Sokakta yürüyorum sessiz ve düşünceli,
Her köşeyi kapmış maskeli insanlar,
Korkuyorum ve hızlı adımlarla uzaklaşıyorum;
Nedensiz sorular sarıyor beynimin içini
Kemiriyor iliğimi, bedenimi,
Geleceğe ait tüm hayallerimi...
Soluk almak için bir dükkana giriyorum,
Etrafa bakınırken işte!
Maskeli bir bayan havasıyla, endamıyla.
Ardından takım elbise ardına gizlenmiş,
Bir takım adamlar yüzlerinde,
Ruhlarında maske!
Anlıyorum o an, ne varsa gerçeğe dair,
Maskeler ardına sığınmış, kaybolmuş.
Bizden bize kalan sadece sahte yüzler,
Yalan sözler, ihanetler olmuş.
yaaa ne kadar meraklıymıssınız ( ki sizler biliyosunuz kendinizi) arastırmaya didiklemeye baska işiniz yok belli ki!!!!!!!! fazla merak iyi değildir anneniz uyarmadımı sizi küçükken bu kadarda bi insanın üzerine gidilip didik didik edilmezki ya ne beni arastırın nede bana yazı yazın Allah a yakın bana uzak olun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
insanlar bir birlerinin kimliğini araştırıp, bir birlerinin açıklarını arayana kadar zamanlarını daha faydalı işlere ayırıp kendilerini eğitmeyi düşünseler bu sorunlar ortadan kalkar..
doganesmeray;188148 wrote:insanlar bir birlerinin kimliğini araştırıp, bir birlerinin açıklarını arayana kadar zamanlarını daha faydalı işlere ayırıp kendilerini eğitmeyi düşünseler bu sorunlar ortadan kalkar..
aynen kanki sana katılıyorum ama yokki baska işleri ugrastıkca ugrasırlar sinir katsayısını yükseltmeye yararlar sadece!!!!!!!!!
erkekler arabadaki direksiyona alışkınlar ya herkesi de öyle idare edeceklerinis sanırlar:)ben bunu bi hayvan haber diye bir kanal var orda dinlemiştim.neyse.boşver yaw
dontpanic;188158 wrote:erkekler arabadaki direksiyona alışkınlar ya herkesi de öyle idare edeceklerinis sanırlar:)ben bunu bi hayvan haber diye bir kanal var orda dinlemiştim.neyse.boşver yaw
Kusura bakmayın abla ama, lafım meclisten dışarı,Şu zamanda Evli olupda direksiyonu Çok güzel Kullanan kadınlarımız var hatta vites 5 le kalkıyorlar:)...
ben öyle direksiyonu çevirim ki oğluşumun istediğine,arkadaşımın istediğine ve eşimin kayınvalidemin kayınbabamın istediğine göre:)kafama göre değil:)benim dediğim gibi değil alınan ortak karar ne ise o yöne:)