Dinle ne alakası var müslüm abi gene düştün bak...ben kilise demedim Kilisli dedim.:p Nizipte meşhur bir kilisli dayı var tuhafiyeci, onda her şey bulunur.Nizipliler onu çok iyi tanır ama demekki sen tanımıyorsun.:)müslüm akpek;229155 wrote:Bu konuyuda dine bağladın ya helal olsun :D:D:D:D Bu taş için hafta sonu denize gidip toplayacağım.:D
Site ve Üyeler Hakkında
Vallaha tanımıyorum, bundan sonra k i l i s diye yaz o zaman anlarım malum yaşlandık.:D
belkide tanıyorumdur:D:D
Konumuz peçice dönsek:D:D
Kilisliyi ben de kilise okudum valla Mahmut,
kişinin zikri ne ise fikri oymuş yaa:D:D
Vedat sende olmasan bunlar beni kiliseye papaz olarak atayacak.:D
Necdet hocanın tambur resitali haziarana ertelendi ama ben yinede turnuvayı yapacağım.
Papazı bulduk, bu zangoç ne olaki iyi birşey mi.
Muhtelif Sohbetler / Tartışmalar
Görüntülenme: …
M.ENES;229157 wrote:Dinle ne alakası var müslüm abi gene düştün bak...ben kilise demedim Kilisli dedim.:p Nizipte meşhur bir kilisli dayı var tuhafiyeci, onda her şey bulunur.Nizipliler onu çok iyi tanır ama demekki sen tanımıyorsun.:)
Vallaha tanımıyorum, bundan sonra k i l i s diye yaz o zaman anlarım malum yaşlandık.:D
mustibalci;229160 wrote:Nizipte KİLİSLİ diye meşhur bir aktar mı denir ne denir ondan var.
Küçükken hep oraya yollarlardı bizi bişeler almaya.
belkide tanıyorumdur:D:D
Belkide tanıyorumdur...Yok ya madem tanıyorsunda elin Kilislisini niye Kilise diye anladın...:)
M.ENES;229171 wrote:Belkide tanıyorumdur...Yok ya madem tanıyorsunda elin Kilislisini niye Kilise diye anladın...:)
Konumuz peçice dönsek:D:D
Dön baba dönelim hesabı....Ben bir takım peçiç istiyorum parası neçiyese öderim.
M.ENES;229157 wrote:Dinle ne alakası var müslüm abi gene düştün bak...ben kilise demedim Kilisli dedim.:p Nizipte meşhur bir kilisli dayı var tuhafiyeci, onda her şey bulunur.Nizipliler onu çok iyi tanır ama demekki sen tanımıyorsun.:)
Kilisliyi ben de kilise okudum valla Mahmut,
vedatakkas;229242 wrote:Kilisliyi ben de kilise okudum valla Mahmut,
Vedat sende olmasan bunlar beni kiliseye papaz olarak atayacak.:D
yaaav bu arada Necdet Yaşar hocamızın konseri ne durumda, Müslüm ammi sen o konserden sonra bu peçiç, tavla işini organize edeceksin ama, şimdi senin bu oyun işi konserin önüne geçti haa, o konuyu da gündemden eksiltmeyelim ne dersin ?
makin;229249 wrote:yaaav bu arada Necdet Yaşar hocamızın konseri ne durumda, Müslüm ammi sen o konserden sonra bu peçiç, tavla işini organize edeceksin ama, şimdi senin bu oyun işi konserin önüne geçti haa, o konuyu da gündemden eksiltmeyelim ne dersin ?
Necdet hocanın tambur resitali haziarana ertelendi ama ben yinede turnuvayı yapacağım.
vedatakkas;229242 wrote:Kilisliyi ben de kilise okudum valla Mahmut,
Şimdi Nizipteki kilise restorasyon olursa Müslüm abiyi fahri papaz vedat abimi de fahri zangoç yapalım.:D:pmüslüm akpek;229243 wrote:Vedat sende olmasan bunlar beni kiliseye papaz olarak atayacak.:D
M.ENES;229251 wrote:Şimdi Nizipteki kilise restorasyon olursa Müslüm abiyi fahri papaz vedat abimi de fahri zangoç yapalım.:D:p
Papazı bulduk, bu zangoç ne olaki iyi birşey mi.
:D
Zangoç kilisede çan çalan kişi.:p
Sen Nizibe neyle gideceksin
:D:DHerşeyi biliyorsunda bunu niye bilmiyorsun...müslüm akpek;229253 wrote:Papazı bulduk, bu zangoç ne olaki iyi birşey mi.
Zangoç kilisede çan çalan kişi.:p
Sen Nizibe neyle gideceksin
kilise de çan çalan demekmiş
Tavlayı kurtarim dedim :D
:D
İyi yaptın yoksa papazı bulacaktık:D
admin;229275 wrote:Tavlayı kurtarim dedim :D
İyi yaptın yoksa papazı bulacaktık:D
Ala haaaa , yav bu admin ammi de amma oyun bozan ha, bir şey oldumu hemen müsaadenizle deyip meseleyi hemen başka yere taşıy, taman yorum ne güzel orda yazıydık işte neen buraya aldın ki şimdi sen bu hanekleri.:-)
Ala haaaa , yav bu admin ammi de amma oyun bozan ha, bir şey oldumu hemen müsaadenizle deyip meseleyi hemen başka yere taşıy, taman yorum ne güzel orda yazıydık işte neen buraya aldın ki şimdi sen bu hanekleri.
abi bazen konular, başlığından uzaklaşıyor.
Ciddi ciddi orayı okuyan bir kimse bakıyorki konu nerelere gelmiş.
Sende biliyorsunki forumların amacına ulaşabilmesi, başlıklarına uygun yazışmaktan geçer.
Buraya taşımakla hem mesajları silmemiş, hem de konular kendi başlığına uygun sadeleşmiş oluyor.
İstenirse buraya taşınan mesajlarıda ayrı bir başlık haline getirebilirz.
Ciddi ciddi orayı okuyan bir kimse bakıyorki konu nerelere gelmiş.
Sende biliyorsunki forumların amacına ulaşabilmesi, başlıklarına uygun yazışmaktan geçer.
Buraya taşımakla hem mesajları silmemiş, hem de konular kendi başlığına uygun sadeleşmiş oluyor.
İstenirse buraya taşınan mesajlarıda ayrı bir başlık haline getirebilirz.
eyvallah hacim , açıklaman için teşekkürler, yeni gelenler için de benim için de faydalı bir izahat oldu, tşk. :-)
Bu arada Orhan Çelik görevini devretmiş galiba.
O işini bilirrr.
Ben nizip.com 'u diğer internet sitelerine örnek olarak gösteriyorum, Mehmet'in bu profosyonel çalışmaları herkese örnek oluyor.
Önce sen üyelere birer yeni model cep telefonu almalısın.
Sen adamı öldürüsün.:) (Gülmekten):D:Dmüslüm akpek;229635 wrote:Önce sen üyelere birer yeni model cep telefonu almalısın.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.