Bundan 20-25 yıl önce tam olarak emin değilim ama akcakent köyünün girişinin orada bir kepcemi veya bir dozer mi devrilmiş 5-6 sene öylece yatmışdı. Sonra ne oldu nasıl kaldırıldı tam bilemiyorum. Ne kadar meşhurdu o dozer ve kepce. Hatırlayan arkadaşlar varmı bunu ? Veya buna benzer olayları .yazarsanız sevinirim.
Genç Muhabbet
Akcakent girişindeki devrilen dozer
Görüntülenme: …
Ben hiç duymadım.
Kenan sende bir hoşsun yani.Ben 25 senedir Akçakent civarında oturuyorum öyle bir şey ne duydum nede gördüm.Sen tahminimce yanlış hatırlıyosun değerli arkadaşım.:)
bende duymadım ama adminin köyü oldugu için belki hatırlar
Dozer ne yapmaya gitmişki oraya, yolmu açıyormuş acaba, hem orası dözerin devrileceği kadar eğimli değil nasıl olmuş, Kenan nerden duymuş merak ettim, şimdi muhtara soracağım.
Muhtar Arif Çetine sordum yok öyle birşey dedi, hatırlamadı yani.
Eski G.antep yolundan tahmini G.Antep'ten gelişte 10- 15.km de ilk köye yetişmeden (ismini hatırlayamadım)derin bir viraj bulunmakta ,Bahsedilen Dozer orada viraj dönüşünde aşağı düşüp epey bir zaman orada çıkarılamayıp yolun simgesi gibi olmuştu.
O zaman şu anki E 90 karayolu yoktu,yada yapılıyordu.
Sanırım bahsedilen Dozer bu olsa gerek.
O zaman şu anki E 90 karayolu yoktu,yada yapılıyordu.
Sanırım bahsedilen Dozer bu olsa gerek.
Kadir bey ,peki hatırlıyormusun o dozer niye devrildi neden kaldırılamadı.
Dozerin İran'a transit Tır'la gittiğini virajda devrilince iş makinesini çıkarmak için teslim alacak olan firma ile satan firma arasında itilaf oluştuğundan yıllarca orada çıkarılmayı beklediğini sanıyorum.
Ben olsaydım çalıştırırdım o dozeri hiç olmazsa faydası olurdu.
müslüm abi geçen akşam sana cepten mesaj yollamıştım olay tv de akçakenti gösteriyor diye. izleyebildinmi ?
Doğan mesajını aldım ama seyredecek bir yer yokki, benim evde olay tv yi seyredemiyoruz. Geçmiş programları araştırdım ama arşivde yok.
proğram yaklaşık bir saat falan sürdü hemen aklıma sen geldin mesja yazayım dedim.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.