MENES;191347 wrote:mehmet karakaş;191338 wrote: Birde bizi Ağustosta Nizip'e çağırıyorlar, hele bak patlıcanı yiyip yiyip bizi kötü emellerine alet edecekler...
Bu fotoğraf Nizipte değil nizip.com Eskişehir gezisi, menüde balcanlı bir yemek te yok :) (rahat olsun herkes)
lahmacun var söğürmesiz, Mehmet Özel bey'in misafiri olmuştuk.
Genç Muhabbet
Olurmu öyle şey Mahmut abi.Şimdi sen beni ararsın,veya ben seni ararım,msn de olabilir görüşürüz, anlaşırız.Ondan sonra yine aynı uslubla yazarım.
sonrada kıskandım ne yalan söyleyimmmmm
Bugün bişeyler olduğu doğru.Sinirliyim,birazda hüzünlüyüm.Neyse ben büyügümü bilirim.Bilmez diyen varsada 'Alnını karışlarım':) Mahmut abi.
DÖNDÜM KIBLEYE DOĞRU AÇTIM ELLERİMİ...
YALVARDIM ALLAH'IMA BALCANSIZ BIRAKMASIN DİYE BENİ...
Nasıl.
şokk resimler..:)
Görüntülenme: …
kardeş teknik bir nedenle mesajı silmek durumunda kaldım haliyle senin cevabın üstte kaldı (mazur gör) :)MENES;191449 wrote:Bende burası Nizip'in neresi diyordum kendi kendime...
Yani yanyana gelip yüz yüze bakmamızın bir önemi yok diyorsun öylemi...mehmet karakaş;191450 wrote:Benim verdiğim cevaplar gayet normal.Resimde fatih abi ve İbrahim var bu kişilerle benim muhabbetim var.Zaten fatih abide yazmış.Bir bölümden hoşlanmıyorsanız o bölüme girmessiniz,cevapda yazmassınız.Bu zamana kadar herkese abi herkese paşa dedikte ne oldu?
NO problem...Kasım Böler;191454 wrote:kardeş teknik bir nedenle mesajı silmek durumunda kaldım haliyle senin cevabın üstte kaldı (mazur gör) :)
MENES;191456 wrote:Yani yanyana gelip yüz yüze bakmamızın bir önemi yok diyorsun öylemi...
Olurmu öyle şey Mahmut abi.Şimdi sen beni ararsın,veya ben seni ararım,msn de olabilir görüşürüz, anlaşırız.Ondan sonra yine aynı uslubla yazarım.
Yok yok öyle olmamalı, eskiler bakacağın yüze tükürmemeli derlerdi.Evet sen tükürmüyorsun, benim sana çıkışıma rağmen nezaketinden bana cevap ta vermedin biliyorum... Şunu demeye çalışıyorum! şu ben medaratörüm sen üyesin dostuk başka alışveriş başka olmasın...Bizim diğer forum sitelerinden farkımız olsun...Onlar hiç birbirlerini görmüyorlar...Ama biz öylemiyiz yılda bir kez bile olsa mutlaka ya İstanbulda ya Bursa'da yada Nizip'te bir şekilde birbirimizi görüyoruz...Senin nezdinde ve olgunluğunda son kez diyorum ki büyükler büyük gibi, küçükler küçük gibi olsun.Selam ve dua ile.mehmet karakaş;191524 wrote:Olurmu öyle şey Mahmut abi.Şimdi sen beni ararsın,veya ben seni ararım,msn de olabilir görüşürüz, anlaşırız.Ondan sonra yine aynı uslubla yazarım.
Şunu demeye çalışıyorum! şu ben medaratörüm sen üyesin dostuk başka alışveriş başka olmasın...
Bu olay hiçbir zaman olmadı.Ama iyi niyet devamlı suistimal edildi!
önce ne olmuş bu arkadaşlara herbiri bir yana düşmüş dedim:))fsoyarik;191572 wrote:
sonrada kıskandım ne yalan söyleyimmmmm
Aha! Ağustos ayında gel Nizip'e çağıralım Fatih ammiyi de, sen bir dizine yat müslüm ammi bir dizine bende ortada yere oturayım...
İyi ağam! canın sağolsun sen bilirsin.mehmet karakaş;191580 wrote:Şunu demeye çalışıyorum! şu ben medaratörüm sen üyesin dostuk başka alışveriş başka olmasın...
Mehmet Karakaş'a bugün birşey olmuş ne büyüğümü tanırım ne küçüğümü diyor canı sağolsun biz allaha havale ettik.
müslüm akpek;191607 wrote:Mehmet Karakaş'a bugün birşey olmuş ne büyüğümü tanırım ne küçüğümü diyor canı sağolsun biz allaha havale ettik.
Bugün bişeyler olduğu doğru.Sinirliyim,birazda hüzünlüyüm.Neyse ben büyügümü bilirim.Bilmez diyen varsada 'Alnını karışlarım':) Mahmut abi.
Anlaşıldı Nizip comu bir deniz veya fırat temizleyecek iyi bir tatil lazım.Hepinizin söyledigi aynı aslında amma ne faide Balcan çıktı çare yok.Selamlar
arkadaşlar güzelim konuyu ne hale getirmişsiniz. balcan yemeden başlamış yan etkileri..ben adminin şok resimlerini yayınlıyorum..siz aranızda tartışma cıkarıyorsunuz...bi sorun varsa özelde halledelim lütfen....
Buna gerçekten güldüm iyi yakalamışsın...:):):):):):):)mehmet karakaş;191618 wrote:Bugün bişeyler olduğu doğru.Sinirliyim,birazda hüzünlüyüm.Neyse ben büyügümü bilirim.Bilmez diyen varsada 'Alnını karışlarım':) Mahmut abi.
Tamam bilader kızma...Aha hemen konuya dönüyorum...boroboro;191637 wrote:arkadaşlar güzelim konuyu ne hale getirmişsiniz. balcan yemeden başlamış yan etkileri..ben adminin şok resimlerini yayınlıyorum..siz aranızda tartışma cıkarıyorsunuz...bi sorun varsa özelde halledelim lütfen....
DÖNDÜM KIBLEYE DOĞRU AÇTIM ELLERİMİ...
YALVARDIM ALLAH'IMA BALCANSIZ BIRAKMASIN DİYE BENİ...
Nasıl.
Güzel etkinlikler,espiritüel sözlerle tebessüm ettirdiniz.
Ellerinize yüreğinize sağlık.
Sevgiler...
Ellerinize yüreğinize sağlık.
Sevgiler...
orhan abinin elindeki balcanın nizip mi yoksa berecik balcanımı oldugu hakkında fikirleri beklıyorum..bence berecik balcanı...:):)
agzimiz sulandi yahu
afiyet seker olsun beyler
afiyet seker olsun beyler
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.