Nizip Meslek Yüksek Okulu
Nizip MYO Mardin Gezisi Düzenledi
tayinimin oraya çıkmasını istedim fakat olmadı mardin gibi tarihi mekanı çok olan şehirlerimizi ben de gezmeyi çok isterim fakat bir türlü kısmet olmadı inşallah ilerleyen yıllarda giderim
öğrenci arkadaşlara iyi eğlenceler
Kültürel anlamda, çok yararlı vede güzel bir gezi oldu.
Bu geziyi, organize eden başta Yaşar BÜYÜKOĞLU hocamıza ,emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen diğer arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.
hayırdır gökhan hocam çok enstante durmuşsunuz.gezi kafilesinin ayağına sağlık an an türkiyemizin güzelliklerini görmek bir başka.derviş abi geziyi beğendin mi?
Arkadaşlar bu sitede Celal Bayındırlı hocanın ismine rasladım bu benim ünüversideden arkadaşımdır. Bu sitenin üyelerinden Gökhan Dokuyucu'ya çok teşekkürler muhtemelen, onun fizik öğretmeni olmal şimdi, bu Celal Bayındırlı'dan bana haber veren arkadaşa müteşekkürlerimi borç bilirim...... :confused::confused:
estf. kardeş. Evet değerli br hocamızdır celal hoca. bu yıl emekli oldu sanırsam.webfizik;196852 wrote:Arkadaşlar bu sitede Celal Bayındırlı hocanın ismine rasladım bu benim ünüversideden arkadaşımdır. Bu sitenin üyelerinden Gökhan Dokuyucu'ya çok teşekkürler muhtemelen, onun fizik öğretmeni olmal şimdi, bu Celal Bayındırlı'dan bana haber veren arkadaşa müteşekkürlerimi borç bilirim...... :confused::confused:
Gökhan bey size tekrar çok teşekkür ederim. Celalın adresine yada telefon numarasını bulabilirseniz aşağıdaki mail adresime yazarsanız sevinirim ali.ceker@hotmail.comGökhan Dokuyucu;198773 wrote:estf. kardeş. Evet değerli br hocamızdır celal hoca. bu yıl emekli oldu sanırsam.
Mardin hep gezip görmeyi arzu ettiğim bir yerdir inşaallah bir gün nasip olur.
Celal Bayındırlı hocamın telefon numarasını, yada mail adresini bilen varsa Allah rızası için bana yazsın
a.ceker@webfizik.net
Celal Bayındırlı hocamın telefon numarasını, yada mail adresini bilen varsa Allah rızası için bana yazsın a.ceker@webfizik.netGökhan Dokuyucu;198773 wrote:estf. kardeş. Evet değerli br hocamızdır celal hoca. bu yıl emekli oldu sanırsam.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.