Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Kızılaslan, Kan Bağışına Davet Etti

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

“Bir Hayat İçin Size İhtiyacımız Var” adı altına düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası nedeniyle bir açıklama yapan Özel Kızılaslan Tıp Merkezi Baş Hekimi Nuri Kızılaslan, Kızılay Kan Merkezi ile ortak bir çalışma başlatarak geniş kapsamlı kan bağışı kampanyası açtıklarını ifade etti. Bağışlanan 1 şişe kanın bile hayat kurtaracağını söyleyen Başhekim Nuri Kızılaslan Kan Bağışlamanın insanlara zarar değil aksine bir çok yararı olduğuna değinerek, bu esnada insanların hücrelerinin yenileneceğini ve taze kana sahip olacaklarını ifade etti.

İlçemizde bir Kan Bankasına ihtiyaç duyulduğunu belirten Özel Kızılaslan Tıp Merkezi Baş Hekimi Nuri Kızılaslan, 22 Mayıs 2009 Cuma günü saat 09:00’da başlayacak olan Kan bağışı kampanyasındaki amaçlarından birinin Kızılay ile Antlaşma sağlanıp İlçemize Kan Bankası kurulması ve bu nedenle yaşanan sıkıntıların giderilmesi amacıyla ortak bir çalışma başlattıklarını söyledi. Vatandaşları “Bir Hayat İçin Size İhtiyacımız Var” adlı kampanya ya davet eden Başhekim Kızılaslan, unutmayın bir gün Size de Kan Lazım olabilir dedi.

Devamı İçin Tıklayınız...
servet BÜYÜKTEKE Üye
Kan vermeye giderdim ama daha bir kaç hafta önce Nizip Mesleki eğitim Merkezinin düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyasın da kan verdim.
müslüm akpek Üye
Nizipliler kan bağışına çok duyarlı olacaklarına eminim. Kan vermenin faydalarıda sayılmakla bitmez.
boroboro Üye
verilen kanlar nizip te mi kalacak..bu verilen kanlar la niizp te kan bankası mı oluşturulacak???????
hayri murat bakırcı Üye
Formun alt kısmını okuduktan sonra kan vermekten vazgeçtim.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim