Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Muhtelif Sohbetler / Tartışmalar

Görüntülenme: …

admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
yav ne alakası var. Hiç sol hükümet görmedik sanki. İş olsun diye yazmışsın :)
müslüm akpek Üye
admin;200983 wrote:yav ne alakası var. Hiç sol hükümet görmedik sanki. İş olsun diye yazmışsın :)
Görmediniz solcular ne zaman tek başına iktidar olduki.
admin
Yönetici
diye devam eder gider...
YusufSerce Üye
MENES;200866 wrote:Madem biliyorsun da neden ben bakarım yada bırakın baksınlar tavrı yapıyorsun sayın serçe,mesele kadınlarla erkeklerin bir araya gelmesi değil ki mesele kaldırımları işgal edip kaldırımdan gelip geçen bayanları önce gelirken sonrada geçtikten sonra köşeyi dönene kadar bakıp rahatsız etme meselesidir. Gayri ihtiyari bir bayana bakabilirsiniz ama bununda bir usulü olmalı değilmi.Şimdi bana tefsir yazdırma buraya.

Yazilanlari ustunkoru gecip oylesine degerlendirme yaptiginiz anlasiliyor. Tacizin kabuledilemez oldugu muttefikinaleyhdir. Bunu baska turlu gostermek insafa sigmaz. Tekrar ediyorum yazidiginiz ayetin tercumesi yanlistir ve dediginiz manalar zorlamayla bile cikmaz ve de hadisle izahi daha evvel belirttigim gibi 'ilk bakis serbest ikincisi yanlistir'.

Aksini isbatliyacaginizi dusunuyorsaniz buyrun tefisirini de rica ederim. Bakma meselesinde sonunadek arkasindayim. Guzel gorunce bakarim, istmeyen bakmasin. Asri saadette bu iliskiler gayet dogaldi ancak Emevi saltanatiyla hersey ya tahrif edildi ya kisitlandi ya da.... Samimi duygularda beis olmadigi kesindir. Kadinlarla bakisilir, konusulur el de sikisilir bunun aksini delillendiren 'nas' olmadigi gibi 15 asirlik Islam fukuhati da aksini soyleyememistir ancak 'teamul' baska!
YusufSerce Üye
murat coşkun(hacimurat);200878 wrote:sevgili nizipin yegane anarşisti bazarov serçe ( yahut raskalnikov ) kardeşim...bir edeb-iyatçı olarak "BU da" hitab kelimeni sana yakıştıramadım..(başkası yazsa bir şey demem ,sen olduğun için ,sana değer atfettiğim için sana yakışmamış)üstelik her zamanki yaptığıın gibi farklı ve dar bir forum olan nizip lisesi pansiyonunda bana taş atmak için yazmanda şık durmamış.yani bu biraz yersiz bir yazı gibi olmuş..ilgili ilgisiz yazarak konu dağıtımının güzel örneklerinide bu şekliyle isbat etmiş oldun. başka forumlarda bari yapma bunu.yoo rahatsız olmadım ha...hakikaten seni önemsiyor ve seviyorum...tamamen bana özel bir taş attığın için özel bir yazışma olduğu için cevab yazma ihtiyacı hissetim.özel mesaj okumaya tenezzül etmediğini bildiğimden özel mesaj yazmadım.
eğer site yönetimindeki dostlar senin üstteki mesajını ve bu mesajı muhtelif tartışmalar kısmına alırlarsa nizip lisesi pansiyonu topicinde şahsa özel mesajlarıda ayıklamış olurlar.

Oncelikle tesekkurlerimin kabulunu rica ederim. Vallahi dudakisirtan bir entelektuellik, sasirmaya devam ediyorum. Bu bakislara diger konularin ozellikle konuklarin ihtiyaci oldugu siddetli kanaatimdir. Su tesbihe bakin hele, bir yanda "Bazarov' yani 'nihilist' bir karakter! e bu bana uymadi ama 'sorgulayici' olmasi da bisey tabii! ote yanda 'Raskalnikov' disdunyanin acimasizligini sucu payanda yaparak yenileme gayretinde, aslinda herkesin hakli isyanina yaslamaya calistigi 'suc meylidir' bu ki, bu karakter de bana uymaz! Ben 'sucun hickimseye suc isleme hakkini vermedigini' savunurum cunku. "Bu da' sozumde seni incitmek istemedim, kusura bakma, ozur dilerim sadece latifeyi kuvvetlendirmek icin kalip zamiri kullandim. Ama yine de yaptigin 'hos bir celiski' bana gore. Ben seni herhangi bi karaktere benzetemem ya kaliba sokamam cunku yine bana gore herkesin sahsiyeti mustesnadir.
müslüm akpek Üye
admin;200988 wrote:diye devam eder gider...
Etmeyecek solcular gümbür gümbür geliyor.
vedatakkas Üye
müslüm akpek;201050 wrote:Etmeyecek solcular gümbür gümbür geliyor.
Müslüm ben daha duyamadım gümbürtüyü ya neyse:D
M.KÜÇÜK Üye
YusufSerce;200998 wrote:Yazilanlari ustunkoru gecip oylesine degerlendirme yaptiginiz anlasiliyor. Tacizin kabuledilemez oldugu muttefikinaleyhdir. Bunu baska turlu gostermek insafa sigmaz. Tekrar ediyorum yazidiginiz ayetin tercumesi yanlistir ve dediginiz manalar zorlamayla bile cikmaz ve de hadisle izahi daha evvel belirttigim gibi 'ilk bakis serbest ikincisi yanlistir'.

Aksini isbatliyacaginizi dusunuyorsaniz buyrun tefisirini de rica ederim. Bakma meselesinde sonunadek arkasindayim. Guzel gorunce bakarim, istmeyen bakmasin. Asri saadette bu iliskiler gayet dogaldi ancak Emevi saltanatiyla hersey ya tahrif edildi ya kisitlandi ya da.... Samimi duygularda beis olmadigi kesindir. Kadinlarla bakisilir, konusulur el de sikisilir bunun aksini delillendiren 'nas' olmadigi gibi 15 asirlik Islam fukuhati da aksini soyleyememistir ancak 'teamul' baska!
Sen bildiğin haltı yemeye devam et, herhalde aynı şeyi konuşmuyoruz.
müslüm akpek Üye
vedatakkas;201083 wrote:Müslüm ben daha duyamadım gümbürtüyü ya neyse:D
Takip et sesler gelmeye başladı adıda Mustafa SARIGÜL.
boroboro Üye
sen almanyada değilmiydin ya...
berfinim84 Üye
boroboro;201253 wrote:sen almanyada değilmiydin ya...
evet almanyadaydım boro ama ızıne geldım ..:D
boroboro Üye
ee ben seni görmedim...:) sen nizip e geldiğinde iizin aldınmı benden...
berfinim84 Üye
boroboro;201269 wrote:ee ben seni görmedim...:) sen nizip e geldiğinde iizin aldınmı benden...
ee sen beni görmen mi lazım boro...ben görünmez bayanım.:Dben siteden bazı kisileri gördüm .ama beni tanımayan bılmıyor bıle ben berfin oldugumu.:Dniye izinmi almam lazımdı :p:p:p:p:p
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;201138 wrote:Takip et sesler gelmeye başladı adıda Mustafa SARIGÜL.
Ula SARIGÜL namaza camiye otobüs kaldırıyormuş bu adamın neresi solcu, eğer adam gerçekten solcuysa siz necisiniz.
müslüm akpek Üye
Mahmut sen solculara yine dinsiz dedin teesüf ederim asıl müslümanlar solculardır.
müslüm akpek Üye
Bunların aileleri neden sahip çıkmamış, madem böyle bir durum var ailelerin daha dikkatli olması gerekiyor, allahtan ölen olmamış.
M.KÜÇÜK Üye
Allah bilir ölen ölür kalan da bize kalır demişlerdir.
müslüm akpek Üye
Arkalarından konuşmuş gibi olmayalımda öyle gibi.
şükrü çiftçi Üye
malum konuyu açan ben olmuştum
konu başkasına geçti
bu konu mehmet amcamızın ölümü adına açılmamış bir konuydu
ama ne yazık öyle yapılmış
başkası adına yapılan çalışmaları bir başkası adına yüklemek hiçte güzel bir şey değildir
müslüm akpek Üye
Gerçekten dikkatimi çekmemişti bu konuyu Şükrü açmıştı neden konu sahibi değiştirildi anlamadım.

Konunun açılış tarihi 2008 in 11 nci ayı bu yanlışlığı yöneticiler düzeltsin Şükrünün açtığı konu neden başkasına mal edilmek isteniyor.
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;201477 wrote:Mahmut sen solculara yine dinsiz dedin teesüf ederim asıl müslümanlar solculardır.
Haşa! olurmu, ben nasıl öyle söylerim. Yani sende biliyorsun solcu değince akla dine karşı malum kişiler geliyorda ben o yüzden şey ettim.
şükrü çiftçi Üye
...........................................................
admin
Yönetici
yav bi dur Allah için,
öküz alttında buzağı arama
admin
Yönetici
şükrü çiftçi;201511 wrote:malum konuyu açan ben olmuştum
konu başkasına geçti
bu konu mehmet amcamızın ölümü adına açılmamış bir konuydu
ama ne yazık öyle yapılmış
başkası adına yapılan çalışmaları bir başkası adına yüklemek hiçte güzel bir şey değildir
Şükrü haklısın arkadaşlar birleştirmeye çalışmışlar, sanırım teknik bir hata olmuş. Yoksa sen veya o dihye bişey olamaz . uzaya mekikmi gönderiyoruz :) ben düzeltmeye çalışıyorum
admin
Yönetici
müslüm akpek;201514 wrote:Gerçekten dikkatimi çekmemişti bu konuyu Şükrü açmıştı neden konu sahibi değiştirildi anlamadım.

Konunun açılış tarihi 2008 in 11 nci ayı bu yanlışlığı yöneticiler düzeltsin Şükrünün açtığı konu neden başkasına mal edilmek isteniyor.
Müslüm abiiiii, sende körükle gelme lütfen

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim