Kasım hocam güzel bir konu başlığında, o güzel resmi ekleyerek bizlerin gözlerine hitap ettiiniz o resim sayesinde sabah sabah ağzım sulanıp sulanıp gidiyor. Hatta bu mesajı yazarken bile sulanmaya devam ediyordu. Akşama ev sahibinin damındaki cemeleden bir salkım koruk alıp terlemesini yapmazsam bu gün ağzımın sulanması gitmez. Sakın ola ki bu resmi aşeren biri görmesin. Yoksa yemezse uşaa şaşı olur :) Aha benden sölemesi....
Abi harbiden de canımız çekti.İyisi mi sen bir ziyafet hazırla da gelip duasını yapalım.fazla masrafa girerek terleme.sadece tadımlık bir terleme yap yeter.
işten cıktıksan sonra ilk işim akşam eve gidip bahcede çıkmışmı diye kontrol etmek çıkmışa kardesime yaptirmak sonra tek başıma Afiyetle yemek :=))) Mrk etmeyin Hemşerilerim Yerinize de yiyecegim :Pp
Ne kadar Ekşi bir konu olmuş şöyle insan bakınca içi bir hoş oluyor:)
Ben nar ekşisi de koyuyorum harika oluyor:)
Bizim bahçede asma var koruğumuzda hiç eksik olmaz Küçükken hergün terledirdik koruğu:)
ama şimdi hayatın zorlukları beni terlediyor koruğu terletmeye vaktim olmuyor:)
ama gerçekten konu çok güzel kasım abi seni tebrik ederim.
hocam allah razı olsun ki aklımıza getirdin valla canım çekti hafta sonu bahçeye gittimi koruku terletelim bu sezon. ALLHA' a emenet olun saygılar.........
vedatakkas;198367 wrote:yazın artık şu tarifi arkadaşlar...
Abi tarifi nedir ki ?
iki alemiyon hamam tası al
birine yarım tas koruk koy
bir yemek kaşığı kırmızı pul biber at
bir tatlı kaşığı tuz koy
diğer tası bunun üzerine kapat
çalkala vedat çalkala
arada bir bir tane ağzına at kıvamına bak