Evet üstüme gelme ne olur ne olmaz.:pM.KÜÇÜK;278776 wrote:Yok yok sen bunamaya başladın,daha bundan sonra üstüne de gelmem...:D
Site ve Üyeler Hakkında
Gerçi üstün başın biraz toz toprak oluyor ama olacak artık o kadar da:)
Müslüm abide de her ikisinden de biraz var diyorsun.:)
Teyemmümü dışarda yapıp eve girerse kıyamet kopar tabi. Ancak evde yapması gerekirse bişey olmaz yaa
Muhtelif Sohbetler / Tartışmalar
Görüntülenme: …
Yani, başlangıç olarak iyi fikir...Sen Müslüm ammiyi yazsan iki cilt kitap çıkar zaten
1. Kitap 12 Eylül öncesi ve sonrasında yaşadıkları...
2. Kitap Gezi parkında nasıl polis taşlanır çaktırmadan nasıl bira içilir :)
1. Kitap 12 Eylül öncesi ve sonrasında yaşadıkları...
2. Kitap Gezi parkında nasıl polis taşlanır çaktırmadan nasıl bira içilir :)
Sonradan bu hale getirdiniz mi diyorsun :)admin;281263 wrote: Bu forum asıl bu amaçla kuruldu.
Bana kimse bakmasın ben bişey yapmadım...:pM.KÜÇÜK;281720 wrote:Sonradan bu hale getirdiniz mi diyorsun :)
Bence bütün suç Maho'daM.KÜÇÜK;281720 wrote:Sonradan bu hale getirdiniz mi diyorsun :)
Hayır biri dalga falan mı geçiyor o gülücük işini ben anlamadım...
Teyemmüm etsinler :) :) :)müslüm akpek;283834 wrote:Bunun bu konuyla ne alakası var, ciddi bir konudan bahsediyoruz, adam cenabet dolaşıyor dinciyiz geçinen Nizip belediyesi konuyu çözmüyor insanları potansiyel suçlu olarak kabul edip böyle bir insanlık dışı uygulama yapıyor bunun daha bunun neresini yazalım.
Teyemmümle gusul abdesti bana garip geliyor,tam temizlenemezki insan.M.KÜÇÜK;283977 wrote:Teyemmüm etsinler :) :) :)
Yaw varya Allah seni ne etsin...Sen işi bilmiyorsun...Bak teyemmüm nasıl bir şey biliyormusun cünüp olunca su bulamassan gidiyorsun felhan toprağı alıp başından aşağı döküp debeleniyorsun sonra felhanle keseleniyorsun tertemiz olyorsun valla:)müslüm akpek;283978 wrote:Teyemmümle gusul abdesti bana garip geliyor,tam temizlenemezki insan.
Toz toprak hatun yatağı bırak eve bile almaz adamı. Böylece şeriatın bir maddesi daha çağımıza yenildi.Çünkü araplar zaten tozun toprağın içinde çadırlarda yaşıyormuş.M.KÜÇÜK;283986 wrote:Yaw varya Allah seni ne etsin...Sen işi bilmiyorsun...Bak teyemmüm nasıl bir şey biliyormusun cünüp olunca su bulamassan gidiyorsun felhan toprağı alıp başından aşağı döküp debeleniyorsun sonra felhanle keseleniyorsun tertemiz olyorsun valla:)
:D
hehhehehehehhehehehe len ne kadan da komedyensiniz , vallla Kemal Sunal filimleri sizinkinin yanında halt etmiş, Kanal7 de Kemal Sunal seyredeceğine gir Nizip.com . bunları dinle.... gülmekten çatla..... hhahahahhahahhhahaha;););):D:D:(müslüm akpek;284037 wrote:Toz toprak hatun yatağı bırak eve bile almaz adamı. Böylece şeriatın bir maddesi daha çağımıza yenildi.Çünkü araplar zaten tozun toprağın içinde çadırlarda yaşıyormuş.
Babacım gerçekten beni çok güldürüyorsun..Ateizm ve Deizm karışımı inanç silsilesini "görüş" olarak veriyorsun ya..alemsin valla :)müslüm akpek;284037 wrote:Toz toprak hatun yatağı bırak eve bile almaz adamı. Böylece şeriatın bir maddesi daha çağımıza yenildi.Çünkü araplar zaten tozun toprağın içinde çadırlarda yaşıyormuş.
Allah seni davul etsin emi...Sen adamı öldürürsün ya:)müslüm akpek;284037 wrote:Toz toprak hatun yatağı bırak eve bile almaz adamı. Böylece şeriatın bir maddesi daha çağımıza yenildi.Çünkü araplar zaten tozun toprağın içinde çadırlarda yaşıyormuş.
Makin abi senin bu kuzen çok alem valla:D:(makin;284075 wrote::D
hehhehehehehhehehehe len ne kadan da komedyensiniz , vallla Kemal Sunal filimleri sizinkinin yanında halt etmiş, Kanal7 de Kemal Sunal seyredeceğine gir Nizip.com . bunları dinle.... gülmekten çatla..... hhahahahhahahhhahaha;););):D
Seninkide ballı kaymak oldu ya...Ateizimle Deizim seninde bildiğin gibi birbirine çok zıt iki düşünce...Biri tanrı tanımaz diğeri tanrının dışında kitap paygamber kabul etmez bir anlayış...:)xxhidayet;284079 wrote:Babacım gerçekten beni çok güldürüyorsun..Ateizm ve Deizm karışımı inanç silsilesini "görüş" olarak veriyorsun ya..alemsin valla :)
Konuları buraya taşımanız iyi olmuş bu başlığı unutmuştuk
Sen boşver başlığı falan da bir gün bir teyemmüm yapda eve git bakalım yengenin tepkisi ne olacak:)
Biz her gün tozun toprağın içinde teyemmüm yapıyoruz, işçiyiz biz sizin gibi memur değiliz.M.KÜÇÜK;284122 wrote:Sen boşver başlığı falan da bir gün bir teyemmüm yapda eve git bakalım yengenin tepkisi ne olacak:)
Seninkide sırf rüzgar, başka bir şey yok...müslüm akpek;284133 wrote:Biz her gün tozun toprağın içinde teyemmüm yapıyoruz, işçiyiz biz sizin gibi memur değiliz.
Babacım isteğin üzerine ;)Konuları buraya taşımanız iyi olmuş bu başlığı unutmuştuk
Babam haşinafi mezhebinden sen ne diyon be ağa?Seninkide ballı kaymak oldu ya...Ateizimle Deizim seninde bildiğin gibi birbirine çok zıt iki düşünce...Biri tanrı tanımaz diğeri tanrının dışında kitap paygamber kabul etmez bir anlayış...:)
Babamın esmesi bile yeter.. Babam teyemmümü motor yağlarına bulanarak bile alırsen ne diyorsun?!..:DM.KÜÇÜK;284170 wrote:Seninkide sırf rüzgar, başka bir şey yok...
Tabi tabii :) :) :)
Mesaj amacını aşmasın ama şöyle bir espri yapayım.müslüm akpek;284119 wrote:Konuları buraya taşımanız iyi olmuş bu başlığı unutmuştuk
Teyemmümü dışarda yapıp eve girerse kıyamet kopar tabi. Ancak evde yapması gerekirse bişey olmaz yaa
Senin bu hısımın teyemmümüm ne olduğunu bilmiyorki evdemi yapsın yoksa dışarıda yapıp eve öyle gelsin...:) :) :)
Ben kuzen herşeyi bilir , onu da bilir , tek yapmadığı 5 vakit namaz kılmak , adam kaç kere HACCA gitti geldi değil mi kuzen ? Maho ağa Kuzene fazla yüklenme loo ..:DM.KÜÇÜK;284188 wrote:Senin bu hısımın teyemmümüm ne olduğunu bilmiyorki evdemi yapsın yoksa dışarıda yapıp eve öyle gelsin...:) :) :)
Kuzen sıkma canını ben bunların hepsiyle başa çıkarım, teyemmümü bilmiyormuşum, Maho sen daha abdest almasını bilmiyorken ben yüzlerce hatim indirmiştim. Unutma ben şıhım.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.