Basından Nizip Haber
Konunun CHP ile ilgisi yok..Biraz önce öğrendiğime göre, bölüm sorumlusu arkadaşımız klasörde bazı düzenlemeler yaparken geçici olarak bazı konuları ana sayfadan indirmiş. ve bu konunun da geçici olarak indirilen konular arasında kalmış.İşin içinde herhangi bir kastın olmaması beni sevindirdi.
mahmut sana aynı şeyi yazayım..konu CHP değil..propaganda da degil..bu öncelikli bir haberdir..Baykal Nizip'e gelse günlerce konu edilirdi.köyümüze bir genel başkan gelmiş..bırak da haberini yapalım yani...
Baykal Ayran'da
Görüntülenme: …
Ayran,bölgemizin önemli yerleşim alanlarından birisidir.Nizip'te oturan 36 tane Ayranlı aile var.Yurt dışından sitemizi takip eden yüzlerce Ayranlı var..Bu konunun kime ne zararı var? birinci derecden haber niteliği taşıyan bu konu neden ana sayfadan indirilde merak ettim doğrusu..?
CHP lafı geçince site üyelerinin tüyleri diken diken oluyor, ana sayfadan indirilmesine hiç şaşırmadım.
Tarhan sizde Akp'li belediyede çalışıyorsunuz Ayran'a baykal geldi diye göbek atıyorsunuz, Topbaş duymasın sizi topaca çevirir. Öyle yok ben harita mühendisiyim, ben olmassan Ulaşım batar falan da yemez bunlar ha dikkatli ol.Ha! birde Mart ayında Nizip.Com istanbul yemeğinde Nizipli gençleri belediyede işe sokuyorum dedin ama yanında göremedik bir tane Nizipli, ya Birecikli ya Ayranlı var ne iş.
müslüm akpek;194255 wrote:CHP lafı geçince site üyelerinin tüyleri diken diken oluyor, ana sayfadan indirilmesine hiç şaşırmadım.
Konunun CHP ile ilgisi yok..Biraz önce öğrendiğime göre, bölüm sorumlusu arkadaşımız klasörde bazı düzenlemeler yaparken geçici olarak bazı konuları ana sayfadan indirmiş. ve bu konunun da geçici olarak indirilen konular arasında kalmış.İşin içinde herhangi bir kastın olmaması beni sevindirdi.
Müslüm abi sen rahat ol baksana Ayranda;Yüzü geleceğe dönük, aydın kızlarımız var...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DRamazan Tarhan;193545 wrote:
MENES;194292 wrote:Tarhan sizde Akp'li belediyede çalışıyorsunuz Ayran'a baykal geldi diye göbek atıyorsunuz, Topbaş duymasın sizi topaca çevirir. Öyle yok ben harita mühendisiyim, ben olmassan Ulaşım batar falan da yemez bunlar ha dikkatli ol.Ha! birde Mart ayında Nizip.Com istanbul yemeğinde Nizipli gençleri belediyede işe sokuyorum dedin ama yanında göremedik bir tane Nizipli, ya Birecikli ya Ayranlı var ne iş.
mahmut sana aynı şeyi yazayım..konu CHP değil..propaganda da degil..bu öncelikli bir haberdir..Baykal Nizip'e gelse günlerce konu edilirdi.köyümüze bir genel başkan gelmiş..bırak da haberini yapalım yani...
Evet aydın ve ileriye dönük, Ülkemizi emanet edebileceğimiz gençler bunlar, en baştakide türbanlı gördünmü.
Ulan görmemişin bir Baykalı olmuş,onuda almış Ayrana götürüp haber yapmış...Ne ayak olduğunuz belli oldu işte... Boşuna inkar etmeyin hepiniz CHP'lisiniz hepiniz baykalcısınız...Osmanın buna acil el atması gerekiyor...Şu CHP'lileri hemen siteden şutlayın abicim..(tarhan valla şaka yapıyorum be...ben biliyorum senin derdin CHP değil maksat Ayranın reklamı olsun ben biliyorum siz AKP'yi desteklersiniz:D:D:D)Ramazan Tarhan;194298 wrote:mahmut sana aynı şeyi yazayım..konu CHP değil..propaganda da degil..bu öncelikli bir haberdir..Baykal Nizip'e gelse günlerce konu edilirdi.köyümüze bir genel başkan gelmiş..bırak da haberini yapalım yani...
Sizin bu aydın ve ileriye dönükler, tıpkı belediye şoförünün ikazı ile "ARKAYA DOĞRU İLERYELELİM" diyerek geriye doğru ilerleyenler...seninde dediğin gibi, en baştaki başı örtülü kardeşimiz, işte Allah'tan korkan ve memleketi rahatça teslim edeceğimiz kardeşimiz.:D:D:Dmüslüm akpek;194299 wrote:Evet aydın ve ileriye dönük, Ülkemizi emanet edebileceğimiz gençler bunlar, en baştakide türbanlı gördünmü.
Mahmut ayranı fazla çalkalama.
Bırak! Tarhanı yakalamışken biraz çalkalayalımmüslüm akpek;194385 wrote:Mahmut ayranı fazla çalkalama.
MENES;194389 wrote:Bırak! Tarhanı yakalamışken biraz çalkalayalım...Allah c.c bilir bir daha ne zaman elimize düşer.
MENES;194391 wrote:MENES;194389 wrote:Bırak! Tarhanı yakalamışken biraz çalkalayalım...Allah c.c bilir bir daha ne zaman elimize düşer.
demedi deme bak ibrahim...bak alırım 100 kağıdını mahmut :)))
Ramazan Tarhan;194414 wrote:Devlet memurunda 100 TL ne gezer yavrum...Biz Ulaşımda çalışmıyoruz...MENES;194391 wrote:
demedi deme bak ibrahim...bak alırım 100 kağıdını mahmut :)))
Bu 100 Kağıt meselesi ne.
Malesef seçimleri AKP kazandı.
baykal ayranı da kaybetti :)
Zaten ayrandan çok rakıyı severdi.
Önemli değil
Önemli değil
güzel bir espri abi :)felsefefe;195840 wrote:Zaten ayrandan çok rakıyı severdi.
Önemli değil
Baykal alkol kullanmaz.felsefefe;195840 wrote:Zaten ayrandan çok rakıyı severdi.
Önemli değil
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.