ayrıca içkili lokanta yok söylemi biraz siyasi gibi geldi bana açtığım konu tamamen ticaridir ezberbozan fikirler gelirse sevinirim
Site ve Üyeler Hakkında
Sana kizmiyorlar bence guzel abim, kendilerine kiziyorlar. Nedense fikir beyanina tehammul edemiyorlar. Kendilerini gibi dusunulmeyince hemen bir telas basliyor! Hemen ucuncu cihan harbi cikacak havasina giriyorlar. Yani ben mi cok hafife aliyorum diye sorgulamiyor da degilim kendimi ama cok fazla abarttiginizi dusunmuyor musunuz???
Yani hic mi olumsuz laf edilmesin 'korler sagirlar birbirini agirlar mi' oynayalim surekli, iltifatlara mi bogalim birbirimizi?
Anlasilir gibi degil, nasil bir 'birlik beraberlik' ki bu hemencecik de bozuluveriyor?!!!!
Senin dedigin gibi olsun:)))
Yukariya dogru baktigimizda surekli 'gecmis yadedilip' birlik beraberligin 'tehlikede' oldugu vurgulanmis. Surekli 'aman ne guzeldi eski gunler' hep beraber guler eglenirdik tevaturunde rahatsizliklar dile getirilmis. Benim okumamda ve anlayisimda da sorun olabilir, ne diyeyim?
Allah birliginizi beraberliginizi bozmasin!
Bana da tehammul ettiginiz icin ayrica tesekkur edeyim bari de olsun bitsin, Fesubhanallah:)
Eger oyleyse itiraf etmeliyim ben cozemedim:)))
Zıkkım iç, aguapark yok yapılsa çalışır diye düşünüyorum, malum memleketimizde yaz uzun sürüyor.
Muhtelif Sohbetler / Tartışmalar
Görüntülenme: …
müslüm ammi senin gibi parası bol hayırseverlerin yapmasını bekliyoruzmüslüm akpek;199704 wrote:Tabiki eksiklik değil ama 120 bin nüfusu olan bir yerde olması gerek.
Herkeste bana kızıyor.
müslüm akpek;200194 wrote:Herkeste bana kızıyor.
Sana kizmiyorlar bence guzel abim, kendilerine kiziyorlar. Nedense fikir beyanina tehammul edemiyorlar. Kendilerini gibi dusunulmeyince hemen bir telas basliyor! Hemen ucuncu cihan harbi cikacak havasina giriyorlar. Yani ben mi cok hafife aliyorum diye sorgulamiyor da degilim kendimi ama cok fazla abarttiginizi dusunmuyor musunuz???
Yani hic mi olumsuz laf edilmesin 'korler sagirlar birbirini agirlar mi' oynayalim surekli, iltifatlara mi bogalim birbirimizi?
Anlasilir gibi degil, nasil bir 'birlik beraberlik' ki bu hemencecik de bozuluveriyor?!!!!
Yusuf bey sizin söylediklerinizin hiç biri sitede yok.Herkes istediği düşünceyi söylebiliyor.Bunun en iyi örneğide sizsiniz.Buraya toplantı için bir konu açılmış.Belkide saçmalama hakkınızı kullanıyorsunuz:)
mehmet karakaş;200212 wrote:Yusuf bey sizin söylediklerinizin hiç biri sitede yok.Herkes istediği düşünceyi söylebiliyor.Bunun en iyi örneğide sizsiniz.Buraya toplantı için bir konu açılmış.Belkide saçmalama hakkınızı kullanıyorsunuz:)
Senin dedigin gibi olsun:)))
Yukariya dogru baktigimizda surekli 'gecmis yadedilip' birlik beraberligin 'tehlikede' oldugu vurgulanmis. Surekli 'aman ne guzeldi eski gunler' hep beraber guler eglenirdik tevaturunde rahatsizliklar dile getirilmis. Benim okumamda ve anlayisimda da sorun olabilir, ne diyeyim?
Allah birliginizi beraberliginizi bozmasin!
Bana da tehammul ettiginiz icin ayrica tesekkur edeyim bari de olsun bitsin, Fesubhanallah:)
Vay Yusufum, güzel yüzlü yusufum,yiğidim.Nasılsın iyimisin gurbette halin nasıldır bir sıkıntın bir ihtiyacın varmı.Biz eskiden ne güzelde gak guk falan fişman şimdi ne oldu bize de böyle olduk. :p:p:pYusufSerce;200199 wrote:Sana kizmiyorlar bence guzel abim, kendilerine kiziyorlar. Nedense fikir beyanina tehammul edemiyorlar. Kendilerini gibi dusunulmeyince hemen bir telas basliyor! Hemen ucuncu cihan harbi cikacak havasina giriyorlar. Yani ben mi cok hafife aliyorum diye sorgulamiyor da degilim kendimi ama cok fazla abarttiginizi dusunmuyor musunuz???
Mahmut bu yusufla aranızda bir şifremi.
müslüm akpek;200228 wrote:Mahmut bu yusufla aranızda bir şifremi.
Eger oyleyse itiraf etmeliyim ben cozemedim:)))
müslüm akpek;199691 wrote:İçkili lokanta yok.
Zıkkım iç, aguapark yok yapılsa çalışır diye düşünüyorum, malum memleketimizde yaz uzun sürüyor.
haklı bulmak lazım
bayanlarında sorununu dökeceği bir ortam olsa çok güzel olacaktır
eminim
selametle
bayanlarında sorununu dökeceği bir ortam olsa çok güzel olacaktır
eminim
selametle
Hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun.
Mesaj alındı.
Her zaman derim bu Müslüm abi iyi adam diye, biraz suyuna gidin :)
Seviyorum seni adminim.:p:padmin;200444 wrote:Her zaman derim bu Müslüm abi iyi adam diye, biraz suyuna gidin :)
Ya ben? ya ben?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yook sende iyi oğlansın
hönkkkkk:mad:admin;200460 wrote:yook sende iyi oğlansın
Senide seviyorum merak etme ama şu elektrik zamlarını yapmazsanız.MENES;200459 wrote:Ya ben? ya ben?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super olur ve bayan arkadaşların da şikayetleri biter.hatta geleneksel hale getirirseniz daha da iyi olur.şimdiden hayırlı olsun.
Sonunda bayanlar kazan kaldırdı.
Niye bunlar yeniçerimi ki kazan kaldırsınlar. Ver coşkuyu abicim, ver coşkuyu ver.
sana sormadın lomüslüm akpek;200465 wrote:Senide seviyorum merak etme ama şu elektrik zamlarını yapmazsanız.
Eşlerimizin de hakları var.. Kazan mı ..tencere mi ??.. Artık kaldırsınlar bea yaw!!...
Sonuna kadar destekliyorum..
Sonuna kadar destekliyorum..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.