Nizipde Spor ve Gençlik
alıntı:
"quote" Nizipli_mehmet demişki:
abı ne oldu sımdı bu macın rovansı yapılacakmı?
MEMET KARDEŞ NEFESİMİZ KESİLDİ VALLAH 15 DAKİKADA BİTTİK FATİHE SOR ROVANŞ NE ZAMAN OLACAK Resmi aç
Rövanş mı biz yendik işte:D siz kaçtınız daha ne rövanşı :))).
.
alıntı:
"quote" metal demişki:
Gecenin manevi kahramanı Aksoy abimiz....
. estağfurlla kardaş ne demek?
alıntı:
"quote" metal demişki:
bu toplluluğa çok görev düşüyor....
küçük furkan eniştede çekirdekten Nizip comcu olacak heralde derviş bey Resmi aç öpücük sana furkannn.
Edited by - ahmetaksoy on 2/6/2007 2:02:32 PM
alıntı:
"quote" pirate382 demişki:
ahmet başkan bu ne karizma birde şu sigarayı azaltsan üstadım
kardaş karizmayi siz yaratiyorsunuz.... Resmi aç
Anlaşılan Fenerbahçenin, hatta ve hatta Real Madridin aradığı santrafor olan BEN olsaymışım bu maçta gol rekoru kırarmışım yani.Teh..
Tekrarı ne vakit ?.
alıntı:
"quote" coskun demişki:
Anlaşılan Fenerbahçenin, hatta ve hatta Real Madridin aradığı santrafor olan BEN olsaymışım bu maçta gol rekoru kırarmışım yani.Teh..
Tekrarı ne vakit ?.
coşkun bey,sana ceza yazmıştık.makbuz yolda;;;;;;;;;;;;;
SEVGİLİ GÖKHAN DOKUYUCU BAŞIN VAR OLSUN KARDEŞİM SELAM GETİREN DE VAR OLSUN GÖTÜREN DE. M.KÜÇÜK.
Arkadaşlar,görüntüler çok güzel.ÖzelliklE GÖKHANIN kendisinin kalleye gol olarak gitmesi çok net bir gol olmuş..
maç sonucu nasıl oldu. ATAN : SIFIR KARŞILAYAN : HEÇ SELAMLAR .
Halı Saha Maçı
Görüntülenme: …
derviş bey artık hayırlısıyla Nizip.comdasın ellerinden öperim saygılar.yanlız ibram27 hocam gelmedimi
alıntı:
"quote" Nizipli_mehmet demişki:
MEMET KARDEŞ NEFESİMİZ KESİLDİ VALLAH 15 DAKİKADA BİTTİK FATİHE SOR ROVANŞ NE ZAMAN OLACAK Resmi aç
ınsallah rovansı olur ama bunda takımlar tam gelırse daha ıyı olur kenan abı fatıh abı rovans ne zaman?
Rövanş mı biz yendik işte:D siz kaçtınız daha ne rövanşı :))).
.
alıntı:
"quote" metal demişki:
Gecenin manevi kahramanı Aksoy abimiz....
. estağfurlla kardaş ne demek?
alıntı:
"quote" metal demişki:
bu toplluluğa çok görev düşüyor....
küçük furkan eniştede çekirdekten Nizip comcu olacak heralde derviş bey Resmi aç öpücük sana furkannn.
Edited by - ahmetaksoy on 2/6/2007 2:02:32 PM
alıntı:
"quote" pirate382 demişki:
kardaş karizmayi siz yaratiyorsunuz.... Resmi aç
artık yazın bir turnuva veya yine böyle bir maç tertbini bekleyecez ne yazık kiş:(
bu okulda bitmedi gitti...
bu okulda bitmedi gitti...
senin karizman bizi yansıtıyor ahmet aksoy abiciğim
Tekrarı ne vakit ?.
alıntı:
"quote" coskun demişki:
Tekrarı ne vakit ?.
coşkun bey,sana ceza yazmıştık.makbuz yolda;;;;;;;;;;;;;
Benbaşkan kardeşim valla iyi olur yazın bi turnuva düzenleriz hem daha güzel olur hemde oynamak isteyen diğer arkadaşlarda oynamış olur...kenan abi üzülme sen önünde daha 4-5 ay var o zamana kadar şimdiden başla idmanlara ancak yetişir:)))
bırde herkes gıtmezden once su hafta sonun bır mac dahha yapsak olurmu gokhan abı?
bana uyar ama diğer arkadaşlar yorgun değilse neden olmasın:)))
Ahmet abi cezam neyse başım üstüne. Ama geçerli sebeplerim vardı hani belki cezayı hafifletir diye söylüyorum.
konu yu hakem heyetine götürelim mi?coşkuncuğum Resmi aç
SEVGİLİ GÖKHAN DOKUYUCU BAŞIN VAR OLSUN KARDEŞİM SELAM GETİREN DE VAR OLSUN GÖTÜREN DE. M.KÜÇÜK.
Arkadaşlar,görüntüler çok güzel.ÖzelliklE GÖKHANIN kendisinin kalleye gol olarak gitmesi çok net bir gol olmuş..
maç sonucu nasıl oldu. ATAN : SIFIR KARŞILAYAN : HEÇ SELAMLAR .
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.