Nizipden Duyurular Etkinlikler

Eğitim-Birsenden Halka Açık Konferans

ahmetbozkurt Üye
Resim kaynağı
Eğitim-Birsenden Halka Açık Konferans
Belediye Kültür ve Nikah salonunda27 ŞUBAT 2007 GÜNÜsaat .19:00da yapılacak bu önemli konferans halka açık olup ücretsizdir.Konu ile ilgili Eğitim-Birsen Şube başkanı Ahmet Çiçek Şunları söyledi:"Sayın Muhittin Şimşek bey Nizipimizin yetiştirdiği kıymetli bir bilim adamı ve eğitimcidir.Sendika olarak eğitim ve kültüre verdiğimiz değerin bir ifadesi olarak 2007 yılı için bir dizi konferans ve etkinlik planladık.İşte bunların ilkini Muhittin hocamızla başlatıyoruz.Bilindiği gibi Aralık ayı içinde tertiplediğimiz "Halit Ertuğrul" konferansımız,katılımın yüksek olması nedeniyle izdihama yol açtı.Biz de gelecek arkadaşları ve hemşehrilerimizi düşünerek bu konferansı Belediye salonuna aldık.Salon tahsisini sağlayan belediyemize teşekkür ediyoruz.Muhittin hoca parlak akademik kariyeri yanında yazdıkları önemli kitaplarıyla dikkat çeken bir bilim adamı.Çok iyi bilidiği ve ülkemizin hassas sorunu olan gerikalmışlık üzerine vereceği bilgilere hepimizin çok ihtiyacı vardır.Her kesi sitemiz vasıtasıyla davet ediyorum." Prof. Dr. Muhittin ŞİMŞEKİN ÖZGEÇMİŞİ: 1965 yılında Nizipte doğdu. 1985 yılında Marmara Üniversitesinden mezun oldu. Aynı yıl M.Ü. Teknik Eğitim Fakültesine asistan olarak atandı. 1987 yılında M.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Eğitimi Anabilim Dalında, 1988 yılında ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden Master dereceleri aldı. 1990 yılında Dünya Bankası bursu ile İngiltereye gönderildi.1992 yılında Doktor, 1993 yılında Yardımcı Doçent, 1994 yılında Doçent, 1999 yılında Profesör oldu. Öğretim üyeliğinin yanı sıra, 1994-2000 yılları arasında M.Ü.T.E.F Döner Sermaye İşletmesinin müdürlüğü yaptı. 1998 yılında Marmara Üniversitesi Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne atandı. Kendi konusu ile ilgili olarak çeşitli dergilerde yayınlanmış ve sempozyumlarda sunulmuş 120den fazla makalesi ve ayrıca 9 adet yayınlanmış kitabı bulunmaktadır. "Kalite Yönetimi" isimli kitabı, Krilce ve Azerbaycan Latincesine çevrilmiştir. Evli ve iki çocuk babası olan Dr. Şimşek, Halen M.Ü. Teknik Eğitim Fakültesinde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Dünya gazetesinde makaleler yazan Dr. Şimşek birçok kamu ve özel sektörde konferanslar vermiştir.Nizip Eğitimciler Birliği (eğitim-birsen) şube temsilciliği Nizipli Akademisyen,eğitimci-yazar Prof.Dr.Muhittin Şimşeki 28 Şubat 2007 tarihinde "Geri Kalmışlığımızın Sebepleri"adlı konferans dolayısıyla ağırlıyor..
yumak Üye
konferensa katılcağm.Nizipliler ilgi göstercektir konferensa.iyiki varsın eğitim birsen
musaeken Üye
tebrikler eğitim-birsen!. anlamlı bir tarihte anlamlı bir konferans.Prof.Şimşekin onlarca kitabı var.Şüphesiz çoğunluğu bilimsel konu çalışmaları.Performans,toplam kalite..gibi.Ama ben daha çok onun deprem anı ile ilgili yazdığı(16 ağustos mu,düzce mi hatırlamadım) " o an " kitabımı sevdim.Bir insan olarak hisli ve derin bir tahlil gördüm.. Merakla bekliyorum.Allah izin verirse kaçırmayacağım.. Bir merak uyandı şimdiden:Ramazan Tarhan "Nizipli yazarlar" adlı makalede neden Muhittin Şimşekten hiç bahsetmemiş?Normalde kaçırmazdı,neyse açıklar herhalde?!. Nizip için hayırlı ve yararlı bir faaliyet.Ahmet beyi tekrar kutluyorum..
AHMETCİCEK Üye
Tüm Nizipli kardeşlerimizi konferansımıza teşrif etmelerini bekliyoruz. inamıyorum ki çok şeyler ögreneceğiz.
muharrir Üye
28/02/2007 tarihinde Nizip Belediye düğün salonunda Prof. Dr. Muhittin ŞİMŞEK’in Niçin Geri Kaldık ve Nasıl Kalkınırız konulu konferansı düzeneleyecek olan Eğitim-Bir-Sen İlçe temsilciliğine teşekkür ederim. konferansa mutlaka geleceğim tüm Niziplilerin bu konferansı kaçırmamalarını diliyorum.
Bizimnizipgazetesi Üye
Nizip için çok önemli bir konferanstır diye düşünüyorum zannerdersem konuşmacı Prof. Dr. Muhittin ŞİMŞEK Nizipliymiş Nizip halkını ve Eğitim-Bir-Sen’i kırmayıp geldikleri için teşekkür ediyorum Niziplilerin muhakkak katılmasını temenni ediyorum. Ayrıca Eğitim-Bir- Sen’in düzenlemiş olduğu bu tür etkinliklerin devamını bekliyoruz. Ali KILIÇ.
KARRAPRENS Üye
Prof. Dr. Muhittin ŞİMŞEK ve organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun. İnşallah bu tür faydalıicraatler sürekli tekrarlanır. Allah razı olsun.
musaeken Üye
Toplumun kalitesinden söz edebilmek için öncelikle kaliteli ailelere, sonra kaliteli öğretmenlere, kaliteli yöneticilere, ardından da kaliteli medyaya ihtiyacımız var. Kısacası, toplumun bütün kesimlerinde, kalite şuuruna sahip ve kalitenin bir hayat tarzı olması gerektiğine inanan insanlara ihtiyacımız var. Toplam Kalite Yönetimi Modelinin uygulamaya geçirilebilmesi için ilk ve en önemli şart; sürekli eğitim yoluyla toplumun bütün fertlerinin, duygu, düşünce ve davranışlarının olumlu yönde geliştirilmesidir. Çünkü duygu, düşünce ve davranışları olumlu yönde değ
süleyman akpek Üye
mutlaka katılacağım. Muhittin Şimşek ismine bile hayranım, övünmek gibi olmasın M.Ü.T.E.F. den hocamdır kendileri. şunu söylemem lazım, bu konumdaki hiç kimsede onunki kadar mütevazilik görmedim.
alieren Üye
Eğitim birsen yöneticilerine teşekkür ediyorum .niçin geri kaldık ve nasıl kalkınırız konulu konferansı verecek olan değerli hocamız. Prof.Dr muhittin şimşek’e şimdiden başarılar dileriz.
alieren Üye
syn hocamı şahsen tanıyorum. 28 tarihi benim için çok uzak sabırsızlık la gününü bekliyorum. çok mükemmel.
N.Akif Üye
Nizip Eğitimciler Birliği (eğitim-birsen) şube temsilciliği Nizip in tek sosyal aktivitesi olan sendikası olduğunu birkez daha gösteriyor . tebrikler hep böyle kalın ve bizi zizip in değerleriyle buluşturun. .
alieren Üye
Biz sadece çalışanlarımızı üye etmekle yetinmeyip aynı zamanda sosyal ve külterel konulara önem veren, topluma sorumluluk bilincimizin idraki içerisinde olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. bundan sonra da inşallah bu tür konferanslarımız devam edecektir. yeterki Niziplilerden gerekli desteği görelim..
azat Üye
Öncelikle bize böyle bir fırsat verdiginiz ici size cok tşk ediyorum.Bu gelecek prof;un daha önce(o an) kitabını okumuştum.Çokhüzünlü bir kitaptı bu gelecek prof.Dr. MUHİTTİN ŞİMŞEK;i canlıgorecegim için cok mutluyum.O günü sabırlıkla bekliyorum.Hepinize iyi çalışmalar..
salkımlı27 Üye
eğit birseni canu gönülden kutlarım.mahallede tanıdığım halil abinin kardeşi muhittin şimşek hocam büyük bir insandır vede çok mütevazıdır.geçen sene halil abide bir ikramda tanıştık sevimli,bilgili ve inançlı bir Niziplidir.zevkle dinlemeğe geleceğim .sağolun
ahmetaksoy Üye
muhittin hocayı öncedende biliyruz. eski dostumuzdur ve iftihar kaynağımızdır.Nizipli olması yetiyor.
mehmet arslan Üye
Memleketimizin yetiştirdiği değerli ilim adami sayın Porf.Dr. Muhittin ŞİMŞEK "Niçin geri kaldık ve nasıl kalkınırız" konulu konferansı sunmak için davet edilmesi beni memnun ve mesrur etmiştir. Davet eden, yer tahsisini sağlayan ve değerli hocamızı tebrik eder, başarılar dilerim. Mehmet ARSLAN (Haci Hoca) Emekli il müftüsü
Mehmet AĞBALIK Üye
Yazım çıkmadı bir sorun oldu galiba. Allah hepinizden razı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ahmet hocam Eğer görüşebilirsek bir önerim var bu fikrimi sizinle paylaşmak isterim. Belki faydalı olur. Allah’a emanet olun. Mehmet AĞBALIK
ahsen27 Üye
muhittin şimşek hoca gerçekten dinlenecek bir insandır konferansa herkesin gitmesini tavsiye ederim.nizibin yetiştirdiği ender şahsiyetlerden birisi
senarist Üye
BAZEN BİR FİLM BAZEN BİR KİTAP BAZEN DE BİR KONFERANS İNSANIN HAYATINI DEĞİŞTİRİR.KONFERANSLARA KATILMAK GEREKİR.MUHİTTİN BEYİ TANIMIYORUM AMA BAKALIM ZAMAN NELER GÖSTERECEK.ÖZÜR AMA MERAĞIMDAN SORUYORUM NİZİP TE BAŞKA SENDİKA YOK MU.BU TÜR ÇALIŞMALARI HEP BU SENDİKA YAPIYOR DA VARSA DİĞERLERİNDEN DE BU TÜR KÜLTÜREL ETKİNLİKLER BEKLİYORUZ.
AHMETCİCEK Üye
Eğitim birsen kültürel konulara önem veren, toplumun aydınlanmasını kendine vazife edinmiş ve bu sorumluluğunun gereğinin yapmaya çalışan bir sendikadır.inşallah bu tür faliyetlerimiz devam edecektir. şubat ayı içerisinde ayrıca yıllarca özellikle ilkokul öğretmenleri mağdur eden ilksanın (ilkokul öğretmenleri yardımlaşma sandığı) kapatılması ve üyelerinin mağdur edilmemesi yönünde bütün okullarımızda imza kampanyası düzenleyeceğiz. ayrıca yine şehitkamil belediyesi ile birlikte şehidlerimiz mektup yarışması düzenliyoruz, ayrıca Niçin geri kaldık ve nasıl kalkınırız konulu konferansımız olacaktır.Amacımız topluma yararlı hizmetler sunabilmektir. Prof Dr Muhittin şimşek hocaaynı zamandaüniversiteden hocamdır. nizibimizin yetiştirmiş olduğu değerli bir bilim adamıdır. Ahmet çiçek Eğitim Bir.Sen Nizip İlçe Temsilcisi .
seyit ahmet uzun Üye
Kültürel çalışmalarıyla yeni ufuklara yelken açan sendikamıza başarılar diliyoruz.
bekirsen Üye
Prof.Dr.Muhittin Şimşekin hemşerilerine konferans vermesini çok güzel bir hadise olarak görüyorum.Nizipli akademisyeni Tgrtde yayınlanan başbaşa programında izleme imkanım olmuştu ve o anlatılanlar Türkiye Gazetesinin ana sayfasından verilmesi de okunmasını sağlamıştı. Eğitim-Bir-Sen Nizip Şubesine bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. " Saygılarımla... Gazeteci-Yazar Bekir Şen Herşey Türkiye için... Herşey daha güzel bir Nizip için... .
musaeken Üye
sayın şen, dediğiniz gibi Muhittin hoca akademik ve ilmi vasfıyla ülkemizin güzide değerlerindendir.hemşehrilerimizin yaralanacağı çok şey vardır.Merakla bekliyoruz.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim