Bursaya gelseydin açılırdın biraz
Genç Muhabbet
neeee 2 saatmi o kadar kısa askmı olur abi:)
az bile...:( hem kurtulusum zor gibi asla çıkamıcam o zindandan ben
hosgeldiniz..tesekkür ederim:(
Yeter....Canım Çok acıyor!!!
Görüntülenme: …
aleykümselam aldık vede kabul ettiksecretgarden;186546 wrote:bendende Ankara'ya yürek dolusu selamlar:)
tesekkürler arkadaslar benim ara sıra böyle duygusallık krizlerim tutuyo :(
kız secret ne bu yine duygusallığın beni geçtin valla bacım..
hadi bende yazıyım bari iki kelime konu madem imkansızlık,
ey sevdiğim imkansızım olduğun için seviyorum ya seni....
hadi bende yazıyım bari iki kelime konu madem imkansızlık,
ey sevdiğim imkansızım olduğun için seviyorum ya seni....
Bana müsade.
nereye gidiyorsun abim yaaaa:(((müslüm akpek;186885 wrote:Bana müsade.
Aşk meşk konuları uzak artık bize.
:)))))))))))))))))))))))
müslüm abi gitme ya sende yaz bişeyler..:( busecim tşkler güzeldi:)
Aşkın ömrü 2 saattir, ulaşıldığında aslında o kadar parlak bir yıldız olmadığı anlaşılır, bu şok da 2 saat sürer.
müslüm akpek;186899 wrote:Aşkın ömrü 2 saattir, ulaşıldığında aslında o kadar parlak bir yıldız olmadığı anlaşılır, bu şok da 2 saat sürer.
neeee 2 saatmi o kadar kısa askmı olur abi:)
Gitme ki üsümesin baharlarım
Gitme, koca şehirde yapayalnızlık kalmak istemiyorum. Gidersen, sensizliğin içinde hangi duvar avutabilir beni ?..Bırakma beni karanlıklara...Alışkın değilim sabahları sensiz uyanmaya....Gitme umudum...Uçurumlardan esen rüzgarlarda tek başıma bırakma beni.....Acıya kanattığım umutlarımı toprakta ezip gitme...Düş yorgunu gecelerde her sokakta seni aramak acıtır yüreğimi.Her köşede sensizliğe ağıtlar yakmak sonum olur ömrümün. Dur gitme...İçimdeki çocuğun ağlayacak hali kalmadı...Gidersen, uykulara dalıp unutacağım mı sanıyorsun o gözlerini ?...Sorarım sana ; kolay mı tahta beşiklerde hasretini uyutmak ?....
Yıllarca cebimde biriktirdiğim gözyaşlarımı sende kurutmuşken gitme...Simsiyah bulutlar çöreklenmesin üzerime. Baharın koynunda uyanırken gözlerimi karanlıklara kapatmayayım...Gitme ince sızım...Uzak dağlarına yüreğimi sürüp sana koşmak isterdim ama sırtım kanlı ve yüreğim yaralı...Buğulu camlarda bıraktığım düş mavisi umutlarımı yetim bırakma...Sürgün misali yalnızlığında soğuk prangaları sırdaş bilmek istemiyorum...Yitik bir yüreğin baharlarında açmış dikenleri serme ellerime..Batarsa kanar, kanarsa yaşayamaz yüreğim....Gitme ..Ardından bakakalmasın gözlerim tozlu yollara...İsyanlara bürünmesin gülen yüzüm....Ne olur gitme alınyazım.
Acılarımı tütünle sarıp bir sigara dumanında çekerken içime, gitme..Dayanamaz bu can gidişine...Rıhtımlara her gece gözyaşımı boşalttırma beni...Ezik yüreğimi karların üzerine serme...Sana koşan ayaklarımda hüznün kirli denizlerine sokma beni...Mavilerin arasında kaybolur giderim....Umutlarımı alıp gitme gül yüreklim...
Hangi denize sığdırabilirim ki sensizliğin acılarını...Hangi ilaç dindirir sensizliğin sancılarını...Bu dert içimde kabuk bağlar..Solmak istemiyorum kırık aynaların suretinde...Hazanlar girer gelinciklerin gülümsediği bahçelere...Göğümden tüm göçmen kuşlar kanatlanır ucsuz bucaksız diyarlara...Dur gitme....Yalınayak sahillerde gezinmeyeyim....Ellerim dikenlerde avunmasın...Gidişinle yüreğimi yaralarda bırakma ne olur...
Şiirlerim kederimle, yüreğim gidişinle ağlamasın...Gülen gözlerime hicranlar inmesin...Bereketin ıslattığı toprağıma siyah bulutlar çöreklenmesin...Uçurumlar büyümesin duvarlarda...Pencerelerde kalmasın ıslak gözlerim....Yorgun düşmesin ayaklarım...Gitme iki gözüm...Bırakma beni tek başıma firkatinde...Düş fakiri olarak gezinmek istemiyorum şehrin ölüm kokan sessizliğinde...Ne olur gitme sevdiğim.
Uyandırma beni ayrılıklarınla..Gitme diyen dudaklarım senden sonra kanamasın....Üşümesin senin sevginle gülümseyen gönül bahçem....Acılarımı unutmuşken sancının kavrulduğu ateşlerde ısıtma beni...Benek benek açan çiçeklerim mevsimsiz solmasın...Saçlarına düşen yıldızlar göğsüme ayrılığının hançerini sokmasın..Gitme canımdaki son can... Senin gözlerinden, senin yüreğinden başka bir sığınağım yok sevdiğim..
Gitme ne olur...Yetim kalmasın yüreğim
alıntıYıllarca cebimde biriktirdiğim gözyaşlarımı sende kurutmuşken gitme...Simsiyah bulutlar çöreklenmesin üzerime. Baharın koynunda uyanırken gözlerimi karanlıklara kapatmayayım...Gitme ince sızım...Uzak dağlarına yüreğimi sürüp sana koşmak isterdim ama sırtım kanlı ve yüreğim yaralı...Buğulu camlarda bıraktığım düş mavisi umutlarımı yetim bırakma...Sürgün misali yalnızlığında soğuk prangaları sırdaş bilmek istemiyorum...Yitik bir yüreğin baharlarında açmış dikenleri serme ellerime..Batarsa kanar, kanarsa yaşayamaz yüreğim....Gitme ..Ardından bakakalmasın gözlerim tozlu yollara...İsyanlara bürünmesin gülen yüzüm....Ne olur gitme alınyazım.
Acılarımı tütünle sarıp bir sigara dumanında çekerken içime, gitme..Dayanamaz bu can gidişine...Rıhtımlara her gece gözyaşımı boşalttırma beni...Ezik yüreğimi karların üzerine serme...Sana koşan ayaklarımda hüznün kirli denizlerine sokma beni...Mavilerin arasında kaybolur giderim....Umutlarımı alıp gitme gül yüreklim...
Hangi denize sığdırabilirim ki sensizliğin acılarını...Hangi ilaç dindirir sensizliğin sancılarını...Bu dert içimde kabuk bağlar..Solmak istemiyorum kırık aynaların suretinde...Hazanlar girer gelinciklerin gülümsediği bahçelere...Göğümden tüm göçmen kuşlar kanatlanır ucsuz bucaksız diyarlara...Dur gitme....Yalınayak sahillerde gezinmeyeyim....Ellerim dikenlerde avunmasın...Gidişinle yüreğimi yaralarda bırakma ne olur...
Şiirlerim kederimle, yüreğim gidişinle ağlamasın...Gülen gözlerime hicranlar inmesin...Bereketin ıslattığı toprağıma siyah bulutlar çöreklenmesin...Uçurumlar büyümesin duvarlarda...Pencerelerde kalmasın ıslak gözlerim....Yorgun düşmesin ayaklarım...Gitme iki gözüm...Bırakma beni tek başıma firkatinde...Düş fakiri olarak gezinmek istemiyorum şehrin ölüm kokan sessizliğinde...Ne olur gitme sevdiğim.
Uyandırma beni ayrılıklarınla..Gitme diyen dudaklarım senden sonra kanamasın....Üşümesin senin sevginle gülümseyen gönül bahçem....Acılarımı unutmuşken sancının kavrulduğu ateşlerde ısıtma beni...Benek benek açan çiçeklerim mevsimsiz solmasın...Saçlarına düşen yıldızlar göğsüme ayrılığının hançerini sokmasın..Gitme canımdaki son can... Senin gözlerinden, senin yüreğinden başka bir sığınağım yok sevdiğim..
Gitme ne olur...Yetim kalmasın yüreğim
Tutsaklığımdır suskunluğumun sebebi…
Sensizliğe mahkum edilirken,
susma hakkımı kullanıyorum acılara karşı…
“Suskunluğuma susma !..”
Sükut bana mahsus !...Çığlığım içimde mahpus…
Senin dağların var ,upuzun çayırların..
Çık ve haykır acılarını bağımsız gökyüzüne..
“Suskunluğuma susma !...”
Sesimi çaldılar bu beton yığınlarında..
Ben şimdi kime yankı olayım..
Sesime kimlik isteme Sevgili !...HÜKÜMLÜDÜR…
Bir türlü konuşamadıklarım arkamdan ağladı hep..
oysa uzun cümleler kurardım bağıra-çağıra.
Uzun cümlelerim tel örgülerde kısaldı sevgili..
Şimdi soğuk bir kış çalıyor kapımı..
ARALIK kapıdan soğuk geliyor..
Kapı ARALIK tan soğuk…
Bu aşk burada donuyor sevgili…
içim kış… dışım buz…dilim sus…
Hüzünle karışık kar yağıyor dışarıda..
Ben kardan hüzün yapıyorum bahçede..
yuvarlana-birike çığ oluyor hüznüm..
Bir Off çeksem çığ düşer üstüne ..
ÇEKMİYORUM…
Sensizliğin en kuzeyinde üşüyorum..
İçim kış…dışım buz…dilim sus…
Bu aşk burada :
DÜ-ŞÜ-YO-RUM
alıntı
Sensizliğe mahkum edilirken,
susma hakkımı kullanıyorum acılara karşı…
“Suskunluğuma susma !..”
Sükut bana mahsus !...Çığlığım içimde mahpus…
Senin dağların var ,upuzun çayırların..
Çık ve haykır acılarını bağımsız gökyüzüne..
“Suskunluğuma susma !...”
Sesimi çaldılar bu beton yığınlarında..
Ben şimdi kime yankı olayım..
Sesime kimlik isteme Sevgili !...HÜKÜMLÜDÜR…
Bir türlü konuşamadıklarım arkamdan ağladı hep..
oysa uzun cümleler kurardım bağıra-çağıra.
Uzun cümlelerim tel örgülerde kısaldı sevgili..
Şimdi soğuk bir kış çalıyor kapımı..
ARALIK kapıdan soğuk geliyor..
Kapı ARALIK tan soğuk…
içim kış… dışım buz…dilim sus…
Hüzünle karışık kar yağıyor dışarıda..
Ben kardan hüzün yapıyorum bahçede..
yuvarlana-birike çığ oluyor hüznüm..
Bir Off çeksem çığ düşer üstüne ..
ÇEKMİYORUM…
Sensizliğin en kuzeyinde üşüyorum..
İçim kış…dışım buz…dilim sus…
Bu aşk burada :
DÜ-ŞÜ-YO-RUM
alıntı
https://www.dailymotion.com/video/x671al_onur-mete-btmesn-vdeo-klp_music
Hatalar ard arda birbirini kovalar
Sarılmaz bir türlü ah kanayan yaralar
Tükenir yürekler bitmek bilmez acılar
Unutma her aşkın sonunda ayrılık var
Seviyorum ah belkide son defa
Yürüyorum bak yepyeni umutlarla
Tut ellerimi bedenimi sar bırakma
Ayrılık olmaz sen istemedikten sonra
Kapıl git sürüklen yepyeni rüzgarlara
Deli gönül uslanma esir ol duygulara
Yaşanmamış farzet maziyi göm anılara
Bir çocuk gibi masum habersiz koş yarınlara
Ne olur bitmesin yüreğim dayanamaz
Bu kadar kolay değil böyle sevgi harcanamaz
Acılar son bulsada ayrılıklar unutulmaz
Böylesi bir aşk sadece yaşanır anlatılmaz
Hatalar ard arda birbirini kovalar
Sarılmaz bir türlü ah kanayan yaralar
Tükenir yürekler bitmek bilmez acılar
Unutma her aşkın sonunda ayrılık var
Kapıl git sürüklen yepyeni rüzgarlara
Deli gönül uslanma esir ol duygulara
Yaşanmamış farzet maziyi göm anılara
Bir çocuk gibi masum habersiz koş yarınlara
Ne olur bitmesin yüreğim dayanamaz
Bu kadar kolay değil böyle sevgi harcanamaz
Acılar son bulsada ayrılıklar unutulmaz
Böylesi bir aşk sadece yaşanır anlatılmaz
yeter secret bu kadar duygusallık...
tamam carmen kurtaracam seni....:) insanlar neden böyle şeyler le avunur anlamam..ey secret şimdi bunlar ı yazıyon hemcinslerine kötü örnek oluyorsun..
boroboro;187299 wrote:yeter secret bu kadar duygusallık...
az bile...:( hem kurtulusum zor gibi asla çıkamıcam o zindandan ben
Yazık şu geçen zaman yazık
Yalanmıydı biz mi aldandık
Yazık gençliğimize yazık
Nasıl böyle iken yıprandık
Böyle mi sona erecekti
Böyle parça parça mı olacaktı
Bu kadar yalanmı yaşandı her şey
Hem sana hem bana yazık
Ne olursun yalan de
Bu bir rüya sadece
Ne olursun konuşma
Sana ihtiyacım var dinle
https://www.izlesene.com/video/muzik-askin-nur-yengi-yazik/322210
Yalanmıydı biz mi aldandık
Yazık gençliğimize yazık
Nasıl böyle iken yıprandık
Böyle mi sona erecekti
Böyle parça parça mı olacaktı
Bu kadar yalanmı yaşandı her şey
Hem sana hem bana yazık
Ne olursun yalan de
Bu bir rüya sadece
Ne olursun konuşma
Sana ihtiyacım var dinle
https://www.izlesene.com/video/muzik-askin-nur-yengi-yazik/322210
Duygusal paylaşımlar.
Harika şiirler.
Sevgiler...
Harika şiirler.
Sevgiler...
aşk-ı muhabbet;187307 wrote:Duygusal paylaşımlar.
Harika şiirler.
Sevgiler...
hosgeldiniz..tesekkür ederim:(
Anladım gidiyorsun daha öncekiler gibi
Hiç olmazsa son bir defa öp
Bu kadar zor mu seni sevdim bir zamanlar demek
Öyle zor ki yeniden sevmek
Yalnızlık eski bir ezber
Ayrılık alışkanlık
Sensizlik bana dost bana eş
Bu kadar mağrur olma
İnan sen olmasan bile
Hayat devam eder, doğar güneş
Susma veda ederken
Biraz gül, bir şey söyle giderken
Gitme, hemen gitme kal
Biraz dur, daha erken
https://video.eksenim.mynet.com/jacqual/Askin_Nur_Yengi_Susma/82741/
Hiç olmazsa son bir defa öp
Bu kadar zor mu seni sevdim bir zamanlar demek
Öyle zor ki yeniden sevmek
Yalnızlık eski bir ezber
Ayrılık alışkanlık
Sensizlik bana dost bana eş
Bu kadar mağrur olma
İnan sen olmasan bile
Hayat devam eder, doğar güneş
Susma veda ederken
Biraz gül, bir şey söyle giderken
Gitme, hemen gitme kal
Biraz dur, daha erken
https://video.eksenim.mynet.com/jacqual/Askin_Nur_Yengi_Susma/82741/
(***GitMeK İçİn SaKıN GeLmE Bu YüReĞe***)
Azınlı Bir Katilin, Yüzünden akan Ter parçacıkları gibidir, senin gözlerine bakarken, hissettiğim sevgi’m!
Sen ßeni ßüyüttün. Sevgini Verdin, Sevgimi aldın, Sevgimle birlikte her şeyimi aldığını bilmeden…
Gidiyorum demiştin. Neden gidersin, hala anlamış değilim. Bişeylermi Yolunda gitmedi Desem bile Koymuştun bir Kere Kafana.
Çok kolaydı dimi, Bir hırsız gibi gelip, Sessizce… Ansız… Bir o kadar Uzun… Ben Daha doyamamıştım ki sana, Sana alışmaya çalışırken, Şimdi yokluğuna Alışmak Zorunda Bıraktın beni. Neden, Diyebilsem Sana. Ne yaptım yada ne yapmamalıydım diyebilseydim sana, elin elimde, gözlerimiz ise aynı ufuktaydı, belki de. Gelişin gibi
Gidişinde Ani oldu.
Doyamamak, Doymamak tı galiba.
Sevgi, özlem, Hasretti Bizim ki.
Ne Var ki Yoksun artık.
Gittin, Gitmelimiydin, gitmen mi gerekiyordu, niye benden gidiyordun, niye bensiz gidiyordun. Bilmiyorum Hiçbir şey. Sadece ßitti, Gidiyorum Diyebildin.
Ardında Neler bırakabilirdin Sence. Geçip Geçiştir Bir kalp’ mi, Yoksa, Yoksa… Yoksa, Sevmemişmiydin. O güveni verememişmiydim sana, O sıcaklığı İletememişmiydim Sana, Ne Anlatabildin, Nede anlayabildim.
İçimde Fırtınalar Kopsa Ne fayda Artık, Gül bahçelerine Benzettiğim, Hayallerimi onla birleştirdiğim, onsuz hayalim olmayan, Hayalimin Onsuz anlamı olmayan Sen.. Yoktun ki. Hiçte olmayacaksın galiba. Dönsen, Yine ßurdayım Desen. Yine Sendeyim Hadi Sar beni Desen, Aptalca Bir düşünceydi Kendimi tutamadım Desen.
Şimdi Gönlümün Kapısını Kapattım Herkese.
Artık Sevsen de Boş, Sevmesen de.
Artık Dönsen de Boş, Dönmesen de.
Gitmek İçin, Bir daha Gelme Yüreğime.
Vakit Tamam Artık, Kaldırmaz Bu Bünye
--alıntı--
Azınlı Bir Katilin, Yüzünden akan Ter parçacıkları gibidir, senin gözlerine bakarken, hissettiğim sevgi’m!
Sen ßeni ßüyüttün. Sevgini Verdin, Sevgimi aldın, Sevgimle birlikte her şeyimi aldığını bilmeden…
Gidiyorum demiştin. Neden gidersin, hala anlamış değilim. Bişeylermi Yolunda gitmedi Desem bile Koymuştun bir Kere Kafana.
Çok kolaydı dimi, Bir hırsız gibi gelip, Sessizce… Ansız… Bir o kadar Uzun… Ben Daha doyamamıştım ki sana, Sana alışmaya çalışırken, Şimdi yokluğuna Alışmak Zorunda Bıraktın beni. Neden, Diyebilsem Sana. Ne yaptım yada ne yapmamalıydım diyebilseydim sana, elin elimde, gözlerimiz ise aynı ufuktaydı, belki de. Gelişin gibi
Gidişinde Ani oldu.
Doyamamak, Doymamak tı galiba.
Sevgi, özlem, Hasretti Bizim ki.
Ne Var ki Yoksun artık.
Gittin, Gitmelimiydin, gitmen mi gerekiyordu, niye benden gidiyordun, niye bensiz gidiyordun. Bilmiyorum Hiçbir şey. Sadece ßitti, Gidiyorum Diyebildin.
Ardında Neler bırakabilirdin Sence. Geçip Geçiştir Bir kalp’ mi, Yoksa, Yoksa… Yoksa, Sevmemişmiydin. O güveni verememişmiydim sana, O sıcaklığı İletememişmiydim Sana, Ne Anlatabildin, Nede anlayabildim.
İçimde Fırtınalar Kopsa Ne fayda Artık, Gül bahçelerine Benzettiğim, Hayallerimi onla birleştirdiğim, onsuz hayalim olmayan, Hayalimin Onsuz anlamı olmayan Sen.. Yoktun ki. Hiçte olmayacaksın galiba. Dönsen, Yine ßurdayım Desen. Yine Sendeyim Hadi Sar beni Desen, Aptalca Bir düşünceydi Kendimi tutamadım Desen.
Şimdi Gönlümün Kapısını Kapattım Herkese.
Artık Sevsen de Boş, Sevmesen de.
Artık Dönsen de Boş, Dönmesen de.
Gitmek İçin, Bir daha Gelme Yüreğime.
Vakit Tamam Artık, Kaldırmaz Bu Bünye
--alıntı--
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.