Bu sene onbirincisini düzenleyeceğimiz ULUSLARARASI YAZ ŞENLİKLERİ çerçevesinde her sene olduğu gibi iki gün boyunca hoşca vakit geçirebileceğiniz bir ortama, çevrede yaşayan hemşehrilerimizi bekliyorum.
Ağırlıklı olarak bizim yemekler var,
PAZAR(31.05.2009) saat 10.00 dan itibaren CİĞER KAVURMASI, CİĞER KEBABI ve NOHUT DÜRÜMÜ servisimiz hazır olacak.
Bütün gün boyunca kebap çeşitleri, içli köfte, lahmacun vs.
Saat 20.00 den itibaren ARIL'lı müzisyenler eşliğinde çiğköfteli sıra gecesi.
Pazar saat 14.00 civarında benim mehterbaşı olarak görev yaptığım MEHTER GÖSTERİSİ.
PAZARTESİ(01.06.2009) günü de aşağı yukarı aynı faaliyetler olacak (sıra gecesi hariç)
Adres :
DİTİB TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ, MEVLANA CAMİİ, ÖLMÜHLSTR.6
75031 EPPİNGEN
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Stuttgart çevresindeki hemşehrilere DUYURU
pala abi stuttgarta yakin sanirim eppingen..bizde bir nizipli olarak bu etkinlige katilmayi cok isteriz...
Çetin abi,gurbette yaşayanlar için çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz.Sizi kutluyorum.
Gurbette Nizip'i yaşamak çok güzel olsa gerek. Pala beyi kutluyorum bu çabaları için.
Hakiki Osmanlı torunu Pala abime selam olsun.
Hasretle Ellerinden öperim.
Özledim vallahi seni abi:(
Hepiniz sağolun, varolun, sizlere layık olmaya gayret gösteriyorum.
helal olsun abi.çok güzel yaptığınız bu etkinlikler.iyi eğlenceler şimdiden...
Eppingen; Stuttgart'a 45 km, Karlsruhe'ye 40 km, Mannheim'a 50 km. mesafede.berfinim84;193776 wrote:pala abi stuttgarta yakin sanirim eppingen..bizde bir nizipli olarak bu etkinlige katilmayi cok isteriz...
tamam cok saol pala abi insallah misafrlermiz gelmezse geliriz..böyle bi etkinlige katilmayi cok istiyorum.. simdiden emegi gecen herkese tesekkürler..herkese iyi eglenceler..:)pala;193977 wrote:Eppingen; Stuttgart'a 45 km, Karlsruhe'ye 40 km, Mannheim'a 50 km. mesafede.
emeklerine sağlık çetin abi... orada iyiki varsın...
gurbetci niziplilerin umudusun pala dayı,allah senin yokluğunu his ettirmesin.
dayı gelde şu paris'i sallayalım mehter barşıyla.inşallah olurda gelirsin dayı..
ZIYA PALA ABIYE GEL DIYORSUN AMA GELSEDE GITMEZSIN KESINN:D:pziya_eren27;194006 wrote:gurbetci niziplilerin umudusun pala dayı,allah senin yokluğunu his ettirmesin. dayı gelde şu paris'i sallayalım mehter barşıyla.inşallah olurda gelirsin dayı..
Çetin abi çok güzel bir çalışma gerçekten
inşallah faydalı olursunuz ordaki hemşerilerimiz için emeğine sağlık
saygılar
Dayı sizi özledik vallahi. Sağlığınız ne alemde? Etkinlik programına bakılırsa baya bir renkli olacak gibi. Biz de 8 Ağustos'u Almanya'ya mı kaydırsak? :) Selam ve dualarla...
pala;193775 wrote:Bu sene onbirincisini düzenleyeceğimiz ULUSLARARASI YAZ ŞENLİKLERİ çerçevesinde her sene olduğu gibi iki gün boyunca hoşca vakit geçirebileceğiniz bir ortama, çevrede yaşayan hemşehrilerimizi bekliyorum. Ağırlıklı olarak bizim yemekler var, PAZAR(31.05.2009) saat 10.00 dan itibaren CİĞER KAVURMASI, CİĞER KEBABI ve NOHUT DÜRÜMÜ servisimiz hazır olacak. Bütün gün boyunca kebap çeşitleri, içli köfte, lahmacun vs. Saat 20.00 den itibaren ARIL'lı müzisyenler eşliğinde çiğköfteli sıra gecesi. Pazar saat 14.00 civarında benim mehterbaşı olarak görev yaptığım MEHTER GÖSTERİSİ. PAZARTESİ(01.06.2009) günü de aşağı yukarı aynı faaliyetler olacak (sıra gecesi hariç) Adres : DİTİB TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ, MEVLANA CAMİİ, ÖLMÜHLSTR.6 75031 EPPİNGEN
Kuyumcu abi fotoğrafları yüklemiş galeriye. Bende buraya iliştireyim.

cok güzel olmus ben gelemedim pala abi misafirimiz vardi insallah baska bir etkinlik olursa katilirim....emegi gecen herkese tesekkürler.,...
Pala kardeşim ülkemizi fahri gönül elçisi olarak tüm arkadaşlarınla temsil etmeniz adına çok çok teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.Özledik haberleşelim.Selamlar
Hersey den Önce cetin pala abiye cok cok tesekkür ederim biz nizipli lere gösterdigi ilgiden dolayi sabah saat 10 civarinda oraydik hemen nohut dürümlerimiz geldi arkasindan derin bir sohbet nizibin asagi mahallesi yukari mahallesi yani sanki o an nizipdeydik böyle bir büyük organize ancak cetin pala abiye yakisir anlatmak mümkün degil ancak o ani yasamak lazim hersey icin tekrar tesekkürler cetin abi tek kelime ile büyük adamsin helal sana saygillarimla
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.