adminin kesesine bereket çok güzel olmuştu :)
Nizipden Duyurular Etkinlikler
abi servet hocamın pozuda çok güzeldi :) tepkiyi belli etti.

Ben adminim yemek masasına bittim...ortada ters çevrilmiş kocaman bi küvet..sandalyeler boya kutuları..Nalburtava... :))))
FATİH ABİ SEN ŞİMDİDEN
ETLERİ DOĞRA AYNISINDAN İSTERİZ...
İŞLERİM NEDENİYLE UZAKLARA
GİTMİŞTİM...
GÖRMEDİM SANMAYIN.
CUMA DİYOR GÖTÜRÜYORSUNUZ, CUMAERTESİ DİYOR GÖTÜRÜYORSUNUZ..
BRAVOOOOO
BU GİDİŞLE HEPİNİZ BENİM GİBİ REJİM YAPARSINIZ..
Cuma Tavası 2
Görüntülenme: …
:D:D:Dorhan abi nasıl boğzanızdan geçti öle hiç sorduğun yok
tava yapan ve ev sahibi admin abmize allah bol kazanç versin dileklerimle
tava yapan ve ev sahibi admin abmize allah bol kazanç versin dileklerimle
Orhan abicim o ne yaaa...Bittim pozuna yaaa... Tam sütaşlık bir sahne valla...
hacı abi yok demişler de orhan abi.yemek olur da hacı abi nasıl olmaz:) fotoğrfa yazı yazan arkadaş hacı abiyi tanımıyor mu yoksa???bu arada gören sigara değil de başka bişey içiyon sanır orhan abi.kendinden geçmişsin...fsoyarik;191979 wrote:
Hizmet için Koşuşturan kardeşlerimin ellerine Sağlık. Mehmet abininde kesesine BEREKET...
Not: Hasan kardeşim;doymadım diye dürümü paket edip iş yerine götürdüğünü görmedim sanma :)
Not: Hasan kardeşim;doymadım diye dürümü paket edip iş yerine götürdüğünü görmedim sanma :)
aha hasan cumali kardasimin gözünden kacmamis :D:Dhasan yapar valah:p:phasan kalkarken cumaliyle tokalasiyordun demek gizliden paket ettin götürdün haaaa:D:)CumaLi Budak;192114 wrote:Hizmet için Koşuşturan kardeşlerimin ellerine Sağlık. Mehmet abininde kesesine BEREKET...
Goltuğunun altında'dı peket:)
:D:):):phasan ne pis bogazmissin sen habermiz yokmuss:)cumali hasana top kek götüreydin::))CumaLi Budak;192122 wrote:Goltuğunun altında'dı peket:)
Heheheh, Mahsim aç Kaldı açç :D
niye ac koydun cumali kesin bütün yemegi ekmegi sen yemisisndir kardasim:::)))bogazinda kalmadimi cumali..
En büyük tepsiyi Karakaş, Hasan ve Servet Hocam Götürdü, Afiyet olsun... :D
yani sen hec yemedin haaaa:p:pherkes diyor cumali yemis hepsini:DCumaLi Budak;192138 wrote:En büyük tepsiyi Karakaş, Hasan ve Servet Hocam Götürdü, Afiyet olsun... :D
En büyük yanılgım Karakaş ve Hasanla aynı tepsiyi payLaşmak oldu, Zeynel'in inadına alaha Vuraha ettiler... :)
ee son konarsan koca tepsiye sonra hepsini cumali yedi olurr az yiyedin okdar cok niye yedin::)))zeynelin cnai getti zaten canli yayinda bakarken::))
CumaLi Budak;192138 wrote:En büyük tepsiyi Karakaş, Hasan ve Servet Hocam Götürdü, Afiyet olsun... :D
abi servet hocamın pozuda çok güzeldi :) tepkiyi belli etti.
afiyet olsun mehmet bey Nizip tvası olsa da iyi olurdu.iri tikeli
Ben adminim yemek masasına bittim...ortada ters çevrilmiş kocaman bi küvet..sandalyeler boya kutuları..Nalburtava... :))))
:D
çok güzel bir yemek masası olmuş doğal ve temiz bir icat olmuş saygılar
ramazan abi süpersin valla allah hayrını versin emiRamazan Tarhan;192436 wrote:
çok güzel bir yemek masası olmuş doğal ve temiz bir icat olmuş saygılar
Herkes oturduğı kutuları götürseydi, Mehmet ne yapardı acaba.
Fukara sofrası o :)
fsoyarik;191630 wrote:
FATİH ABİ SEN ŞİMDİDEN
GÖRMEDİM SANMAYIN.
BRAVOOOOO
orhan abimin bütün fotoğraflarını siğara bozuyor bırak abim artık ya
Sen dua et de küveti masa yapmış ya klozetleri yapsaydı.:)Ramazan Tarhan;192436 wrote:
Mahmutta her duruma her ortama göre fıkra var, Ramazan yerine göre anlat fıkraları.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.