Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Akkuyu ve Kurucahöyük’te Sergi Açılışları

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Nizip Mehmet Akif Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ve 1 yıl boyunca devam eden Biçki-Dikiş ve Makine Nakışları kursları yerini sergi açılışlarına bırakıyor. Kurs sonrası yapılan çalışmalar sergilenmek amacıyla dün Nizip İlçesine bağlı Akkuyu ve Kurucahöyük Köylerinde açılış yapıldı. Biçki-Dikiş ve Makine Nakışları sergisinin açılışını Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt ve Nizip Mehmet Akif Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat bitlikte yaptı. Kursiyerler tarafından aylar süren çalışmalar el emeği göz nuru ürünler sergilenirken sergi açılışlarına yanı sıra kursiyerler ve çok sayıda davetliler katıldı. Sergi açılışlarında bir konuşma yapan Nizip Mehmet Akif Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat tarafından açılan Makine Nakış ve Dikiş Kursları sayesinde çok sayıda kursiyerler yetiştirildiğini belirterek tüm kursiyerlerin burada emek verdiklerini görüyoruz bu nedenle çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Devamı İçin Tıklayınız...
M.KÜÇÜK Üye
Bu yapılan şeyler değerlendiriliyormu.. yoksa sadece sergimi oluyor...
busenaz Üye
MENES;188679 wrote:Bu yapılan şeyler değerlendiriliyormu.. yoksa sadece sergimi oluyor...

abi yapılanlar alıcı bulunursa satılıyor.çoğunluğu çeyizlik oluyor.
M.KÜÇÜK Üye
busenaz;188687 wrote:abi yapılanlar alıcı bulunursa satılıyor.çoğunluğu çeyizlik oluyor.
Busenaz şimdi ilçedeki ilgili kuruluşlar ön ayak olsa da bunlar önce sergilenip sonra satılsa daha iyi olmazmı?
busenaz Üye
abim zaten önce sergileniyor.sonra almak isteyen alıyor.anlatabildim mi?
M.KÜÇÜK Üye
Busenaz onu anlıyorum o kadar aklım var ... şunu demeye çalışıyorum... Bunların o köyde sergileniyorlar değilmi? evet. sonra nerede satılıyor... onu soruyorum ...bunlar elde kalmamalı bunların ilçe merkezinde sergilendiği sonrada satış için ambalajlanıp satıldığı teşhir reyonu ve satış reyonu şeklinde yerleri olmalı diyorum...
busenaz Üye
evet o köyde sergileniyorlar.ve başta sergiye gelen yetkililer ve misafirler olmak üzere alıcıları
şükrü çiftçi Üye
busenaz;188695 wrote:abim zaten önce sergileniyor.sonra almak isteyen alıyor.anlatabildim mi?
:D iyi ozaman çeyiz hazırlamaya gerek yok
müslüm akpek Üye
Adı bende saklı bir arkadaşım, cezaevindeki tutukluların yaptıkları el işlerini peşin paraya toplayıp, satıyor satamadığını bedavadan veriyor maksat kader mahkumlarına faydalı olabilmek.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim