huzi nbrrrrrrrrrrrr:)))))))))
Genç Muhabbet
Ayyy secret hanımefendi...Nasılsınız ? İyi gördüm sanki sizi...
huzi sakin ol ya sen lazımsın daha bize bak sen geldin site hareketlendi :) uçma boş ver başkasına sakla :p
hop tavuk ona uçarsan senin kanatlarını keserim bir tada uçamasıın kimseye otur yerine
iyiyiiiim seni görünce daha iyi oldum:D
.................:):p:D:)
huzi bence sityeden biriydi ve yavaş yavaş açıga çıkacak ya nedemiş atalar
'yalancının mumu yatsıya kadar yanar'
Hüzi hüzi nerdesin sitede uçacak kimse kalmadı
Görüntülenme: …
secretgarden;191709 wrote:huzi nbrrrrrrrrrrrr:)))))))))
Ayyy secret hanımefendi...Nasılsınız ? İyi gördüm sanki sizi...
Huzi;191705 wrote:Eveeeett... Gol atılmaya hazır bir pozisyon...Dur hUzi..! Yapma...! Immmmm...Dayanamıyom ama,uçacam valla buna yaaa....:confused:
huzi sakin ol ya sen lazımsın daha bize bak sen geldin site hareketlendi :) uçma boş ver başkasına sakla :p
:Dhüzi hanım hemen uçma alışır kim olduğuna :pHuzi;191705 wrote:Eveeeett... Gol atılmaya hazır bir pozisyon...Dur hUzi..! Yapma...! Immmmm...Dayanamıyom ama,uçacam valla buna yaaa....:confused:
Bu huzide bir gariplik var.
Huzi;191705 wrote:Eveeeett... Gol atılmaya hazır bir pozisyon...Dur hUzi..! Yapma...! Immmmm...Dayanamıyom ama,uçacam valla buna yaaa....:confused:
hop tavuk ona uçarsan senin kanatlarını keserim bir tada uçamasıın kimseye otur yerine
Huzi;191713 wrote:Ayyy secret hanımefendi...Nasılsınız ? İyi gördüm sanki sizi...
iyiyiiiim seni görünce daha iyi oldum:D
müslüm akpek;191778 wrote:Bu huzide bir gariplik var.
.................:):p:D:)
müslüm abi asri mezarlıgından geçenlerde birisi hortlaış görgü tanıkları anlatıyor adı huzi miş tavuğa benziyormuşmüslüm akpek;191778 wrote:Bu huzide bir gariplik var.
Armanmısın Harmanmısın nesin yaaa....Aaaaaaa...!!! Ne hanımı yaa o nasıl hitab erkeğim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... :(
Huzi;192105 wrote:Armanmısın Harmanmısın nesin yaaa....Aaaaaaa...!!! Ne hanımı yaa o nasıl hitab erkeğim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... :([/QUO
Ama yorumların bayan gibi hüzicim Aaaaaa yaaaaaaaa lar bayanlara özgü kendini ele veriyorsun bu arada gözünden de bişey kaçmıyor :p
arman_ abi huzi ye çok yüklenme :)
:D:D:Dbu huzi kim bende tanımak isterdim valla:D:D:D
mavi_şahin;190685 wrote:arkdaşım sen ne diyon yazından birşey anlaşılmıyır
huzi bence sityeden biriydi ve yavaş yavaş açıga çıkacak ya nedemiş atalar
'yalancının mumu yatsıya kadar yanar'
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.