Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Hepatit Otobüsü Nizip’e Geldi

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

“Hepatit Hastalığı ve Hastalığının Teşhisi” konusunda bilgilendirmek amacıyla Türkiye’nin değişik İl ve İlçelerini dolaşan Hepatit Otobüsü dün İlçemize geldi. Viral Hepatitle Savaşım Derneğine ait Hepatit Otobüsünün İlçemize geldiğini söyleyen Nizip Sağlık Grup Başkanı Dr. Ali Rıza Yaşar, Hepatit Otobüsü içinde Hepatit Hastalığı Teşhisi ve Tedavisine yönelik bilgilendirme yapılacağını belirtti. Cumhuriyet Meydanında mola veren Hepatit Otobüsü’nde isteyen vatandaşlardan kan örneği alınarak Hepatit Testi yapılacağını karşılığında hiçbir ücret alınmayacağını kaydetti. Viral Hepatitle Savaşım Derneğinde sorumlu Biyolog Gülşah Polat ise Hepatit Hastalığı, Teşhis ve bu hastalığın tedavi yöntemleri konusunda yapılan çalışmaların Türkiye çapında yapılan çalışma olduğunu ifade etti. Türkiye Genelinde 4 milyonun üzerinde Hepatit Tayışıyıcısı olduğunu hatırlatan Gülşah Polat, “Bunlardan Biri de Belki Sensin” diyerek Hem Hepatit Testi yaptırmaları hem bu hastalık konusunda aydınlanmaları için tüm Nizip halkını Hepatit Otobüsü’ne davet ediyoruz diye konuştu. Viral Hepatitle Savaşım Derneğinin Hepatit Otobüsü Cumhuriyet Meydanında 30 Mayıs 2009 cumartesi gününe kadar Nizip’lilere ücretsiz hizmet verecek.

Devamı İçin Tıklayınız...
müslüm akpek Üye
Bu fırsatı kaçırmayın, sinsi bir hastalık olan hepatit bazı insanlarda hiç bir etki yapmıyor ama taşıyıcı olabiliyor belkide farkında olmadan bu bela hastalığı yayıyorsun.
Aslında düzenli kan verseniz bu tahliller zaten kendiliğinden yapılıyor.
xxhidayet Üye
Bu hastalık alfabeyi zorluyo..
Ben bu hastalığı geçirdim.. ve yıllarca etkisini üzerimden atamadım. Beni bol bol dalak ve tatlılar kurtardı. Vücudum antikor üretti de rahatladım.
Çok sinsi ve mel'un bir hastalık.
Tam tedavi olmazsan çocuğuna geçme riski var. Bulaşıcıdır..DNA'ya geçebiliyo.. Bazen hastalığın bir kaç çeşidine dahi bir anda yakalanma durumu dahi olabiliyo..
Halkın bilgilendirilmesi yerinde bir karar..
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;193291 wrote:bu fırsatı kaçırmayın, sinsi bir hastalık olan hepatit bazı insanlarda hiç bir etki yapmıyor ama taşıyıcı olabiliyor belkide farkında olmadan bu bela hastalığı yayıyorsun.
Aslında düzenli kan verseniz bu tahliller zaten kendiliğinden yapılıyor.
abi bu düzenli kan verme sırasında yapılan tahlillerde başka hastalıklarda ortaya çıkıyormu...:):)
arman_ Üye
Hepatit aşısı da yapıyorlar mı ? Acaba
ziya_eren27 Üye
canlıyayında ben sarı otobüsü görünce dedim mesut yılmaz'mı geldi nizipe:)
demekki hebatit aşısı icinmiş...
nizipli_mehmet Üye
ziya yapmaya :D Bu konuya siyaset bulaşmasın :)
ziya_eren27 Üye
ne bilim birden mesut bey geldi aklıma sarı otöbüs görünce:):)
sende haklısın memet sitede son zamanlar siyaset başladı.
vedat bozkurt Üye
bence de bu fırsatı kaçırmayın.gidin bi gözükün.ne olur ne olmaz.allah korusun kötü bişey olsa bile en azından geç olmadan önlem alınır.
berfinim84 Üye
bencede nizipte ve cevresinde yasayan herkes bu firsattan yaralanip gitsinler..ciddi olan bi hastalik egerki önlem alinmzsa b olnalar allah göstermesin c ye cevirebiliyor..bende gecirdim ama baslangicti hemen atlattim tedavi olarak..esimde hala var tedavisini göryor...herkes bi baktrsin bence...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim