Site yöneticilerini defalarca uyarmama ve şikayet etmeme rağmen yeni üyelik alan Kursa D isimli üyenin yazdığı hakaret içeren hatta küfür içeren yazılarına kimse müdehale etmemiştir, bu çifte standartı bana biriniz lütfen açıklasın.
Site kurallarına göre yeni üyelerin mesajları denetime tabi olması gerekiyor ama bu üyenin mesajları denetime takılmadan yayınlandı, eğer denetim vardıda yönetim tarafından bu mesajlar anında onaylanıp yayınına izin verildiyse, o zaman bu onayı veren yönetici buraya çıkıp o hakaretleri niçin onayladığını açıklasın.
Böyle çifte standart olurmu, bu kuralı ya herkese eşit uygulayın yada kaldırın .
Acil olarak Kursa D denen ne olduğu belli olmayan üyenin tüm mesajlarının silinmesini istiyorum ve bu konunun peşinide bırakmayacağım.
Ee müslüm kardeşim, konu din ve müslümanlık, günün geçer akçesi(?) karşı çıkarlarsa zındık ve din düşmanlığı ilan edilmek, iktidara karşı olma şüphesi bile doğabilir? Bunu yazanlar din alimi olsa bir nebze, ama çoğu birkaç dua ve belki namaz kılanlar ama ellerinde fetva yetkisi, cennet ve cehenmenlikleri, mezara inip münker meleklerinin sorgusuna gerek kalmadan ilan ederler.Acaba islamın hangi asli gereklerini gerçek hayatlarında uygularlar ama onlar din jandarması, bırak tatmin olsunlar...Yöneticilerin çoğu iş güç sahibi gözlerinden kaçmıştır(!?)
müslüm akpek;191068 wrote:Site yöneticilerini defalarca uyarmama ve şikayet etmeme rağmen yeni üyelik alan Kursa D isimli üyenin yazdığı hakaret içeren hatta küfür içeren yazılarına kimse müdehale etmemiştir, bu çifte standartı bana biriniz lütfen açıklasın.
Site kurallarına göre yeni üyelerin mesajları denetime tabi olması gerekiyor ama bu üyenin mesajları denetime takılmadan yayınlandı, eğer denetim vardıda yönetim tarafından bu mesajlar anında onaylanıp yayınına izin verildiyse, o zaman bu onayı veren yönetici buraya çıkıp o hakaretleri niçin onayladığını açıklasın.
Böyle çifte standart olurmu, bu kuralı ya herkese eşit uygulayın yada kaldırın .
Acil olarak Kursa D denen ne olduğu belli olmayan üyenin tüm mesajlarının silinmesini istiyorum ve bu konunun peşinide bırakmayacağım.
Müslüm abi defalarca derken, bir saat önce iki uyarı atmışsınız, haliyle işyerimizdeyiz ve işimiz ise burası değil !
admin;191074 wrote:Mahmut abi bu cennet cehennem mevzusunu birkaçtır gündeme getirmektesiniz. Lütfen varsa şahsi kırgınlığınızı umuma taşımayınız.
Selamlar
Mehmet kardeşim, benim kime şahsi husumetim olabilir? Ama olur olmaz herkesin çok katı hükümlerle rahmetli hakkında din düşmanı ilan etmesi ne kadar mantıklı? Ben burada yazı yazanların çoğunun kim olduğunu bilmiyorum, gençlik heyecanını bilirim ama dozunu kaçıranları uyarmak da görevimiz olmalı.
Polen2734;191083 wrote:Mehmet kardeşim, benim kime şahsi husumetim olabilir? Ama olur olmaz herkesin çok katı hükümlerle rahmetli hakkında din düşmanı ilan etmesi ne kadar mantıklı? Ben burada yazı yazanların çoğunun kim olduğunu bilmiyorum, gençlik heyecanını bilirim ama dozunu kaçıranları uyarmak da görevimiz olmalı.
Abi ılımlı ve yönlendirici mesajlarını bekliyorum. Selamlar
müslüm akpek;191081 wrote:Sahte yada değil yeni üyelerin mesajları denetleniyormu denetlenmiyormu bunu söyleyin bana.
Müslüm abi kursad konusunda haklısın, yanlışlıkla normal üyeliğe alınmıştı, kusur benimdir. İşte herkese güvenmemek lazım, sonra böyle argo ve sokak ağzıyla konuşabiliyorlar.
Yeni üyelikleri bu nedenle denetimde uzun süre tutuyoruz, tutmazsak sonuç ortada, buda bana ders oldu.