Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Nizip'te MOBESE'li güvenlik

Görüntülenme: …

kenthaber Üye
Nizip'te MOBESE'li güvenlikNizip ilçesinde asayiş olaylarının önlenmesi için 28 noktaya takılan 42 MOBESE kamerası faaliyete başladı.

Devami...
vedat bozkurt Üye
çok güzel olmui.suç işleyenler anında yakalanacak ve bir kaç kez de televizyonlarda haber yapılırsa suç işleme oranı azalacaktır.nizipimize hayırlı olsun...
ferhat Üye
Ya var mı böyle bir saçmalık.
Hangi gerizekalı kayıt cihazını direğin üstüne koymayı akıl etmiş merak ediyorum açıkçası.

Benim de işim güvenlik kamerası direğe monte edilen kamera ağırlığı bile direğin rüzgarda sallanmasını sağlayabiliyor, kalmış ki kayıt cihazının da direğin tepesine monte etmişler....

Çok amatörce.
hareket anında kamera focus ayarını bir seviyede tutamıyor, tutamaz da.

Şiddetli bir rüzgarda bakalım ne olacak...
servet BÜYÜKTEKE Üye
Şimdilik bu kadar inşallah bu olaylara (kamera açısı falan) bakarak geliştirilebilir.
mustafasahin Üye
ferhat;196677 wrote:Ya var mı böyle bir saçmalık.
Hangi gerizekalı kayıt cihazını direğin üstüne koymayı akıl etmiş merak ediyorum açıkçası.

Benim de işim güvenlik kamerası direğe monte edilen kamera ağırlığı bile direğin rüzgarda sallanmasını sağlayabiliyor, kalmış ki kayıt cihazının da direğin tepesine monte etmişler....

Çok amatörce.
hareket anında kamera focus ayarını bir seviyede tutamıyor, tutamaz da.

Şiddetli bir rüzgarda bakalım ne olacak...

bunu yapan bu tür sorunları göz önünde bulundurmuştur o direkler sandıgın gibi deil...
ferhat Üye
mavi_şahin;196763 wrote:bunu yapan bu tür sorunları göz önünde bulundurmuştur o direkler sandıgın gibi deil...
kesinlikle sandığım gibi.
Bende direk dikiyorum ve direğe çıkıp bağlıyorum.

daha 2-3 gün önce bu direkten kat kat kalın bir direk dikildi kamerayı ben taktım sadece kamera olmasına rağmen rüzgarda sallanıyordu...

Ayrıca bu tür kameralar optik zoom özelliğinden dolayı sarsıntıyı çok çabuk belirtiyor. bildiğimiz gibi zoom demek görüntüyü yakınlaştırmak demek yanı görüntüyü büyütmek demek. doğal olarak görüntü büyüyünce bunla beraber sarsıntı kat sayısı da büyüyor.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim