bırak damlasın abim.olur be inşallah.doğan her güneşin beraberinde neler getireceğini kimseler bilemez derler yamüslüm akpek;194475 wrote:Nazlı ağzından bal damlıyor.
belli mi olur Allah büyük...
Görüntülenme: …
bırak damlasın abim.olur be inşallah.doğan her güneşin beraberinde neler getireceğini kimseler bilemez derler yamüslüm akpek;194475 wrote:Nazlı ağzından bal damlıyor.
Sana kral dairesini ayıracağım.:)busenaz;194479 wrote:bırak damlasın abim.olur be inşallah.doğan her güneşin beraberinde neler getireceğini kimseler bilemez derler ya
belli mi olur Allah büyük...
eyvallah abim sağolasın.müslüm akpek;194482 wrote:Sana kral dairesini ayıracağım.:)
amin akraba olur zaar akraba,:)ziya_eren27;194486 wrote:yav murat,akraba biz bir ayakkabı alamik sen ötelden bahsedin:)
şimdi diyosun herkes senin gibimi:)
inşallah allah nasip ederse ilerde yaparız daahaaa ilerde haa:)
hemen merak,lanma:) sen arsayı ayarla 5 yıldızlı yaparız ismide hilton ziyacan olur:)
hadi hayırlısı, rabbim din iman zenginligi versin cümlemize
ecmain.
müslüm abi yeni fistik halinin oraya yani otogarin oraya yapilcak diye söyleniyordu artik ne derece dogru bilmiyorum..hatta yaninada cok büyük bir dinlenme tesisi kurulcak denildi...:)müslüm akpek;194465 wrote:Aslında tam yeri eski fıstık halinin yeri şu an atıl vaziyette duruyor.
Bana şöyle zeytin fıstık manzaralı yer ayırın,öyle havuz başında çıbıldak k....... bakmam ben :Dbusenaz;194485 wrote:eyvallah abim sağolasın.
bellimi olur belki otele ortak oluruz:))))menes abime de bir torpil geçeriz....
başım gözüm üstüne abim sen nasıl istersen....MENES;194614 wrote:Bana şöyle zeytin fıstık manzaralı yer ayırın,öyle havuz başında çıbıldak k....... bakmam ben :D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.