ABD Devlet Başkanı Barack Hüseyin Obama'nın Gaziantep'in Barak Köyü Türkmenlerinden olduğu iddia edildi. Hem de belgelli olarak. İşte güne damgasını vuran iddia
Bu ABD başkanı Husen Baraklı Obama
kimin akrabası ise söylesin
Pirafasorun bırı cıdden aramıs bakmıs
belkim şıh habeşe bile gidp sorumuş
Türkiye ve Dünya Barak Türkmenleri Birliği Lideri İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Tekin,Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Tekin, konuk olduğu Gaziantep'in yerel televizyon kanalı Mega TV Ana Haber Bülteni'nde , ABD Devlet Başkanı Barack Hüseyin Obama'nın atalarının 15. yüzyılda Özbekistan'dan dan Beydilli cemaatiyle Gaziantep Barak köyüne geldiğini ileri sürdü. Abdılkadır Ammimiz var hepimiz onu tanıyık araştırmış Barak bır barağın arğabasımış kimse solesin ayıp olıy
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Hüseyin Obama'nın atalarının Anadolu'dan göçettiği iddiası ortaya atıldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Abdulkadir Tekin, Obama'nın Gaziantep'in Barak köyü Türkmenlerinden olduğunu belgelerle kanıtladığını iddia etti.
ben bu sitede böyle işlere pek girmem ama. bu adamı iyi seyretmek lazım. adamın
hüseyin ismi : müslüman barac ismi : yahudi obama ismi : hristiyan
tehlike yani
Hussain Barrack Obama: Amerikan emperyalizmin vitrinindeki yeni bir üründür, bence kimse bu adama sahip çıkmasın. Bush'tan daha tehlikeli. Önümüzdeki yıllarda bana hak vereceksiniz...