İlcemiz O Kadar Büyük iken Hatta 35 ilden Büyük Olan Ve Su An Dişaridan Misafir ve ya Trusit Gelse Bir Hotelimiz Yok..Her Türlü Cevaplara Saygimiz Vardir..
Sorunlarımız Önerilerimiz
-KEHF SURESİ 23 AYET; Hiç bir şey için,"ben bunu yarın kesinlikle yapacağım" deme.
-KEHF SURESİ 24 AYET;Allah'ın dilemesine bağlamadıkça (inşâallah demedikçe) hiçbir şey için "Bunu yarın yapacağım" deme. Bunu unuttuğun takdirde Allah'ı an ve: "Umarım Rabbim beni, doğruya bundan daha yakın olan bir yola iletir" de.
Bende istiyorum Nizip'e sizi kadar otel v.s yapılmasını ve inşaallah yapılır diyorum.
Konu baska yerlere gitti :) insallah nasip kismet bunlara amenada neden bu konuyu enine boyuna konusmuyoruz nizipin en büyük ayipi bence zeugmaya gelen trustler antepe kayiyor bunu trustleri birak is icabi nizipe gelen misafirler hep otellerden sikayetci.ilceye hem ekonomik kalkindirmanin yani sira is sektörüde olmus olur..
Yalnız hıyarlı baba nasıl oluyor onu anlamadım.:D:D:D
100 Bin Nüfüslu Nizip
Görüntülenme: …
herşeyin en iyisine,en güzeline layık olan NİZİP imizin tüm eksikleri tamamlanır inşallah...
bizde insallah diyoruz ama insallahla masallahla olacak birsey degil birileri ellini tasin altina atmali diye düsünüyoruzbusenaz;194419 wrote:herşeyin en iyisine,en güzeline layık olan NİZİP imizin tüm eksikleri tamamlanır inşallah...
inanın ben bu yüzden Nizip'e misafir çağıramıyorum.
Kur-an da bir ayet var; sizden biriniz yarın bir iş yapacağınız zaman inşaallah deyin diye...Biz yapmaya niyetlenelim inşaallah rabbim yardım eder...Yeter ki niyetler halis olsun.MuratSahin;194424 wrote:bizde insallah diyoruz ama insallahla masallahla olacak birsey degil birileri ellini tasin altina atmali diye düsünüyoruz
Haydaaaa mahmut işi yine allaha bağladın, Nizip'e yapılacak olan yatırım para getirseydi şimdiye on tane otel yapılırdı kimse inşallah maşallah dinlemezdi.MENES;194433 wrote:Kur-an da bir ayet var; sizden biriniz yarın bir iş yapacağınız zaman inşaallah deyin diye...Biz yapmaya niyetlenelim inşaallah rabbim yardım eder...Yeter ki niyetler halis olsun.
inşallah oda olur sakin bir nefes almak lazım nizibinde kendisine göre güzel yerleri var oraları unutmayalım
turistik otel vb
saygılar selametle
turistik otel vb
saygılar selametle
Allah dilemesse ağaçtan yaprak düşemez,tüm siyasiler bir araya gelse, maliye bakanıda hazinenin anahtarını Nizip'e otel yaptırmak için sana verse eğer Allah dilemesse yaptıramassın o oteli sayın abim.müslüm akpek;194435 wrote:Haydaaaa mahmut işi yine allaha bağladın, Nizip'e yapılacak olan yatırım para getirseydi şimdiye on tane otel yapılırdı kimse inşallah maşallah dinlemezdi.
-KEHF SURESİ 23 AYET; Hiç bir şey için,"ben bunu yarın kesinlikle yapacağım" deme.
-KEHF SURESİ 24 AYET;Allah'ın dilemesine bağlamadıkça (inşâallah demedikçe) hiçbir şey için "Bunu yarın yapacağım" deme. Bunu unuttuğun takdirde Allah'ı an ve: "Umarım Rabbim beni, doğruya bundan daha yakın olan bir yola iletir" de.
Bende istiyorum Nizip'e sizi kadar otel v.s yapılmasını ve inşaallah yapılır diyorum.
Il olmamız lazımken şu an köy konumundayız nizipte yaşayan bilir kardeşim gider var gelir yook çünkü yabancı gelen yokki iş yapsın esnaf
Mahmut seni seviyorum, hayal et şimdi, nizipte 5 yıldızlı bir otel bir oda tutmuşsun, her hizmet ayağına geliyor, havuz başına inmişsin şezlongda uzanmış güneşleniyorsun, etrafında turistler dolaşıp duruyor, hepsi Nizip'i, zeugmayı, bireciği,halfetiyi,kargamışı dolaşmaya gelmişler, sende bu otelde kalıyorsun, otelin sahibide Mehmet Akif Akpek, istemezmisin.
Nizipte yaşayan bilir hotel varmış nerde acaba
menes abim hazır gitmişken bana da bir oda ayırtırmısın?:))))))))))))))))))))))))
müslüm abim herşey gönlünce olur inşallah...saygılar buse...
müslüm abim herşey gönlünce olur inşallah...saygılar buse...
MENES;194443 wrote:Allah dilemesse ağaçtan yaprak düşemez,tüm siyasiler bir araya gelse, maliye bakanıda hazinenin anahtarını Nizip'e otel yaptırmak için sana verse eğer Allah dilemesse yaptıramassın o oteli sayın abim.
Konu baska yerlere gitti :) insallah nasip kismet bunlara amenada neden bu konuyu enine boyuna konusmuyoruz nizipin en büyük ayipi bence zeugmaya gelen trustler antepe kayiyor bunu trustleri birak is icabi nizipe gelen misafirler hep otellerden sikayetci.ilceye hem ekonomik kalkindirmanin yani sira is sektörüde olmus olur..
Elbette otelin yapılmasını isterim, yanlız ben o otele gitmem, ben param olursa hanım çoluk çocuk capris otele giderim, kadınlar ayrı erkekler ayrı. Giyerim haşemayı takarım namaz takkemi girerim denize öyle hıyarlı baba gibi.ohhhh.müslüm akpek;194450 wrote:Mahmut seni seviyorum, hayal et şimdi, nizipte 5 yıldızlı bir otel bir oda tutmuşsun, her hizmet ayağına geliyor, havuz başına inmişsin şezlongda uzanmış güneşleniyorsun, etrafında turistler dolaşıp duruyor, hepsi Nizip'i, zeugmayı, bireciği,halfetiyi,kargamışı dolaşmaya gelmişler, sende bu otelde kalıyorsun, otelin sahibide Mehmet Akif Akpek, istemezmisin.
O zaman sende Capris otel aç Nizip'e ben razıyım.MENES;194455 wrote:Elbette otelin yapılmasını isterim, yanlız ben o otele gitmem, ben param olursa hanım çoluk çocuk capris otele giderim, kadınlar ayrı erkekler ayrı. Giyerim haşemayı takarım namaz takkemi girerim denize öyle hıyarlı baba gibi.ohhhh.
Çok güzel hareketler bunlar da hıyarlı baba skeci var bilmiyormusun...:D:D:Dmüslüm akpek;194456 wrote:O zaman sende Capris otel aç Nizip'e ben razıyım.
fistik halinin oraya yeni büyük bir otelin yapilcagini duymustum.böyle bisey yokmu daha..
bencede nizipe güzel ve büyük bir otel sart gelen turistler misafirler gaziantepe gidiyorlar bu cok önemli bi konu insallah yapilir..
bencede nizipe güzel ve büyük bir otel sart gelen turistler misafirler gaziantepe gidiyorlar bu cok önemli bi konu insallah yapilir..
Aslında tam yeri eski fıstık halinin yeri şu an atıl vaziyette duruyor.berfinim84;194460 wrote:fistik halinin oraya yeni büyük bir otelin yapilcagini duymustum.böyle bisey yokmu daha..
https://www.videoneo.com/cok-guzel-hareketler-bunlar-bkm-mutfak-hiyarli-baba/
Hıyar baba skecini buradan izleyebilirsiniz ama ben yinede ilgisini anlayamadım.
Hıyar baba skecini buradan izleyebilirsiniz ama ben yinede ilgisini anlayamadım.
Eski fıstık halinin orası otel olmaz sayın abim,orası olsa olsa alışveriş ve eğlanca merkezi olur...Çünkü orayı otel yaparsan turist otobüslerinden trafik keşmekeş olur...Zaten motorlardan ve araçlardan trafik allak bullak...Otoban çıkışlarının oraya yaparsın, senin gibi abiler de kaçak kesim yaparlar bari.
Yav adamın üstünde pijama kafasında takke varya, o yüzden tip olarak kasdettim abim
En sonunda oteli ben yapacağım galiba.
inşallah abim inşallahmüslüm akpek;194471 wrote:En sonunda oteli ben yapacağım galiba.
[sıze=1]nizip nizip hotel motel otopark görecek resturant ;)[/sıze]
Nazlı ağzından bal damlıyor.busenaz;194472 wrote:inşallah abim inşallah
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.