CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün Ayran'a geldi.Birecik ilçesine bağlı 1850 seçmeni bulunan Ayran Beldesi yerel seçimlerde sonuçların berabere kalması nedeniyle 7 Haziranda yeniden sandık başına gedilecek.Seçim çalışmaları için Ayran'a gelen CHP Genel başkanı Deniz Baykal Cumhuriyet meydanında halka hitap etti.Star TV 19:30 da Ayran'dan canlı yayına girdi.Uğur Dündar'ın konuğu olan Baykal gündemdeki sorulara da cevap verdi.Şu sıralar bir çok milletvekili ve bakanın uğrak yeri haline gelen Ayran'a Başbakanın gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştur.Zira AK parti ile CHP sandıktan berabera çıkmıştı.DTP de bu seçime çok büyük önem veriyor.Zira DTP de bu iki partiyi 25 oy geriden takip ediyor.
Basından Nizip Haber

Bugün bana ulaştırılan fotoğraflardan birisi
asalet nedir ki? baykalda olsun...
gerci su günlerde bakiyorumda ayranlilar izine gidiyor secim tarihinde ayranda olmak istiyorlarmiss..
bakalim bu defa kac oy alcak chp ayran genel baskani salih kalender...gecen ayni oy alinmisti sanirim oyuzden kabul edilmemis..
ayran icin hangisi hayirli ise o olsun...:)
abi kusura bakma ama baykalda salet masalet yok... bana göre siyaset tarihimizin karanlık simasıdır. o gitmeli ki chp ve türkiye refaha ulaşsın...
nufus sayımı sırasında ayranda bulunan herkes oy kullanabiliyor.bizim köyün gerçek nufusu 10 bin kadardır.ama köyde oturanlar şimdi 4000 kadar..yazın ayran çok kalabalık olur..arabalardan geçilmez..benim oy hakkım var.ama 29 martta köye gidemedim..Ama bu sefer gidecegim..dedigin gibi hayırlısı olur insallah...
Sizin oylar çok kıymetli olur:)
ben isanbulda Ramazan amcamın yanında çalışıyorum..
Baykal Ayran'da
Görüntülenme: …
Baykalın herhalde yeni hedefi Doğu ve Güneydoğu...
haberlerde tvde bizim köyü görünce çok duygulandım.bu iptal seçimi bize yaradı.daha çok haberlere çıkarız.geçen seçimlerde almancılar pek yoktu.o yüzden seçime katılma az oldu.ama bu sefer almacılar tam da izinde olacak.güzel bir seçim olacak.iyi olan kazansın.herşey hayırlısı olsun.
Demedi deme İbrahim, bu Tarhan boş adam değil.
Evet CHP Ayranı alarak 2-3 sene içinde tek başına iktidar olmanın başlangıcını yapacak.
Baykal'ın Halfeti, Ayran gezisi sırasında ilginç bir olay yaşanmış..!
(CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde tekne turu sırasında tehlike atlattı. Baykal ve beraberindeki heyetin bindiği tekne, aşırı ağırlık nedeniyle hafif şekilde yan yattı. Teknenin su alması üzerine görevliler ve partililer uyarılarda bulunarak, teknenin boşaltılmasını istedi. Kısa süreli yaşanan paniğin ardından teknedeki sular boşaltıldı. Teknede bulunan Baykal ve beraberindeki heyetin çorapları ıslandı.
(www.nethaber.com)
(CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde tekne turu sırasında tehlike atlattı. Baykal ve beraberindeki heyetin bindiği tekne, aşırı ağırlık nedeniyle hafif şekilde yan yattı. Teknenin su alması üzerine görevliler ve partililer uyarılarda bulunarak, teknenin boşaltılmasını istedi. Kısa süreli yaşanan paniğin ardından teknedeki sular boşaltıldı. Teknede bulunan Baykal ve beraberindeki heyetin çorapları ıslandı.
(www.nethaber.com)
Bugün bana ulaştırılan fotoğraflardan birisi
Şu Baykaldaki asalete bak, Baykala oy vermeyeceklerde kime verecekler.
müslüm akpek;193548 wrote:Şu Baykaldaki asalete bak, Baykala oy vermeyeceklerde kime verecekler.
asalet nedir ki? baykalda olsun...
yurt idisindna gelenlerin oyu kabul olmuyor demislerdi emrah...emrah63;193450 wrote:haberlerde tvde bizim köyü görünce çok duygulandım.bu iptal seçimi bize yaradı.daha çok haberlere çıkarız.geçen seçimlerde almancılar pek yoktu.o yüzden seçime katılma az oldu.ama bu sefer almacılar tam da izinde olacak.güzel bir seçim olacak.iyi olan kazansın.herşey hayırlısı olsun.
gerci su günlerde bakiyorumda ayranlilar izine gidiyor secim tarihinde ayranda olmak istiyorlarmiss..
bakalim bu defa kac oy alcak chp ayran genel baskani salih kalender...gecen ayni oy alinmisti sanirim oyuzden kabul edilmemis..
müslüm akpek;193548 wrote:Şu Baykaldaki asalete bak, Baykala oy vermeyeceklerde kime verecekler.
abi kusura bakma ama baykalda salet masalet yok... bana göre siyaset tarihimizin karanlık simasıdır. o gitmeli ki chp ve türkiye refaha ulaşsın...
berfinim84;193567 wrote:yurt idisindna gelenlerin oyu kabul olmuyor demislerdi emrah...
nufus sayımı sırasında ayranda bulunan herkes oy kullanabiliyor.bizim köyün gerçek nufusu 10 bin kadardır.ama köyde oturanlar şimdi 4000 kadar..yazın ayran çok kalabalık olur..arabalardan geçilmez..benim oy hakkım var.ama 29 martta köye gidemedim..Ama bu sefer gidecegim..dedigin gibi hayırlısı olur insallah...
emrah63;193586 wrote:nufus sayımı sırasında ayranda bulunan herkes oy kullanabiliyor.bizim köyün gerçek nufusu 10 bin kadardır.ama köyde oturanlar şimdi 4000 kadar..yazın ayran çok kalabalık olur..arabalardan geçilmez..benim oy hakkım var.ama 29 martta köye gidemedim..Ama bu sefer gidecegim..dedigin gibi hayırlısı olur insallah...
Sizin oylar çok kıymetli olur:)
sen nerdesin emrah kardes...:)biliyorum kalabalik bi nufusa sahip ama mübarek hepsi avrupaya göc etmisler:D:Dinsallah hayirlisi olur...emrah63;193586 wrote:nufus sayımı sırasında ayranda bulunan herkes oy kullanabiliyor.bizim köyün gerçek nufusu 10 bin kadardır.ama köyde oturanlar şimdi 4000 kadar..yazın ayran çok kalabalık olur..arabalardan geçilmez..benim oy hakkım var.ama 29 martta köye gidemedim..Ama bu sefer gidecegim..dedigin gibi hayırlısı olur insallah...
berfinim84;193590 wrote:sen nerdesin emrah kardes...:)biliyorum kalabalik bi nufusa sahip ama mübarek hepsi avrupaya göc etmisler:D:Dinsallah hayirlisi olur...
ben isanbulda Ramazan amcamın yanında çalışıyorum..
değerli arkadaşlar lütfen siyasi yorum yaparken ne birbirimizi kıralım nede siyasilerin kişilikleriyle uğraşalım
slm arakadaşlar ben bugun yeni uye oldum
siz böyle bakmayın bence chp almaz
siz böyle bakmayın bence chp almaz
sadece konunun başlığını okudum ve bayramdeğil seyrandeğil baykal ayrana niye gelmiş olsunki diye düşündün konuyu okuyunca niye geldiğini anladım
hayırlısı allah'tan ayrana kim daha iyi hizmet edecekse o seçilsin yani sırf baykal geldi diye oy vaermekte olmaz çünkü ayranın belediyesine baykal seçilmeyecek ayrandan kendi içinizden birisi seçilecek hadi hayırlısı
hayırlısı allah'tan ayrana kim daha iyi hizmet edecekse o seçilsin yani sırf baykal geldi diye oy vaermekte olmaz çünkü ayranın belediyesine baykal seçilmeyecek ayrandan kendi içinizden birisi seçilecek hadi hayırlısı
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.