Sen şimdi rahat yaşıyorsan onların sayesinde unutma.
Site ve Üyeler Hakkında
Muhtelif Sohbetler / Tartışmalar
Görüntülenme: …
isterseniz admini fazla yormayın ha...güzel güzel muhtelif konulara marş marş..hadi bakim...
intihar i bi şey değildir adam gibi öl daha ii sesizce kimse bilmesin:)
Peki sahip.
:) alla alla :)
süperdi bu ya.
admini en çok ben yoruyom sanrsam bak hele kelepçeyi takmış bana;)fantaziye bak
ya admin abi hele azad et beni yaw
süperdi bu ya.
admini en çok ben yoruyom sanrsam bak hele kelepçeyi takmış bana;)fantaziye bak
ya admin abi hele azad et beni yaw
Yav aynı şeyimi konuşuyoruz,dönüp dolaşıp konuyu oraya getiriyorsun.Ne oldu devir mi değişti, hani ATATÜRK olmasaydı anamızın hatırını yunanlılar soracaktı, şimdi de İnönü olmasaydı mı oldu.Yakında da Baykal olmasaydı dersiniz.:mad:müslüm akpek;202812 wrote:Sen şimdi rahat yaşıyorsan onların sayesinde unutma.
İkinci dünya savaşına girseydik şimdi ne halde olurduk allah kerim.
Bende bu keller niye bu kadar akıllı oluyor diyorum kendi kendime.
Ülen isterse 5. Dünya savaşı olsun.
oda ne ki benim radyo çekmiyo çatalı anten olarak kullanıyom..
Bende daha ne fikirler var bir bilsen mesela senin kafanıda soğutacak bir fikrim var.:DMENES;202959 wrote:Bende bu keller niye bu kadar akıllı oluyor diyorum kendi kendime.
İyi söyle o zaman.:)müslüm akpek;203024 wrote:Bende daha ne fikirler var bir bilsen mesela senin kafanıda soğutacak bir fikrim var.:D
Kafanı Ançekette çaya sokacaksın, bütün saçların dökülecek ondan sonra kafana benim yaptığım vantilatörlü şapkayı takacaksın, sana maliyetine veririrm.
Bende bir şey zannettim.Senin dediğini Admin yapsın zaten saçının yarısı yok.
Benim saçım yeniden çıkıyor, özel bir sabun kullanıyorum cicim
cicim:) bumudur işte budur:) ya adminim abim ömürsün yaw.
Di İnşallah, köylünede verirsin artık.:)admin;203050 wrote:Benim saçım yeniden çıkıyor, özel bir sabun kullanıyorum cicim
mehmet abi imzanda imla hatası var :)
NİZİP'in olacak
NİZİP'in olacak
Hani nerde:)
Artık pamuk tıkamıyorlar.
Ne o yeni bir ped mi geliştirmişler.:Dmüslüm akpek;203181 wrote:Artık pamuk tıkamıyorlar.
Mahmut şu diline hakim ol biraz yaw...bu bölüm sanki senin için yapılmış görünüyor :)))
Unutma...eninde sonunda bir imamın eline geçecen :)))( Tarhan)
Olur ağam olur...
Olur ağam olur...
Belki benim ölümü bulamazsınız, o zaman imam ***************
Sevgili gurbetci arkadaşlarım hepinize selamun aleykum,hepinize Allah(cc) kuvvet versin islam üzere yaşamayı nasip etsin dini islamdan ayırmasın orada birlik ve beraberliğiniz devam etsin Allah'tan(cc) temennim. Beni aranıza kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim zaman zaman sizlerle yazışacağım Allah (cc) kısmet ettiği kadar sizinle sanal alemde beraber olacağız bazı kanayan yaralara beraberce parmak basacağız inşallah,şimdilik hepinizi kucaklıyorum saygılarımı sunuyorum selamlar hasan karabay
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.