Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

vazgeçildiniz!!!tebrik ederiz...

Görüntülenme: …

secretgarden Üye
Kadın milleti bekler.
İster.
Umar.
Diler.
Söyler.
Erkekler kendi aralarında bu beşliye “dırdır” diyorlar.
Söylerler diye. İstediklerini, beklediklerini ifade ederler diye.
Tabii ufak bir sorun var.
İfade etmezler tek. İfade edip dururlar! Tekrar tekrar.
Çünkü erkeklerin kulakları deliktir.
Birinden girer diğerinden çıkar.
Sevgililer gününde bir tane kulak tıkacı hediye etmeli onlara. Tek, bir tane.
Yok ama, siz kadına karşı üç maymunu oynamayı seçiyorsunuz.
Görmüyorum, duymuyorum, bilmiyorum.
En güvenlisi.
Hiiiçç bulaşmayayım daha iyi.
Maymun başınıza iş açar da haberiniz olmaz biliyor musunuz?
Bu suskunluk hiç hayra alamet değildir ilişkilerde. Karşı suskunluk olarak yansır size ki işte buna kabullenmek diyoruz.
Ama neyi?
Onlar size dırdır ederken siz aslında artı hanedesiniz. Dıştan dışa dertlerini derken, içlerini dökerken hâlâ “muhatapsınız” ki bu iyi bir şey. Size dönük biri var karşınızda. Bu, bu demek.
Hepiniz çizdiğim robot resme uymuyorsunuz elbet. Bazılarınızın elleri yok.
Üç maymuncu değilsiniz.
Duymuşsunuzdur, görmüşsünüzdür, bilmişsinizdir, yetmemiş anlamışsınızdır.
Hem onu hem de kendinizi paylaşmışsınızdır. Kaybetmeden kazanmışsınızdır size dönük yüzü.
Sizi kutluyor “alkış!” diyoruz. Kesmiyor, yıldızlı pekiyi veriyoruz.
Amma ve lâkin bazen “ihtiyaç sahibi” sizi olduğunuz gibi kabul etmiş olur hani. Her şeyinizle hâlâ aynı olmanıza rağmen. Öbek öbek duygusal boşluklara rağmen, artık söylese de duymamanıza rağmen kabullenmiştir ya hani.
Ama bu kabullenişin sonucu nedir acep?
Hiç buna mesai harcamışlığınız var mı?
Aranızdaki mesafeden görebiliyor musunuz onu?
Seçebiliyor musunuz yüzünü?
Size artık anlatmıyor. Sizden hiç bir şey beklemiyor, istemiyor.
Farkında mısınız?
Umurunuz da mı?
Öyle bir duvar örmüşsünüz ki önünüze, üstünde koca harflerle “yaklaşma çarparsın” yazıyor!
E o da yaklaşmıyor zaten, deli mi?
Ee ne oldu?
İkinizde de bir huzur bir huzur.
Ne soran var, ne isteyen, ne bekleyen..
Oh..
Bu sizin rahatlığınız, sizin tarafınızdan görülenler.
Kadın artık paylaşamadıkları, anlatamadıkları, içinde patlattığı öfkeleri, kırıla kırıla kırılacak yeri kalmamış haliyle karşınızda duruyor.
Sessiz. Sakin. Kabullenmiş.
Önceden neydi o öyle, hem kendisiyle didişiyor, hem sizinle.. Aaa...
Sus şöyle işte..
Ne huzurluyuz. Ne sorunsuzuz. Hiç kavga etmiyoruz artık aman da ne güzel.
Hı hı. Çok güzel.
Sizin o güzel diye gördüğünüz huzur aslında ne biliyor musunuz?
Hiçlik.
Yokluk.
İçi boş bir huzur.
İçi boş bir sukunet.
Boş. Tükenmiş. Aşınmış.
Duygularından sıyrılmış.
Ruhen kilometrelerce uzakta.
Ama figür olarak orada. Olmak zorunda olduğu kadar. O zorunluluk –herkese göre değişen- her ne ise?- ortadan kalkınca o figür de yok olacak söyleyeyim...
Siz de arkasından bakakalacaksınız.
“Aaa niye her şey güllük gülistanlıktı, ne oldu ki şimdi?

Ne olmadı ki mirim?
Kafanızı, gömdüğünüz kumdan çıkarabilseydiniz, görecektiniz ne olduğunu.
O kabullendikçe, siz rahatladınız.
O sustukça, sorun çözüldü sandınız.
Dokunsaydınız, bilmeye gönüllü olsaydınız ortaya dökülüp saçılacaklarla uğraşmak zor gelirdi size.
Netekim hiiiçç elleşmediniz. Bıraktınız dağınık kaldı.
Susmak kabullenmekti.
Kabullenmek vazgeçiş.
Bilmediniz.
Bilemediniz.
Bilmek istemediniz.
Üstelik vazgeçisi görmenize, duymanıza rağmen sahiplenip geri dönüşe çeviremediniz.

Üstünüze bile alınmadınız.
Bu da sizin seçiminiz.
Vazgeçildiniz.
Tebrik ederiz.
Giden gitti.
Geçmiş olsun...

alıntı
secretgarden Üye
bu kadar gercekçi baska bi yazı varmı ehuehue:))))
şükrü çiftçi Üye
hocam emeğinize sağlık güzel konular paylaşıyorsunuzz ama şiirleriniz hep aşk teması üzerinde yoksa aşıkmısınız hocam:D:D
Ramazan Tarhan Üye
bu ehuehue bi gülme çeşidi mi? bana sanki ağlama gibi geliyor..acaba gülmekten gözlerime yaş geldi tabiri burdan mı geliyor..ilginç bi stil :)))
Ramazan Tarhan Üye
şükrü çiftçi;186989 wrote:hocam emeğinize sağlık güzel konular paylaşıyorsunuzz ama şiirleriniz hep aşk teması üzerinde yoksa aşıkmısınız hocam:D:D

şükrü ilk defa makul bi cümle yazdığına şahid oluyorum :)))
secretgarden Üye
şükrü çiftçi;186989 wrote:hocam emeğinize sağlık güzel konular paylaşıyorsunuzz ama şiirleriniz hep aşk teması üzerinde yoksa aşıkmısınız hocam:D:D

kim benmi aşıgım yooo :p ehuehue bence burda benden daha asık olanlar var :D:D
dontpanic Üye
Eklemek istediğim 1 şey daha var izninle secretgarden...
Diyelim ki nizip com la pikniğe gittin ve oturacak sandalye yok sana Tarhan abim şöyle derdi büyük ihtimalle:
secretgarden yaw biz oturduk tüm sandalyelere anlıcan yer yok sen aha otur şu piknik tüpüne:)(sana kalkıp yer verecekler mi sanduydun:) eee bana da yer veren olmaz o nedenle ben sandalyemi alır gelirim:)
şükrü çiftçi Üye
secretgarden;186995 wrote:kim benmi aşıgım yooo :p ehuehue bence burda benden daha asık olanlar var :D:D
olamaz mı hocam doğal ama ben öle anladım sanki ama yanılmışım malesef :D:D:D:D
secretgarden Üye
Ramazan Tarhan;186990 wrote:bu ehuehue bi gülme çeşidi mi? bana sanki ağlama gibi geliyor..acaba gülmekten gözlerime yaş geldi tabiri burdan mı geliyor..ilginç bi stil :)))

evet gülme cesidi bana ait telif hakları bende saklı :))) zuhahaha ve puhahaha bana biraz kaba geldiği için bende bu ehuehuehuyu kullanayım dedim yani sizinde dediginiz gibi gözlerimden sanki yas geliyomus kadar gülmeyi ifade ediyor:D
secretgarden Üye
şükrü çiftçi;186998 wrote:olamaz mı hocam doğal ama ben öle anladım sanki ama yanılmışım malesef :D:D:D:D

sükrü senin bütün cümlelerin makuldu ilk defa makul olmayan bi cümlenle karsılasılasıyorum ehuehue:)) senle beni karıstırma belki sensindir asık :D:D
secretgarden Üye
dontpanic;186996 wrote:Eklemek istediğim 1 şey daha var izninle secretgarden...
Diyelim ki nizip com la pikniğe gittin ve oturacak sandalye yok sana Tarhan abim şöyle derdi büyük ihtimalle:
secretgarden yaw biz oturduk tüm sandalyelere anlıcan yer yok sen aha otur şu piknik tüpüne:)(sana kalkıp yer verecekler mi sanduydun:) eee bana da yer veren olmaz o nedenle ben sandalyemi alır gelirim:)

ayy nedemek ben sandalye tasıyıp klasımı sarsamam mecbur yer vercekler:D içlerinden bir centilmen cıkar elbet ehuehue:) tarhan abi cok centilmendir dimi :p
dontpanic Üye
secretgarden bilemiyorum centilmen mi?Herkesin farklı centilmenlik anlayışı vardır;buna enayilik te denebilir:)
secretgarden Üye
evet herkesin farklı bana yer veren esyalarımı tasıyan kapımı acan sandalyemi ceken kişi benim gözümde centilmendir:)
dontpanic Üye
Yawww sana yer verecek olsa bile bu sözünden sonra yer veren hakkaten enayinin önde gidenidir kendini prenses sanan ama öyle olmayan şeker üye:)
dontpanic Üye
Dontpanic in erkek olduğunu düşünenler var ama ben bir bayanımmm.Nizip com da kral bir bayan:)İsteyen istediği gibi düşünsün:)
müslüm akpek Üye
dontpanic;186996 wrote:Eklemek istediğim 1 şey daha var izninle secretgarden...
Siz Niziplileri tanımamışsınız, inanın hiçbiri göründüğü gibi değildir,belkide Dünyanın en centilmen erkekleridir.Size değil sandalye, isterseniz taktan en kral yeri yaparlar.
dontpanic Üye
Doğrudur Müslüm abim.Ben sadece en kötüsünü yine HAYAL EDİYOM:)
müslüm akpek Üye
En kötüsü bile en iyisidir merak etmeyin ben hepsine kefilim.
dontpanic Üye
anaaaa secretgarden ben bu cevabı da yazarsam sayfan 1 den 2 ye çıkacak:)
secretgarden Üye
müslüm akpek;187010 wrote:Siz Niziplileri tanımamışsınız, inanın hiçbiri göründüğü gibi değildir,belkide Dünyanın en centilmen erkekleridir.Size değil sandalye, isterseniz taktan en kral yeri yaparlar.

ama bana biraz dediğim dedik gibi geldiler abi ehuehue:D:D
secretgarden Üye
dontpanic;187014 wrote:anaaaa secretgarden ben bu cevabı da yazarsam sayfan 1 den 2 ye çıkacak:)

sen sayfa sayısınamı bakıyosun ehuehuehue:D
boroboro Üye
cevaplar biraz konu dışı olmuş ama ..toparlamak istiyorum..sorun hep bayanların istemesindne kaynaklanıyor..ama kendılerı için istiyolar..dünya kendı etraflarında dönüyor sanıyolar..ama onlar hiç bi şey yapma ihtıyacı duymuyorlar..nasılsa bana aşık bana hayran benim etrafımdan bi yere gidemez..zaten kaybettirende bu değilmi..hep istemek..hep istemek..hep karşıdan beklemek herşeyi...hiç bi erkege cicek alan bi bayan gördünüzmü..duydunuzmu ....HAYIR...erkek olarak çiçek alınmayı hak etmıyormuyuz..????? neden her seyi biz erkelerin düşünmesi ve yapması gerekiyor da bayanlar süreklı beklenti ve istek içindeler..bi adım siz atın...biz erkekler 10 adım atalım...:)
secretgarden Üye
boroboro;187039 wrote:cevaplar biraz konu dışı olmuş ama ..toparlamak istiyorum..sorun hep bayanların istemesindne kaynaklanıyor..ama kendılerı için istiyolar..dünya kendı etraflarında dönüyor sanıyolar..ama onlar hiç bi şey yapma ihtıyacı duymuyorlar..nasılsa bana aşık bana hayran benim etrafımdan bi yere gidemez..zaten kaybettirende bu değilmi..hep istemek..hep istemek..hep karşıdan beklemek herşeyi...hiç bi erkege cicek alan bi bayan gördünüzmü..duydunuzmu ....HAYIR...erkek olarak çiçek alınmayı hak etmıyormuyuz..????? neden her seyi biz erkelerin düşünmesi ve yapması gerekiyor da bayanlar süreklı beklenti ve istek içindeler..bi adım siz atın...biz erkekler 10 adım atalım...:)

evet çünki erkeklerin ihtiyacı yok bence kadınlar kadar.. o yüzden erkekler için çokmu önemli sanki?? onlar için daha önemli şeyler vardır mesela futbol araba tv vs.. yani erkeklerin duyguları pek olmadığı için onlar pek beklenti içine girmez hediye alsan anlamaz ince düsünemezler zaten herseyi üstünkörü yasarlar duyguları yüzeyselden öteye gecemez.. neden herseyi erkeklerin yapması gerekiyo demişsin ama bence bayanblar yapıyoda görünmüyo işte artı adımları çok atmak ta iyi degil ozaman da erkegin eline koz gecer ve hegemonya hallerine geciş yapar ehuehue:))
boroboro Üye
secretgarden;187048 wrote:evet çünki erkeklerin ihtiyacı yok bence kadınlar kadar.. o yüzden erkekler için çokmu önemli sanki?? onlar için daha önemli şeyler vardır mesela futbol araba tv vs.. yani erkeklerin duyguları pek olmadığı için onlar pek beklenti içine girmez hediye alsan anlamaz ince düsünemezler zaten herseyi üstünkörü yasarlar duyguları yüzeyselden öteye gecemez.. neden herseyi erkeklerin yapması gerekiyo demişsin ama bence bayanblar yapıyoda görünmüyo işte artı adımları çok atmak ta iyi degil ozaman da erkegin eline koz gecer ve hegemonya hallerine geciş yapar ehuehue:))

eh işte secret bu cevaba şaşırmadım..tipik türk bayanı cevabı ve beklentisi...siz yaparsanız sanki eksilirsiniz..zaten hep bu yüzden kaybediyorsunuz ya..sonra oturup timsah gözyaşları dökersiniz..kendınızce avunursunuz ben her şeyi yaptım diye...
secretgarden Üye
neden kadınların gözyasları hep timsah gözyaslarıyla eş deger tutuluyor ki
Resim kaynağı

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim