bellii belliCali;228089 wrote:Hocam Sizin Isminizi Yazmaya cesaret edemim. Eski Ogrencilik gunlerim Aklima Geliyor :)
Psikolojik bisey :)
Nizipden Duyurular Etkinlikler
mehmet sen bilirsin dayak yemişmidir.:D:D
Bırak hoca ya baksana Cumali hala travma yaşıyor, adamı perişan etmişsin hiç bu kadar dövülür mü?.:D Sen varsın diye nizip'ten kaçmış hatta Türkiyeyi terketmiş.:D:D
Hoca baksana adama, gazel okumaya başladı heheeeee var birşeyler.:D
Çok isterdik ama yolda bozulur.:p
Elinde belgeler varmış, ıslak imzalı, yakında bizimle paylaşacakmış.
Sen nezaman döneceksin gurbet ellerden.
Yok yok heç özlemedim, ama yinede bir Nizip'linin Nizip hasreti çekmesine gönlüm razı gelmedi.:p:p
Noldu tava yimedinizmi ?
Tavuk tava nasıl oluyor.
koyun eti yerine tavuk eti domates biber istege göre patates patlıcan vb ürünlerden yapılıyor içine katılan kekik yemege ayrı bir lezzet katıyor
Bundan sonraki tava senden, :D
Geleneksel Cuma Tavası 1:)
Görüntülenme: …
admin;228117 wrote:bellii belli
mehmet sen bilirsin dayak yemişmidir.:D:D
ben hatırlamıyorum.cumali ile sertlik yaşadığımı ama gençlikde belki de olmuş olabilir:) :):)
servet BÜYÜKTEKE;228120 wrote:ben hatırlamıyorum.cumali ile sertlik yaşadığımı ama gençlikde belki de olmuş olabilir:) :):)
Bırak hoca ya baksana Cumali hala travma yaşıyor, adamı perişan etmişsin hiç bu kadar dövülür mü?.:D Sen varsın diye nizip'ten kaçmış hatta Türkiyeyi terketmiş.:D:D
yok müslüm emice böyle bişey ya, bak sonunda dayakcı hocaya çıkaran adımı:)müslüm akpek;228123 wrote:Bırak hoca ya baksana Cumali hala travma yaşıyor, adamı perişan etmişsin hiç bu kadar dövülür mü?.:D Sen varsın diye nizip'ten kaçmış hatta Türkiyeyi terketmiş.:D:D
Ah Gardasim Ahhhh, Hocam ZALIM'di Vurdumu cigerim sallanirdi :)
Cali;228169 wrote:Ah Gardasim Ahhhh, Hocam ZALIM'di Vurdumu cigerim sallanirdi :)
Hoca baksana adama, gazel okumaya başladı heheeeee var birşeyler.:D
yine geleneksel cuma tavasi yapilmis afiyet olsun herkese ama bizlere günah degilmi:(
burdna bakip duruyoruz o tirnakli ekmege yemege:(
ne güzel MÜSLÜM ABI bile gidip tatmis o güzel lezzeti ..bizde isteriz yollayin hele su avrupa ülkelerine 5-10 tepsi tava:D
ne güzel MÜSLÜM ABI bile gidip tatmis o güzel lezzeti ..bizde isteriz yollayin hele su avrupa ülkelerine 5-10 tepsi tava:D
berfinim84;228190 wrote:yine geleneksel cuma tavasi yapilmis afiyet olsun herkese ama bizlere günah degilmi:(
Çok isterdik ama yolda bozulur.:p
Foturaftaki tava acı birez yanmış, yarınkini güzel bişirtinde güzel fourafını çekin ağem.
Şeyle hasretle bahak gendine.
Şeyle hasretle bahak gendine.
latife yapmış:)müslüm akpek;228183 wrote:Hoca baksana adama, gazel okumaya başladı heheeeee var birşeyler.:D
servet BÜYÜKTEKE;228210 wrote:latife yapmış:)
Elinde belgeler varmış, ıslak imzalı, yakında bizimle paylaşacakmış.
GÖvdemdeki Izlerden bahsediyorsan Onlar gecti Emmi :)
Cali;228247 wrote:GÖvdemdeki Izlerden bahsediyorsan Onlar gecti Emmi :)
Sen nezaman döneceksin gurbet ellerden.
Bismillah Daha Kacgun oldu emmi, Belliki cok ozlemissin beni :)müslüm akpek;228268 wrote:Sen nezaman döneceksin gurbet ellerden.
Cali;228285 wrote:Bismillah Daha Kacgun oldu emmi, Belliki cok ozlemissin beni :)
Yok yok heç özlemedim, ama yinede bir Nizip'linin Nizip hasreti çekmesine gönlüm razı gelmedi.:p:p
valla bugün kös kös oturuyoruz, bir Allah'ın kulundan ses çıkmadı :D
Su lafa bak yaaa icimi sizlattin emmi :(müslüm akpek;228287 wrote:Yok yok heç özlemedim,
admin;228298 wrote:valla bugün kös kös oturuyoruz, bir Allah'ın kulundan ses çıkmadı :D
Noldu tava yimedinizmi ?
bugün tava yok açlıktan öldük:D
önümüzdeki cuma bana gelin isterseniz,hatta isterseniz demeyeyim davet ediyorum.ama ben tavuk tava yaparım,malum ben tavukçuyum.gelmek isteyen arkadaşlar yazsınlar,cumaya ona göre hazırlık yapayım.
hasan tekçe;228318 wrote:önümüzdeki cuma bana gelin isterseniz,hatta isterseniz demeyeyim davet ediyorum.ama ben tavuk tava yaparım,malum ben tavukçuyum.gelmek isteyen arkadaşlar yazsınlar,cumaya ona göre hazırlık yapayım.
Tavuk tava nasıl oluyor.
müslüm akpek;228319 wrote:Tavuk tava nasıl oluyor.
koyun eti yerine tavuk eti domates biber istege göre patates patlıcan vb ürünlerden yapılıyor içine katılan kekik yemege ayrı bir lezzet katıyor
mavi_şahin;228331 wrote:koyun eti yerine tavuk eti domates biber istege göre patates patlıcan vb ürünlerden yapılıyor içine katılan kekik yemege ayrı bir lezzet katıyor
Bundan sonraki tava senden, :D
yer ayarlayın olur
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.