Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

“ Kriz Varsa Çare De Var ” Kampanyası Çığ Gibi Büyüyor

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Global ekonomik kriz tüm dünyayı ve Türkiye’yi derinden etkiledi. İşsizlik oranı, Sanayi üretiminin düşmesi, kapasite kullanım oranı, dış ticaret ve kredi alanındaki kriz ve kişilerin tüketime yönelememesi dolayısıyla, Türkiye’yi temsil eden TOBB, TESK, TİSK, Türk İş, Hak İş, Kamu Sen, TİM, Tüsiad ve Müsiad kuruluşları bir araya gelerek “Kriz Varsa Çare de Var” adı altında bir kampanya başlatıldı. 5 hafta sürecek bu kampanya 5 başlık altında toplandı. Eve Kapanma Pazara Çık (tüketiciye yönelik), Gücüne İnan (işverene çağrı), Kimse İşini Kaybetmesin (işçiye çağrı), Güven ve İstikrar (hükümete çağrı) ve Biri Varsa Hepsi Var (Üretim, istihdam, tüketim) şeklinde oluştu. Milli gelirimiz % 70’i hane halkı harcamalarından oluşmaktadır. TOBB’nin önderliğini yaptığı ve diğer sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla TESK, TİSK, Türk İş, Hak İş, Kamu Sen, TİM, Tüsiad ve Müsiad başlatılan kriz varsa çare de var kampanya‘sına Nizip Ticaret Odası tam destek verdi. Bu konuda bir açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, krizden etkilenmemek için tek başına çözüm üretmek ve kampanyayı desteklemek yetmez diyerek Ne kadar tek vücut olursak, ekonomik gücümüz ve hedeflerimize ulaşma başarımız o kadar artacaktır dedi. Özyurt, Ülkemizin krizden çıkışını desteklemek amacıyla bilinçli tüketime gidilerek iç piyasanın canlanması ve şirketlerimizin, çalışanlarımızın, esnafımızın bu krizden daha az hasar görmesi için 'Türkiye'nin yüzü gülsün diye kriz varsa çare de var' diyor, herkese sesleniyoruz'' diye konuştu.

Devamı İçin Tıklayınız...
müslüm akpek Üye
Milletde paramı varki çıkıp harcasın.
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;195381 wrote:Milletde paramı varki çıkıp harcasın.
Hadi, hadi kefenin cebi yok çıkar paralarıda piyasa canlansın.
müslüm akpek Üye
Bende kefen alacak bile para kalmadı.
benbaskan Üye
müslüm akpek;195408 wrote:Bende kefen alacak bile para kalmadı.
abi piyasada çok güzel paralar var kriz vardıda neden o zaman ötv inidirimi olduğunda herkes koşup araba aldı. yok olan bir parayla nasıl alışveriş yapılsın...
mustafasahin Üye
müslüm akpek;195381 wrote:Milletde paramı varki çıkıp harcasın.
neee diyon abi sen hafta sonların hele dışarı çık gör harcamayı alışveriş merkezleri tıklım tıklım hani kriz diyonuz neredeee
mehmet karakaş Üye
Sitemiz ne kadar büyümüş.Baksanıza Başbakan bile yazıyor.
mustafasahin Üye
rest rest diyorum abi madem o deniz adlı üye profil resmini kaldırmıyor bizde kaldırmayız
vedatakkas Üye
benbaskan;195410 wrote:abi piyasada çok güzel paralar var kriz vardıda neden o zaman ötv inidirimi olduğunda herkes koşup araba aldı. yok olan bir parayla nasıl alışveriş yapılsın...
arkadaşım memnun olduğuna göre sende araba alanlardansın.
alış veriş merkezlerine gidipte alış veriş yapanların sayısı ile gidemeyipte alamayanların sayısını merak ediyorum.üstelik kaç ilde bu tür merkezler var.biraz gerçekçi olalım lütfen.
benbaskan Üye
vedatakkas;195421 wrote:arkadaşım memnun olduğuna göre sende araba alanlardansın.
alış veriş merkezlerine gidipte alış veriş yapanların sayısı ile gidemeyipte alamayanların sayısını merak ediyorum.üstelik kaç ilde bu tür merkezler var.biraz gerçekçi olalım lütfen.
arkadşım ben öğrenciyim araba alacak kadar zengin değilim... artı hiçkimse alışverişinden kesmiyor... sizin bu kriz çığırtkanlığınız kriz çıkartıyor... çünkü olumsuz düşünüp herkese bunu yayıyorsunuz... insanlara ümit verinki herkes diri olsun ve az etkilenelim ...
wanted_akin Üye
Eve Kapanma Pazara Çık demişler bizde biliyoruz çıkmasınıda bişey alamadıktan sonra. hangi parayla pazara çıkalım. Kriz varsa çareside var demişler büyüklerimiz biz niye bulamıyoz çareşini...
Gazikent Nakliyat Üye
ne krızi pazarları dolaşta gör millet açlıktan çıkmış casına alış veriş yapıyor,ülkenin gidişatı bazı kesimlerin hoşuna gitmiyor ,ne yapacaklar dünyanın krızini ülkemize malediyorlar ,krıııııııııız diye çıgırtkanlık yapılıyor .ALLAHTAN tür milleti neyin doğru neyin yanlış olduğunu iyi biliyor.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim