikindi namazı da var.. :) Müslüm abi cumayı kılar ama ikindiyi bilemem :))
Mahmut ben seni iskeleden alırım, benim ofise geliriz, Ülker'in camisinde cumayı kılarız, (hiç sevmem bu ülkerin imamını ama idare edeceğiz.) Sonra öğle dürümünü bizim Hayride yeriz, akşama Vedat gelecek onunla birlikte Hayriyide alırız, tava mekanına gideriz.MENES;198468 wrote:Müslüm abi cuma namazına bir plan yapta hep birlikte namazı orada kılalım,
müslüm akpek;198480 wrote:Mahmut ben seni iskeleden alırım, benim ofise geliriz, Ülker'in camisinde cumayı kılarız, (hiç sevmem bu ülkerin imamını ama idare edeceğiz.) Sonra öğle dürümünü bizim Hayride yeriz, akşama Vedat gelecek onunla birlikte Hayriyide alırız, tava mekanına gideriz.
Matbaacılar sitesinin en üst katında büyük bir mescid var..İmamı çok iyi..cumayı orada kılmanızı tavsiye ederim...
Ramazan istihparatın çok iyi nerden biliyorsun sen matbaacıları ve mescidini.Ramazan Tarhan;198500 wrote:Matbaacılar sitesinin en üst katında büyük bir mescid var..İmamı çok iyi..cumayı orada kılmanızı tavsiye ederim...
OOoooo akşama kadar seninle aynı yerde kalırsak papaz oluruz biz yav.:pmüslüm akpek;198480 wrote:Mahmut ben seni iskeleden alırım, benim ofise geliriz, Ülker'in camisinde cumayı kılarız, (hiç sevmem bu ülkerin imamını ama idare edeceğiz.) Sonra öğle dürümünü bizim Hayride yeriz, akşama Vedat gelecek onunla birlikte Hayriyide alırız, tava mekanına gideriz.
Yok yok birşey yapmayacağım sana.:):)MENES;198510 wrote:OOoooo akşama kadar seninle aynı yerde kalırsak papaz oluruz biz yav.:p
Senin birşey yapma zamanın geçmiş,küllerin sönmüş senin benim senden hiç korkum olmaz be anam. Öyle olsaydı seninle bizim evde beraber yatmazdık, sen kendine dikkat et Vanlıyla yatan sendin.:Dmüslüm akpek;198541 wrote:Yok yok birşey yapmayacağım sana.:):)
Emrah ben biraz prova yapayım da gelirsem çoştururum.emrah63;198479 wrote:Mahmut abi tavaya gelmene çok sevindim..Var mı başka Ayran fıkrası :)) bak özel istiyorum ona göre..Namzadenin hemen yanında büyük Güneşli merkez camisi var..namazı orda kılabilirsiniz..ama tava 7 de o zamana kadar ikindi namazı da var.. :) Müslüm abi cumayı kılar ama ikindiyi bilemem :))
Müslüm abiyi tanıyamaışsınız.. O sizin gibi "göstere göstere" namaz kılmıyo.. :)
Göstere göstere namaz kılmaktan Allaha sığınırız. Hido! ne demek göstere göstere.:confused:xxhidayet;198596 wrote:Müslüm abiyi tanıyamaışsınız.. O sizin gibi "göstere göstere" namaz kılmıyo.. :)
Kaldı bir gün gelecek olanlar belli oldumu, Mahmut başta geliyor, onun için ayrıca bir tava yapılacak, yoksa bize birşey kalmaz.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.