Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Yazdığı Şiirle İl Birincisi Oldu

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği şiir yarışması sonuçlandı. İl Genelinde yapılan “İsrafın Önlenmesi” konulu şiir yarışmasına Nizip Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu’ndan katılan Seray Tuncer aldı öğrenci yazdığı şiirle il birincisi oldu. Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Hüseyin Demir rehberliğinde şiir yarışmasına katılan Seray Tuncer’in ilçemize derece kazandırması nedeniyle dün Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu Müdürü Halil Kendirci, Türkçe Öğretmeni Hüseyin Demir ve Gaziantep Birincisi Seray Tuncer adlı öğrenciye birer başarı belgesi takdim etti. Nizip’e derece kazandıran Okul Öğrencisi Seray Tuncer’i tebrik eden Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, başarılarının devamını diledi.

Devamı İçin Tıklayınız...
vedat bozkurt Üye
çok güzel ben de tebrik ediyorum bir öğretmen olarak.başarılarının artarak devamını diliyoruım.yalnız 1. olan şiiri de koysalardı biz de okusaydık.eğer şiiri de yazabilirsenizi okuma fırsatımız olur.bekliyoruz..
Kemal Cengiz Üye
Eksik bir haber... Şiir nerede?
servet BÜYÜKTEKE Üye
Kemal Cengiz;190864 wrote:Eksik bir haber... Şiir nerede?
kemal abiye aynen katılıyorum keşke siteye şiiri de atsaydınız.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Şiiri yazan öğrencimizi tebrik ediyorum.Tabiki teşviklerinden dolayı öğretmen arkadaşımı ayrı yeten tebrik ediyorum.
M.KÜÇÜK Üye
Benim 12 yaşında bir kızım var, kendisi okulunda şiir okuma biricisi oldu belgesi var...Bu sene de yarışma var yine birinci olursa bu sefer il bazında yarışacak.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim