Hemşerimizi tanıyan oldumu.
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Nizip'te yapilan derken yoresel yemeklerdir heralde kastin. Mesela Bursa'ya ozgu yemekler veya baskaca yoksa sadece Nizip yoresi mi?
Dogrusunu soylemek gerekirse o tur yemekler bana agir geliyor dedigim gibi ben daha hafif otantik yemekler tercih ediyorum.
yarın piste çıkacam gel gelirsin inşallah kasap ve fırıncı artık marifetini sergilesin tava ya bekliyorum.:)
Yemekteyiz yarışmasında bir nizipli
Görüntülenme: …
senin canın sağ olsun be Müslüm,hem seyrederiz hem de destekleriz
hemşerimizi tanıyamadım ama,rakiplerinden birisini tanımak isterdim.
Ahmet Demirel, annemin amcası oğlunun oğlu.Kendisi zaten dedesinin adını taşıyor.Bir zaman İstanbul cennet mahallesinde beyaz eşya işi yaparlardı.Ama anlaşılan köşeyi birkaç kez dönmüş:) Kendisi ile tanışmıyoruz.müslüm akpek;193625 wrote:Hemşerimizi tanıyan oldumu.
Yani desteklemeyelimmi Mahmut abi, köşeyi dönmüş ya ondan.
Mahmut abi ana yemeklerde ne yemekleriniz var peki
desteklerimiz sizler için
saygılar
desteklerimiz sizler için
saygılar
Bu akşam nasıl geçti bilmiyorum seyredemedim.
MENES;193459 wrote:Nizipte yapılan yemeklerin tümü.(mumbar hariç)
Nizip'te yapilan derken yoresel yemeklerdir heralde kastin. Mesela Bursa'ya ozgu yemekler veya baskaca yoksa sadece Nizip yoresi mi?
Dogrusunu soylemek gerekirse o tur yemekler bana agir geliyor dedigim gibi ben daha hafif otantik yemekler tercih ediyorum.
benbaskan;193242 wrote:servet hocam sizleride pistlerde görmek isteriz... :D
yarın piste çıkacam gel gelirsin inşallah kasap ve fırıncı artık marifetini sergilesin tava ya bekliyorum.:)
nizipli hemserimiz AHMET DEMIREL abi 4.ncü oldu..oda cok üzüldü ve sasirdi böyle bisey beklemiyordu..
nizipli olarak kazanmasini cok isterdim ama saglik olsun..
nizipli olarak kazanmasini cok isterdim ama saglik olsun..
1.kim oldu bilen var mı??
Bu adam gerçekten Nizipli miydi?..
Bana çakma doğulu gibi geldi!..
Bence sonuncu olmalydı.. 4. lüğe şükretsin..
Artık Romen karısıyla başka bir show hazırlarlar!..
Bana çakma doğulu gibi geldi!..
Bence sonuncu olmalydı.. 4. lüğe şükretsin..
Artık Romen karısıyla başka bir show hazırlarlar!..
ben izlemediğim için yorum yapamayacam ama bu tür proğramlar insanları haline şükretmekten geri bırakır ve kaybeden yine insanlar olur adanalıların yarışmasını izledim bi kaç gün el kadarı kız resmen hakaret ediyor koca koca adamlara yazık ne günlere kaldık evlerimizin içini bu proğramlar ele geçirmiş allah yardımcımız olsun
Bu tür yarışmalara ya bir çeki düzen getirilsin yada kaldırılsın.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.