Bu sene onbirincisini düzenleyeceğimiz ULUSLARARASI YAZ ŞENLİKLERİ çerçevesinde her sene olduğu gibi iki gün boyunca hoşca vakit geçirebileceğiniz bir ortama, çevrede yaşayan hemşehrilerimizi bekliyorum.
Ağırlıklı olarak bizim yemekler var,
PAZAR(31.05.2009) saat 10.00 dan itibaren CİĞER KAVURMASI, CİĞER KEBABI ve NOHUT DÜRÜMÜ servisimiz hazır olacak.
Bütün gün boyunca kebap çeşitleri, içli köfte, lahmacun vs.
Saat 20.00 den itibaren ARIL'lı müzisyenler eşliğinde çiğköfteli sıra gecesi.
Pazar saat 14.00 civarında benim mehterbaşı olarak görev yaptığım MEHTER GÖSTERİSİ.
PAZARTESİ(01.06.2009) günü de aşağı yukarı aynı faaliyetler olacak (sıra gecesi hariç)
pala;193977 wrote:Eppingen; Stuttgart'a 45 km, Karlsruhe'ye 40 km, Mannheim'a 50 km. mesafede.
tamam cok saol pala abi insallah misafrlermiz gelmezse geliriz..böyle bi etkinlige katilmayi cok istiyorum..
simdiden emegi gecen herkese tesekkürler..herkese iyi eglenceler..:)
Dayı sizi özledik vallahi. Sağlığınız ne alemde? Etkinlik programına bakılırsa baya bir renkli olacak gibi. Biz de 8 Ağustos'u Almanya'ya mı kaydırsak? :) Selam ve dualarla...
pala;193775 wrote:Bu sene onbirincisini düzenleyeceğimiz ULUSLARARASI YAZ ŞENLİKLERİ çerçevesinde her sene olduğu gibi iki gün boyunca hoşca vakit geçirebileceğiniz bir ortama, çevrede yaşayan hemşehrilerimizi bekliyorum.
Ağırlıklı olarak bizim yemekler var,
PAZAR(31.05.2009) saat 10.00 dan itibaren CİĞER KAVURMASI, CİĞER KEBABI ve NOHUT DÜRÜMÜ servisimiz hazır olacak.
Bütün gün boyunca kebap çeşitleri, içli köfte, lahmacun vs.
Saat 20.00 den itibaren ARIL'lı müzisyenler eşliğinde çiğköfteli sıra gecesi.
Pazar saat 14.00 civarında benim mehterbaşı olarak görev yaptığım MEHTER GÖSTERİSİ.
PAZARTESİ(01.06.2009) günü de aşağı yukarı aynı faaliyetler olacak (sıra gecesi hariç)
Pala kardeşim ülkemizi fahri gönül elçisi olarak tüm arkadaşlarınla temsil etmeniz adına çok çok teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.Özledik haberleşelim.Selamlar
Hersey den Önce cetin pala abiye cok cok tesekkür ederim biz nizipli lere gösterdigi ilgiden dolayi sabah saat 10 civarinda oraydik hemen nohut dürümlerimiz geldi arkasindan derin bir sohbet nizibin asagi mahallesi yukari mahallesi yani sanki o an nizipdeydik böyle bir büyük organize ancak cetin pala abiye yakisir anlatmak mümkün degil ancak o ani yasamak lazim hersey icin tekrar tesekkürler cetin abi tek kelime ile büyük adamsin helal sana saygillarimla