son zamanlarda sitemizde esen akçekent rüzgarına ben de kapıldım..belki de arşivlere girecek bir foto ile bu rüzgarın yönünü yaşayan efsanelere yöneltmek istiyorum..hepimiz mutlaka ya karşılaşmışızdır ya da tanıyoruzdur onu...bir süre önce kaybettigimiz topal Durmuşu hatırladıkça bu tip insanlara daha çok sahiplenmemiz gerektigi kanısı ağırlık basıyor..işte size namı ile tanınan Kıllı Habeş ve o meşhur eşeği..
Genç Muhabbet
Akçakent Rüzgarı
Görüntülenme: …
teşekkürler ramazan abi çok güzel bir konuya değinmişsin teşekürler emeğine sağlık
Akçakent, Ançekent,Ağçakent hangisi doğru bilmiyorum, ama bu köy her zaman gündemde olacak.
Akçakent nizibimizin yeşil bahçesi ile dogal havuzu olan tek köyümüz.Selamlar
bir şeyi yazmayı unutmuşsun sevgili abiciğim onuda izin verirsen ben eklim :) enikleri...:pfsoyarik;185212 wrote:Akçakent nizibimizin yeşil bahçesi ile dogal havuzu olan tek köyümüz.Selamlar
Siz görürsünüz mişmiş silkelemeye geldiğimde hiçbirinizi Aköakente sokmayacağım, görürsünüz enik menik neymiş.
ben nizibe gelirsem görürsün birde ibonu arka ayaklarını sakatlamışsın hehehhe.Selamlar
fatih abi en bizi güldürdün Allah'ta sizi güldürsün...
aman abim kendisi öneme çıktı ben topa vuracaktımfsoyarik;186069 wrote:ben nizibe gelirsem görürsün birde ibonu arka ayaklarını sakatlamışsın hehehhe.Selamlar
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.