Niye ki...
Nizipden Duyurular Etkinlikler
08/08/09 Nizip.com Osmanlı parkında yapıldı
Görüntülenme: …
Balcanları anca yetiştiririz.
Mahmut abinin iftar yemeği için diyorum, gündüz nasıl olsa yemek yok hadi yaşadın.müslüm akpek;205129 wrote:Balcanları anca yetiştiririz.
Öncelikle gelmeyi çok arzu ettiğim Nizip com. buluşmasının çok iyi geçtiğini memnunlukla öğrendim.
Gelemediğim,sizlerle tanışma fırsatını kaçırdığım için çok üzgün olduğumu söylemek isterim.
Hazırlayan,sunan,katılan,paylaşan herkese selamlar olsun.
Bu arada Müslüm ve Mehmet kardeşlerimizin başları sağ olsun,bir de sanırım Ramazan'ın da bir büyüğü vefat etmiş,onon da başı sağ olsun.Allah kalanlara sabır versin.
Nizip çayına dikkatler çekilecekti ne oldu?
Doğa derneğinin sunumu vardı,yapıldı mı?
vs.vs.herhalde bu güzel toplantıdaki ayrıntılardan haberimiz olacaktır.
hepinize sevgi ve selamlar.
Gelemediğim,sizlerle tanışma fırsatını kaçırdığım için çok üzgün olduğumu söylemek isterim.
Hazırlayan,sunan,katılan,paylaşan herkese selamlar olsun.
Bu arada Müslüm ve Mehmet kardeşlerimizin başları sağ olsun,bir de sanırım Ramazan'ın da bir büyüğü vefat etmiş,onon da başı sağ olsun.Allah kalanlara sabır versin.
Nizip çayına dikkatler çekilecekti ne oldu?
Doğa derneğinin sunumu vardı,yapıldı mı?
vs.vs.herhalde bu güzel toplantıdaki ayrıntılardan haberimiz olacaktır.
hepinize sevgi ve selamlar.
Vedat cenazemiz olunca, bütün programı iptal ettik.
Tekrar başınız sağ olsun,Allah ailesine sabır versin.müslüm akpek;205163 wrote:Vedat cenazemiz olunca, bütün programı iptal ettik.
merhabalar, tatil nedeniyle ildışındaydım bende de resimler var, sizdeki resimlerden arkadaşlar şikayet edince karanlık olmayan resimleri bende yollayayım :))
merakla bekliyoruz
elimdeki diğer resimler
mehmet bey benden göndermesi ,senden düzenlemesi:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.