Ramazanda gıda marketi kurmak istiyorum burada ihtiyaç sahiplerine en az 6 çeşit istediği ürünü alacak niziplileri bu hayır işinde beni yanlız bırakmayacaklarını ümit ediyorum nizip dışında olanlarında yardımlarını bekliyorum. Topla dağıt bitsin ağıt adı altında giysi-ayakkabı-oyuncak -kitap dağıtımı yapıldı en kısa zamanda yine dağıtıma başlıyacagız gıda marketimize ve giysi dağıtımına yardım edecekler bize ulaşabilirler temel mermer cumhuriyet mah.muhtarı tlf=0535 767 03 75 iş tlf=342 5181292
30 gün ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine 4 yıldır ekmek dagıtımı yapmaktayız bu ramazanda bu dagıtımı yapacağız sende bir evin ekmeğini ver ekmek vermek isteyenler bize ulaşmak için muhtarlık tlf=0535 7670375 manolya çiçekçilik halil tlf=0542 7246547
abi yurtdışından katıldığımdan dolayı daha bilgi alabilecegimi düşündüğümden aramak istedim.bu arada tüm nizipteki gerek ailem gerekte akraba olsun bilgilendirdim şuan bile konuşuyorum birazdan seni ararım abi, inşallah onlarında bir hayrı olur,saygılarımla,
Ben giysi -ayakkabı -gelinlik -kitap ve ev eşyalarını 3 yıldır yapmaktayım nizip halkı bunu biliyor nizipteki mağazalar bana bu konuda destek vermektedir allah razı olsun dagıtımımız allah rızası içindir dağıtım yapılırken haber ediyoruz tüm nizipliler gelip görüyorlar biz sadece dua istiyoruz tanıdığınız veya komşunuzda ihtiyaç sahipleri varsa bizlere yollayın gerekli yardımı yapmaya çalışırım elimden geldiği kadar teşekkürler
Ben giysi -ayakkabı -gelinlik -kitap ve ev eşyalarını 3 yıldır yapmaktayım nizip halkı bunu biliyor nizipteki mağazalar bana bu konuda destek vermektedir allah razı olsun dagıtımımız allah rızası içindir dağıtım yapılırken haber ediyoruz tüm nizipliler gelip görüyorlar biz sadece dua istiyoruz tanıdığınız veya komşunuzda ihtiyaç sahipleri varsa bizlere yollayın gerekli yardımı yapmaya çalışırım elimden geldiği kadar teşekkürler
Dağıtımımız ağustos ayı başında müftülük cami arkasındaki işyerinde başlayacak ihtiyaç sahipleri muhtarlığımıza başvurmaları halinde yardımcı olacağız.saygılarımla
ziya_eren27;203962 wrote:temel abi dün emanetleri saldım allah izniyle yarın sana ulaşır gecen getiren arkadaşım getirecek,seni rahatsız etmek istemedim,saygılarımla.