Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Türkçe'nin çocukları, 9 Haziran'da Gaziantep'teydi

Görüntülenme: …

admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Senin ifadenle,
savunmasınlar, savunmazlar....
ama savunmaları için, Türkiye'ye sempati duymaları için çaba gösteren bir grup var. İster cemaat olsun, ister başka şey olsun. Bunlar Türkiye için yırtınan, karın tokluğuna gurbette yaşayamaya çalışan insanla değillermi ?
Bakın pırlanta gibi gençler yetiştirip getirdiler,
Türkiye aşığı !
Ortada güzül bir proje varken, müsbet sonuçları görülmüşken, hala art niyet aramak niyedir ?
Arkasında bir cemaat olduğu içinmi ?
mehmet karakaş Üye
şükrü çiftçi;196354 wrote:Herzaman olaylara bakarken tek taraflı konuşmamak lazım
adminin dediği gibi bardağın dolu ve boş tarafına bakmak gerektiği kanısındayım
selametle

Şükrü Milleti tasdik etmekten vazgeç:)
mehmet karakaş Üye
Benim o ülkelerde yaşayan Türk gençlerine dediğim birşey yokki.Türk okularında Türk tarihini anlatan Türkçe eğitim almaları çok güzel.Benim anlatmak istediğim orada okuyan yabancıların Türkçe konuşmasıyla,Türkçe şarkı söylemesiyle bize bir faydası olmaz.Televizyonlarda ağlamaya gerek yok.
tytyhgtyhgh Üye
admin;196358 wrote:Senin ifadenle,
ama savunmaları için, Türkiye'ye sempati duymaları için çaba gösteren bir grup var. İster cemaat olsun, ister başka şey olsun. Bunlar Türkiye için yırtınan, karın tokluğuna gurbette yaşayamaya çalışan insanla değillermi ?
Türkiye aşığı !
Ortada güzül bir proje varken, müsbet sonuçları görülmüşken, hala art niyet aramak niyedir ?
Bu gurup samimi ve güçleri yeterse, Türkiyedeki yabancı kolejlerde olduğu gibi bütün öğretimini Türkçe yapsın alınlarından öpelim.Ama onlara görev verenler ABD'ne beyin göçü ve devşirme istediklerinden buna izin vermezler!...
YusufSerce Üye
admin;196358 wrote:Senin ifadenle,
Türkiye aşığı !

Bunu yillardir tartisiyoruz ancak keske dediginiz gibi olsa ama malesef bu kuzu postunun altinda degil kurt, canavar yatmaktadir. Mahmut agabeyim haklidir, bu kiliflar kesinlikce aldatmacadir ve dile getirdiginiz gibi saf anadolu insani bu 'misyonerlik' faaliyetine 'karin tokluguna' ulvi bir amac ugruna 'mucadele' inandirilarak 'somurulmektedir. Tarih boyu islam kulturunde olmayan ancak 'misyonerlikte' mevcut olan 'cete' asilli kurumsal yapi baska sekilde izah edilemez!

Islam ahlakinda bir insani ancak devlete 'vegiyle' yukumlu kilarsin! Zekati, sadakayi veya 'himmeti' ne cemaate ne vakfa birak verdirtmeyi 'yonlendiremezsin.

Yazik cok yazik buna aldanip ta coluk cocugun rizkini bunlara peskes cekiyorlar, emeklerini omurlerini saflikla vakfediyorlar. Hicbir irade ya da soz haklari olmadigi halde. Bu ABD ve Israil'in oyunudur Cete Basi hala Milyonluk Koskunde insanlari kukla misali kullaniyor. Lanetliyorum, Allah'tan takipcilerine uyanmalarini niyaz ediyorum.
admin
Yönetici
Maalesef yine, "benim grubumdan olmayan da bir hile vardır" görüşü okuyorum.
Bundan sonra kısır bir döngüye gireriz.
Konu Türkiye'yi sevdirebilme çabaları iken, uzun yıllardır çekilmek istenilen mecraya kaymasın lütfen.
admin
Yönetici
Polen2734;196375 wrote:Bu gurup samimi ve güçleri yeterse, Türkiyedeki yabancı kolejlerde olduğu gibi bütün öğretimini Türkçe yapsın alınlarından öpelim.Ama onlara görev verenler ABD'ne beyin göçü ve devşirme istediklerinden buna izin vermezler!...
Zaten türkçe yapıyor mahmut abi !? Yabancı dil eğitiminimi kastediyorsunuz?
YusufSerce Üye
admin;196455 wrote:Maalesef yine, "benim grubumdan olmayan da bir hile vardır" görüşü okuyorum.
Bundan sonra kısır bir döngüye gireriz.
Konu Türkiye'yi sevdirebilme çabaları iken, uzun yıllardır çekilmek istenilen mecraya kaymasın lütfen.

Ben hicbir gurupta degilim, dogru nerdeyse ordayim yanlis nerdeyse karsisindayim. Bir insanin delili kendiyle celisiyorsa baskasinin suclamasina gerek yokki!

Ne guzel diyorsunuz 'karin tokluguna' boyle bir uygulama ISLAM TARIHINDE YOKTUR Sadece 'cihadi ekber' ilan olur Sancaki serif cikarilir ki o da Peygamber Donemidir bi de Osmanlinin son donemi bu kosulda insanlardan sadece DEVLET birseyler talep eder. 15 asirlik ahlak terbiye usul ortadadir. Ama misyonerler bunu her zaman keyfi olarak yapar!

Sorarim size MILYON DOLARLIK KOSKTE oturan birinin sozu saf anadolu insanin sefaletiyle nasil izah olunur?
tytyhgtyhgh Üye
admin;196456 wrote:Zaten türkçe yapıyor mahmut abi !? Yabancı dil eğitiminimi kastediyorsunuz?
Ben dünyanın her köşesinde Gülen cemaati okullarında, eğitimin sadece Türkçe yapılmasını kasdediyorum.Halbuki O okullarda eğitim İngilizce, ama Türkçe yanabcı dil olarak öğretiliyor.Ama Türkiye gibi kompleksli ülkeler kendi diliyle değil yabancı dille eğitim yapılmasına izin veriyor.Prof.Dr.Oktay Sinanoğlu yaptığı incelemede insanların başarısı için ancak anadilde eğitim yapılması gerektiğini ispatlıyor.
felsefefe Üye
Konuları niye birbirine karıştırıyoruz ki
Mahmut Abi sana yeni bir konu açma düşüyor
Eğitim Türkçe ne demek.
Bu konuda bir başlık aç istersen
Orada yazalım.
Gazikent Nakliyat Üye
türkiyem için islamiyet için ,cemaat.ta olsa tarikatta olsa yapılan dogru ise emegi geçenlerden Allah razı olsun.görüyoruz ülkemizde çok bilmişlerin aslında hiç birşey bilmedikleri gün gibi ortada ülkemin hakkını savunmaya gelince nasılda arkalarına bakmadan kaçıverirler bu işler lafla değil yürekle olur yapılanları küçümsemeyelim dünya alkışlarken ,bizlerin acımasızca eleştirmesi haksızlık oluyor.
Gazikent Nakliyat Üye
haritada çoğunun yerini bilemedigimiz yerlere giderek ,o egitime sevgiye muhtaç, insanlara art niyet gözetmeksizin türkkiyeyi tanıtıyorlarsa .islamiyeti ögretiyorlarsa bırakında öğretsinler. adamlar gelip ülkemizde hiristiyalıgı yayıyorlar frasız okuları var almanıvar ingilizi var, bazıları bunları görmezden geliyor taaabi normal .türk okulları varsın dünyanın her yerinde olsun .
mahsuni63 Üye
Sadece bu konuya bile bu denli acımasızca bakabilen o güzel kardeşlerimize diyorum ki:
Helal olsun size...(!)
YusufSerce Üye
mahmut çilkız;196484 wrote:haritada çoğunun yerini bilemedigimiz yerlere giderek ,o egitime sevgiye muhtaç, insanlara art niyet gözetmeksizin türkkiyeyi tanıtıyorlarsa .islamiyeti ögretiyorlarsa bırakında öğretsinler. adamlar gelip ülkemizde hiristiyalıgı yayıyorlar frasız okuları var almanıvar ingilizi var, bazıları bunları görmezden geliyor taaabi normal .türk okulları varsın dünyanın her yerinde olsun .

Bu dgerlendirmeyi yaparken 'somuru duzenini' bilmeniz gerekir. Dunya ekonomik sistemini ve en onemlisi 'misyonerligi' gerisindeki siyonizmi!

Bunlar bizim gibi 'mert' degillerdir. Isi cozmusler. Basini oksayip elinde ne var ne yok aliyorlar. 'Beyaz adam elinde kitapla yuzyil once geldi, bizim topraklarimiz vardi. Simdi bizim kitabimiz onlarin topraklari var!' Bu cumle ne anlam ifade ediyor?

Peki 'turuncu devrim' nedir?

Islamda kimler para toplar ve netur hizmette bulunur? Vakif sistemi nasildir?

Maalesef benim saf anadolu insanimi bu 'kole duzeni icin' karin tokluguna dunyanin en ucra yerlerine gonderip uzerinden para kazaniyorlar! Oyle bir carkki, emek = bedava, tesvik ve vergi indirimi ayrica hizmet karsiligi ucret! Yani 3 girdi 1 cikti! su an milyar dolarlik sermayeyle dunya guc dengelerini nerdeyse belirliyecek guce erisilmis ve zayif ulkelerde 'soz hakkina' ulasilmis!

Oyunun farkinda degil misiniz?
admin
Yönetici
Elhamdulillah
rasimm Üye
Yapılan işleri takdir edip yanlış varsa doğrusunu göstermek veya doğrusunu yapmak lazım....
Helal olsun bu işleri başaran kişilere şu veya bu şekilde Türkçeyi başkalarına öğretiyorlar Aynısını yapabilen var mı???
tytyhgtyhgh Üye
Bazı insanlar günlük yaşar ve görüntü inancına uygunsa mutlu bir amigodur.Ama kimi insanlarda geniş düşünür, evladının hatta torununun geleceğini düşünerek yaşar. Kimilerinin kapasitesi belli ve dışına çıkmasını beklemek abesle iştigaldir. Ben iddia ediyorum, Dünya'da açılan bu okullar ABD ve CIA destekli misyonerlik okullarıdır. Israrla söylüyorum bu okullarda eğitim dili tamamen Türkçe olmazsa zamanla öğrendikleri türkçe unutulur gider. Bu okullarda yetişecek o bahtsız ama dahi ülke çocukları, tahsil hayatlarının sonunda ingilizce eğitimi nedeniyle, bizim ülkemizdeki yarı aydınlar misali kendi ülkesini beğenmeyip büyük ihtimalle ABD'ne koşacaklar, yüzyıllarca ülkelerinin geri kalmasına sebep olacaklar.
YusufSerce Üye
Polen2734;196570 wrote:Bazı insanlar günlük yaşar ve görüntü inancına uygunsa mutlu bir amigodur.Ama kimi insanlarda geniş düşünür, evladının hatta torununun geleceğini düşünerek yaşar. Kimilerinin kapasitesi belli ve dışına çıkmasını beklemek abesle iştigaldir. Ben iddia ediyorum, Dünya'da açılan bu okullar ABD ve CIA destekli misyonerlik okullarıdır. Israrla söylüyorum bu okullarda eğitim dili tamamen Türkçe olmazsa zamanla öğrendikleri türkçe unutulur gider. Bu okullarda yetişecek o bahtsız ama dahi ülke çocukları, tahsil hayatlarının sonunda ingilizce eğitimi nedeniyle, bizim ülkemizdeki yarı aydınlar misali kendi ülkesini beğenmeyip büyük ihtimalle ABD'ne koşacaklar, yüzyıllarca ülkelerinin geri kalmasına sebep olacaklar.

Ben bu adami seviyorum ya:))) Ellerine saglik Mahmut agabeyim ne guzel ozetlemissin olayi!

Ingilizler girdikleri hicbir yerde 'isyanla' karsilasmamislardir!!!!!' Acaba neden?

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim