Resim kaynağı Kızılay Kan Merkezi ve Nizip Özel Kızılaslan Tıp Merkezi tarafından ortaklaşa yapılacak olan “ Bir hayat İçin Size İhtiyacımız Var” adlı Kan bağışı kampanyasına protokol mensuplarından da destek yağıyor. Bugün Sabah saat 09:00’dan itibaren başlayacak Kan Bağışı Kampanyası nedeniyle bir açıklama yapan Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur, biz Nizip Belediyesi olarak tüm desteğimizi vermeye hazırız Çünkü kan insan hayatında büyük bir önem taşıyor. Bu amaçla Nizip’te kurulacak bir Kan Bankası’nı oluşturmak ve yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırmak amacıyla herkesin kan bağışına destek vermesi lazım dedi. Öte yandan Nizip Devlet Hastanesi Başhekimi Bekir Paksoy ise Kanın insan hayatındaki yerini hiçbir şey dolduramaz diyerek Kan Bağışının önemine değindi. Yarın yapılacak Kan Bağışı Kampanyasında herkesi görmek istiyoruz diyen Başhekim Paksoy, kutsal göreve tüm Niziplileri davet etti.
Ben her üç ayda bir kan veriyorum, kan vermenin faydalarını burada uzun uzun yazmayacağım, internette her yerde bulabilirsiniz, ben önümüzdeki hafta Nizip'e gideceğim, kan verme zamanım geldi bari bu sefer Nizipte vereyim, herkesi kan bağışlamaya davet ediyorum.
vücut 3 ayda bir kanını değiştiriyor zaten o yüzden 3 ayda bir kan vermek çok sağlıklı ve diğer insanlara da faydalı bişey.herkesi kan vermeye davet ediyorum duyarlı olalım bu kaonuda nizip.com olarak
servet BÜYÜKTEKE;192005 wrote:Herkesi kan bağışlamay davet ediyorum bir gün size de lazım olur.bu konuda nizip bayağı bir yol kat ettiğine inanıyorum .
bir gün lazım olur ama..o lazım oldugunda o kan merkezinde aradıgın kanı bulamassın..buldugunda da paran yetmez...
Ülkemizde tabi bu konularda sıkıntılar var bu sıkıntı var diye kan vermeme yada bu tür organizasyonlara katılmamak doğru gelmiyor. Olumlu düşünmeye çalışıyorum .Bu olumsuzluklar için de sizin de olumlu düşünmenizi istiyorum.
servet BÜYÜKTEKE;192228 wrote:Ülkemizde tabi bu konularda sıkıntılar var bu sıkıntı var diye kan vermeme yada bu tür organizasyonlara katılmamak doğru gelmiyor. Olumlu düşünmeye çalışıyorum .Bu olumsuzluklar için de sizin de olumlu düşünmenizi istiyorum.
Bence boro doğru söylemiş paran varsa kan var paran yoksa kan'da yok.Allah(c.c.)Kimseye lazım etmesin.
yanlış anlaşılmasın kan bağışı yapılmasına karşı değilim..ihitıyacı olana direk hastaya vereyim...ama kan merkezine verip te benim kanımı parası olana verilip olmayana verilmemesi..ücretsiz çıkarsız verdiğim kanımın ..ihtıyacı olan herkese verilmesi taraftarıyım...
bu güne kadar aşağı yukarı 15 defa kan vermişimdir ama hiç birini kızılaya yada başka bir kuruluşa vermedim direk ihtiyaç sahiplerine verdim kanımı
ve ayrıca kızılay donörleden aldığı kanı satıyormuş hastalar diye duydum benimki sadece duyum araştırmadım doğrumu bilgisi olan varmı
hayri murat bakırcı;192327 wrote:Bence boro doğru söylemiş paran varsa kan var paran yoksa kan'da yok.Allah(c.c.)Kimseye lazım etmesin.
hayriciğim para olmasa da kan var eğer iki kişi gidip kızılaya kan verirsen istediğin grupta kanı ücretsiz olarak alabiliyorsun yani iki ünite kan verirsen 1 ünite kan alabiliyorsun bedava dan