Arkadaşlar, izninizle ana sayfaya taşınan bazı konuların, ana sayfaya taşınacak kadar ve Nizip için ne kadar önemli olup olmadığını sizlerin takdirine bırakıyorum. Ana sayfaya konu taşıma yetkileri olan arkadaşların da bu konuda dikkatini çekmek istiyorum.Çünkü bu kadar sorumsuzluk olmaz. İşte Ana Sayfadaki Bazı Konular. Varın siz karar verin; Bu konuların ana sayfada yer alıp almayacağı kadar öenemli olup olmadığına. 1- Fırattaki Deniz Kızı 2-Birecikte kültürel motifler 3-Tarihi Eser Kaçakcılığını Jandarma Önledi 4-Ayranda Gergin Seçim 5-Deniz Baykal Ayranda 6-İstanbul Ulaşım Zeugmayı Gezdi 7-Nizip'e Özgü İsimler 8-Çig Köfte Halayı 9-Simsar Durmuş Emmi ve buna benzer bir sürü luzumsuz vede kayıda alınmayacak konular. Şimdi sorarım sizlere; Özellikle Deniz Kızının,Ayrandaki seçimin, ve Niziple hiçbir ilgi ve alakası olmayan çiğ köfte halayının ana sayfada ne işi var. Ana Sayfada olması gerekirken hiç olmayan ve ya yetkili arkadaşlara sonradan söylendiğinde taşınan bazı konularda bunlar..Varın bunlarada siz karar verin. 1-İçme suları (Dedikten sonra Ana Sayfaya Taşındı) 2-Kuduz Aşılamaları (Dedikten sonra Ana Sayfaya Taşındı) 3-Şap Aşılamaları (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı) 4-Nizipte Hayvancılık (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı) 5-Nizipte Tarım (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı) 6-Orhan Gazi Caddesi (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı) 7-Sebze Hali Meydanı (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı) 8-Öksüz kalan Karpuzatan Mesire Alanı (Konu yeni ana sayfaya taşınmasını bekliyorum halen) 9-Nizip Asri Mezarlığı (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı) 10-Nizipteki en büyük eksiklik (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı) 11-Salkımda Gergin Seçim (Ana sayfaya taşınmadı ama Ayrandaki seçim ana sayfada baş köşede) 12-Kırım Kongo Kanamalı Kene Hastalığı ( Ana sayfaya taşınmadı konu çok önemli bir konu ama kimsenin umursayıp gündeme aldığı yok.) Son olarak diyeceklerim şunlardan ibarettir. Burada yetkisi bulunan arkadaşlardan, siteyi doğru dürüst takip etmelerini vede kararlarını ona göre vermelerini rica ediyorum. Ayrıca, bu güne kadarda konu açan ve Nizip için önemli konu olduğuna inanan ve buna rağmen konuları ana sayfaya taşınmayan diğer arkadaşlarında, konularını burada belirtmelerini istiyorum. Yinede Karar sizlerin ben sadece düşüncelerimi paylaştım. Saygılarımla
Kıymetli Osman, olayı kişileştirdiğim falan yok. Sadece yetki alanları konusunda olan, rahatsızlığımı vede düşüncelerimi dile getirdim.Ve bunda da kişileştirme olduğunu asla ve asla düşünmüyorum.
Site sadece Nizip ile sınırlı kalmamalı.Diger iller veya ilçelerinde olması taraftarıyım.Fıratta Deniz kzı bulunması,baykalın ayrana gelmesi,Tarihi eser kaçakçılığı,İstanbul ulaşımın zeugmayı gezmesi,Nizibe özgü isimler,simsar durmuş emmi.Güzel konular ana sayfada olması yerinde.
Mustafa bey,siz ilgili konuyu yazıyorsunuz da,ana sayfada çıkmıyor mu?
ya da şöyle sorayım,ana sayfa dışında başka sayfa mı var?
sakın yanlış anlamayın,gayet ciddi soruyorum.
Yukarıda yazılan konulara göre hepsi Ramazan abi' nin paylaştığı ve anasayfaya taşıdığı konular Nizip çevresinde olup bitenlerin yazılmasında kime ne zarar var ? Aksine bilgi sahibi oluyoruz bugüne kadar da çoğu kişi severek yorum yazmış teşekkür etmiş yetki konusununda paylaşılması taraftarı değilim.
Arkadaşlar daha önce bir karar alındı biraz ulusal olalım zira boyumuzu aştık ayrıca mustafa kardeşim açtıgın konuda yerden göge kadar haklısın ancak Bu konu şu konu diye ayırırsan hata yaparız Mehmet karakaş olayı çok güzel özetlemiş bence burada iki yanlışımız var ders alalım yolumuza bir birimizi kırmadan dimdik ve tutarlı olarak yola çıkalım Ben senin samimi ve dürüst düşünceden asla şüphe etmem ancak konuyu yazarken daha radikal ifade yerine bende dahil şapkamızı önümüze koyup dogruyu bulalım bu senin yazın sayesinde
Birincisi ana sayfayı bir kaç arkadaş açabilsin amma bu şahıslar bir biri i,le tartışmadan ikincisi çok haklısın on tane ana başlık varsa en az 7 tanesi nizip digerleri farklı olabilir veya olsun sitye üyelerimiz başta ben olmak üzere eleştiriye açık olsun amma karşıdaki arkadaş kırmadan ben sana kırdın demiyorum sakın yanlış anlama Son zamanlarda bazı konular ön plana çıktı evet amma burada hata konuları atan arkadaştan çok kendimizde arayalım Site yönetimi siteden uzak ben bu işe çok üzülüyorum ikincisi ana sayfayı oluştururken kim aranacak kim karar verecek bunu belirleyelim örneginde haklısınız konular taşınmadıgı için sıkıntılar çıkıyor malesef BAKIN BEN ELEŞTİRİYE AÇIGIM AMMA YAPICI OLMAK KAYDIYLA BUNU SİTEMİZ NİZİBİMİZ İÇİN YAPALIM ilk eleştiriyi ben yapayım nizip için son zamnalrda hiç bir çalışma yok nizpteki üyeler uyuyor ikincisi ben bir konuda admini aradım konuyu ana sayfaya taşıdı hak yemiyelim amma BU KONUDA MALESEF BİRAZ AGIRIZ LÜTFEN KİMDEYİ HEDEF ALMADAN KONULARI MESELELERİ ÇÖZELİM Selamlar
Mustafa'nın konuyu kişiselleştirdigi felan yok..Dikkat ederseniz sitedeki en verimli ve üretken arkadaşlarımızdan birisidir.Vermiş olduğu örneklerin benim açtığım konular olması belki size biraz garip gelebilir.Ancak çocuk haklı..Açmış olduğu konuları ana sayfaya taşımayan ilgili moderatör arkadaşlarımıza sormak lazım.Bu önemli konuları neden ana sayfaya taşımıyorsunuz? Ben acizane ancak kendi açtığım konuları ana sayfaya taşıma yetkisine sahibim.Ve dikkat ederseniz Fatih abinin dedigi gibi ana sayfadaki on konudan anca bir tanesi ya da iki tanesi Nizip'in çevresi ile ilgilidir.Yani ağırlık gene Nizip'te.Barak kültürü olsun Birecik olsun,Ayran olsun Halfeti olsun..Sadece önemli gördüklerimi ana sayfaya taşırım.Her konuyu taşımam.Ama taşıdığım konuların önemli olup olmadığı veya Nizip'i ne kadar ilgilendirdigi siz okuyucuların takdirine bırakıyorum.Site olarak bu tip çevresel haberleri birinci kaynaktan okuyuculara duyurmak bana zevk veriyor.Ama derseniz ki biz istemeyiz böyle konuları o zaman bundan sonra daha dikkatli oluruz..Mustafa ile hiçbir problemim yok.Kaldı ki kensini tanımam bile.Sadece kardeşi ibrahim'in dügününde ayak üstü bir kere tokalaşmıştım.Hiçbir zararını görmedim.Yazmış olduğu konuya bir de bu açıdan bakın.önemli bir mevzudur.Dikkate alınması gerekir.
Abi Allah aşkına bu kadar konu açan gevezelik olsun diye mi açıyor konuyu?Sadece bildiği bir bilgiyi tüm hemşerilerimizle paylaşıyor.
Demek istediğim şu herkesin konusu kendine göre ciddi ve gündemde olmasını ister.Eğer ben bir konu açıyorsam konu'nun ciddiyeti ve önemine göre NİZİPGÜNDEMİ(ana sayfa) Taşınıyor.
Umarım yanlış anlaşılacak bir durum olmaz.
Sevgili akpek aslında kamu kurum ve kuluşlarının duyru ve bilgilendirmeleri için an sayfada bir sutun ayrırsak uygun olmazmı mustafa kanl kardeşimiz çok güzel çalışmaları var.Selamlar
mehmet karakaş;197380 wrote:Site sadece Nizip ile sınırlı kalmamalı.Diger iller veya ilçelerinde olması taraftarıyım.Fıratta Deniz kzı bulunması,baykalın ayrana gelmesi,Tarihi eser kaçakçılığı,İstanbul ulaşımın zeugmayı gezmesi,Nizibe özgü isimler,simsar durmuş emmi.Güzel konular ana sayfada olması yerinde.
3-Şap Aşılamaları (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı)
4-Nizipte Hayvancılık (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı)
5-Nizipte Tarım (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı)
6-Orhan Gazi Caddesi (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı)
7-Sebze Hali Meydanı (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı)
8-Öksüz kalan Karpuzatan Mesire Alanı (Konu yeni ana sayfaya taşınmasını bekliyorum halen)
9-Nizip Asri Mezarlığı (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı)
10-Nizipteki en büyük eksiklik (Dediğim Halde Ana Sayfaya taşınmadı)
11-Salkımda Gergin Seçim (Ana sayfaya taşınmadı ama Ayrandaki seçim ana sayfada baş köşede)
12-Kırım Kongo Kanamalı Kene Hastalığı ( Ana sayfaya taşınmadı konu çok önemli bir konu ama kimsenin umursayıp gündeme aldığı yok.) Mehmet,bu konular kötü konularmı? Ana sayfada yer bulmaması biraz garip değil mi? Belkide doğru; Ana sayfada olmaması; Çünkü bu konular Nizip'in sorunları değil,Fizan'ın sorunları... Umarım bundan sonra herşey daha güzel olur.
Mustafa gibi değerli arkadaşlardan helede kurumlarda çalışıp faaliyetlerini duyurmak isteyenler için her türlü imkanı tanıyoruz ve zorundayız.
Mustafa kardeş belki farkında değilsin ama senin iligilendiğin konular TARIM kategorisine giriyor ve oraya yazdıkların anında ana sayfada çıkıyor.
Mustafa abi Ana sayfa 10 satır.Senin açtığın konularda zamanla taşınıyor.Bütün üyeler açtıkları konunun ana sayfada olmasını ister.Ben şahsen Ana sayfada ne var diye bakmıyorum bile,birçok üyede bakmıyor,Direk sonmesajlardan takip ediyor.Aslında bu site işini çok abartmaya başladık.Bu iyimi oluyor kötümü oluyor karar veremedim.
mehmet karakaş;197445 wrote:Mustafa abi Ana sayfa 10 satır.Senin açtığın konularda zamanla taşınıyor.Bütün üyeler açtıkları konunun ana sayfada olmasını ister.Ben şahsen Ana sayfada ne var diye bakmıyorum bile,birçok üyede bakmıyor,Direk sonmesajlardan takip ediyor.Aslında bu site işini çok abartmaya başladık.Bu iyimi oluyor kötümü oluyor karar veremedim.
Mehmet,bence bu tip tartışmalar site için hayırlıdır.Sitemizin değerinin arttığı ve kalite çıtasının yükseldiginin işaretidir.Makale bölümümüzde de son zamanlarda hareketlilik gözleniyor.Site için en hayırlısını yapmaya çalışıyoruz.Mustafa'nın samimi ve iyi niyetli yazısı beni incitmez.Ama eger ki bir yerlerden direktif alıyorsa işte o beni çok üzer..Müstafa adına da çok üzülürüm...
nizip.com tüm dünyadaki Nizipliler tarafından takip ediliyor, bu insanlar öncelikle ana sayfaya bakıyorlar sebebide Nizip'ten haber almak, o yüzden ana sayfadaki haber ve yorumların çok dikkatli seçilmesi Nizip ve çevresini ilgilendirmesi daha iyi olur.
Ramazan la bazı üyelerimizin ne alıp veremediği var hala anlamış değilim, aylardır bir soğuk savaş var, sitede sürekli yazan bazı üyelerin artık yazmadıkları yada ara sıra bir iki mesaja laf olsun diye cevap verdiklerini görüyorum, bu durumun oturup konuşulması gerektiğine inanıyorum, ya bu sorunu aranızda halledin siteye yansımasın yada herkes eteğindeki taşları döksün, imalarla hiçbir sorun çözülmez.
vedatakkas;197381 wrote:Mustafa bey,siz ilgili konuyu yazıyorsunuz da,ana sayfada çıkmıyor mu?
ya da şöyle sorayım,ana sayfa dışında başka sayfa mı var?
sakın yanlış anlamayın,gayet ciddi soruyorum.
Vedat bey! Zaten belirtmişim açmış olduğum konu içeriğinde, Nizip'in için, önem arz eden konuların ana sayfada çıkmadığın özellikle belirtmişim; Bunu tekrar neden sual olarak soruyorsunuz, anlamış değilim. Zaten sualinizin cevabı açmış olduğum konuda mevcuddur. Saygılarımla
admin;197429 wrote:Mustafa gibi değerli arkadaşlardan helede kurumlarda çalışıp faaliyetlerini duyurmak isteyenler için her türlü imkanı tanıyoruz ve zorundayız.
Mustafa kardeş belki farkında değilsin ama senin iligilendiğin konular TARIM kategorisine giriyor ve oraya yazdıkların anında ana sayfada çıkıyor.
Mehmet Karakaş;292429 wrote:Mustafa abi Ana sayfa 10 satır.Senin açtığın konularda zamanla taşınıyor.Bütün üyeler açtıkları konunun ana sayfada olmasını ister.Ben şahsen Ana sayfada ne var diye bakmıyorum bile,birçok üyede bakmıyor,Direk sonmesajlardan takip ediyor.Aslında bu site işini çok abartmaya başladık.Bu iyimi oluyor kötümü oluyor karar veremedim .
Mehmet bey! Bu konuyu açma sebebim de zaten önem arz eden konuların ana sayfaya taşınmadığı içindir. Yani demek istediğim şundan ibarettir. Gerek tarım bölümünde, gerekse sorunlarımız önerilerimiz bölümüne açılan konular ana sayfaya sizin tabirinizle anında taşınmıyor, veya hiç taşınmıyor.Konu başlığındada belirtmişim zaten.Hangi konuların ana sayfada yer aldığını hangilerinin ise yer almadığını. Mehmet Karakaş kardeşim sen zamanla taşınır diyorsun,be mübarek konuların açıldığı zamanlar yaklaşık 6 ay ila 1 yıl arasında bir süre olmuş.Bu sürede taşınmayan konular;Hangi zamanda taşınacağından bahsediyorsun. Son olarak Mehmet, diyeceğim şudur. Sen ana sayfaya bakmıyorsun anladık.Peki başkalarının bakmadığını nereden biliyorsun. Bir kitabı okumaya, orta sayfadan başlarsan bir şey anlayamassın. Bir şeyler anlamak vede anlatmak istiyorsak eğer; O kitaba ilk sayfadan başlamalıyız.:)
fsoyarik;197425 wrote:Sevgili akpek aslında kamu kurum ve kuluşlarının duyru ve bilgilendirmeleri için an sayfada bir sutun ayrırsak uygun olmazmı mustafa kanl kardeşimiz çok güzel çalışmaları var.Selamlar
Fatih abi,önemli olan benim güzel çalışmalarım olduğu değil; Önemli olan Nizip'in için, en güzel ne yababiliriz? Nasıl el ele veririz.Önemli olan budur, Yoksa, ben sen olayı yoktur;Davamda biz ve bizler olayı vardır.
Ben pratikçiyim ondan herhalde:) Direk son mesajlara bakıyorum.Birde arkadaşlar benim gözlemlediğim ve devamlı anlatmak istediğim şu; Bir üye diğer bir üyeile bir konuda anlaşamıyorsa bütün mesajlarına muhalif olup onu eleştiriyor.Bu sorunu aşarsak çok güzel olacak.Mesala Müslüm Akpek abimiz bu konuda çok iyi:)