Nizipden Duyurular Etkinlikler
Nizip Mesleki Eğitim Merkezi(Çıraklık Eğitim) tarafından 29.04.2009 Çarşamba günü saat 10:00 ile 15:00 arası Mesleki Eğitim Merkezinde,Merkeze devam eden ögrencilerden ve kan bağışı yapmak isteyen gönüllülerden kan bağışı toplanacaktır.Tüm Nizip halkına duyurulur
Nizip MESEM'den Kan bağışı kampanyası.
Görüntülenme: …
Yarın herkesi kan bağışı bekliyoruz.
bu gibi kampanyalaları desteklemek lazım..
ben zamanında gecenin saat birinde çok kan aradım hastanelerde, kan merkezlerinde.
ben zamanında gecenin saat birinde çok kan aradım hastanelerde, kan merkezlerinde.
Allah muhtaç etmesin hastası olupta kan amak basınıza hiç gelgimi bilmiyorum. bu konuya gerçekten ciddi bir şekilde bakmak lazım
Kan vermenin faydasını bilen varmı
Kemik iliğinin yağlanmasını önleyip, kan yapımı canlı tutulur.
-Verilen kanın yerine, anında vücuttan genç hücreler dolaşımına katıldığı için, bağışçı daha dinç ve canlı olur.
-Kandaki yüksek yağ oranı düşer.
-Kan bağışı kalp krizi ihtimalini %90 azaltır.
-Kan bağışlayan kişide baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde çok büyük katkısı olur.
- kan grubu taramasından ücretsiz olarak yararlanmış olur. :)
-Trafik kazasında yaralanan bir kimsenin, kan uyuşmazlığı olan bir bebeğin, kan bulunmazsa ölecek bir hastanın sizin verdiğiniz kanla kurtulmasının, size verdiği manevi duygu ölçüsüzdür. Bağışınız çok insancıl ve onurlu bir davranıştır.
-Verilen kanın yerine, anında vücuttan genç hücreler dolaşımına katıldığı için, bağışçı daha dinç ve canlı olur.
-Kan bağışlayan kişide baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde çok büyük katkısı olur.
-Trafik kazasında yaralanan bir kimsenin, kan uyuşmazlığı olan bir bebeğin, kan bulunmazsa ölecek bir hastanın sizin verdiğiniz kanla kurtulmasının, size verdiği manevi duygu ölçüsüzdür. Bağışınız çok insancıl ve onurlu bir davranıştır.
Hocam 2 yada 3 ay Önce KızıLaya kan Bağışı Yaptım kendimi kan vermeye hazır hissediyorum ama bir sakıncası olurmu bilmiyorum?servet BÜYÜKTEKE;185112 wrote:Yarın herkesi kan bağışı bekliyoruz.
kan vermek isterdim ama kan tutar beni
teşekürlermavi_şahin;185219 wrote:Kemik iliğinin yağlanmasını önleyip, kan yapımı canlı tutulur.
CumaLi Budak;185277 wrote:Hocam 2 yada 3 ay Önce KızıLaya kan Bağışı Yaptım kendimi kan vermeye hazır hissediyorum ama bir sakıncası olurmu bilmiyorum?[/QUO
müsaitsen okula gelirsin görevli arkadaşlar uygun görürse kan bağışında bulunursun
kan bağışı başlamıştır.
Kan bağışı kampanyasına yoğun ilgiden dolayı teşekür ediyorum.
şu ana kadar üç haneli rakamı yapalamaya az kaldı.
Hocam okul dışından katılım çok oldumu?
mehmet karakaş;185444 wrote:Hocam okul dışından katılım çok oldumu?
OKULDAKİLER KADAR DIŞARIDAN GELENLER VAR.RESİM BAYAĞI ÇEKTİM AMA NASIL YAYINLARIZ.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.