mehmet karakaş;185390 wrote:Şükrü maç günü ve saati değişmeyecek.Seni ve Osman yorgancıyı listeden çıkarıyorum.
tmm mehmet abi öfkelenme
hemen ya sorun deil
Görüntülenme: …
mehmet karakaş;185390 wrote:Şükrü maç günü ve saati değişmeyecek.Seni ve Osman yorgancıyı listeden çıkarıyorum.
Hocam; ben verdiğiniz Proğrama şimdiden uymak istiyorum:)müslüm akpek;185396 wrote:Bizim takımın kondisyon çalışmalarını anlatıyorum:
1- Sabah erkenden kalkıp, Taşbaşa kadar koşup geleceksiniz,
2- Gelir gelmez, çerkezin fırını önünde bir nohut dürümü arkasından halin oraya gidip bir kavurma dürümü yiyeceksiniz,
3- Daha sonra eve gelip duşunuzu alacaksınız,
4- Öğle arası tatlıcı Sabrıya uğrayıp benim selamımı söyleyeceksiniz o size en büyük dopingi yapacak, kadayıf dürümü.
5- Akşam paydostan sonra tekrar Tatlıcı Sabrıya gidip benim selamımı tekrar söyleyeceksiniz size halka tatlısı verecek sıcak sıcak onlarıda yiyeceksiniz,
6- Daha sonra hep beraber koşar adımlarla sahaya gideceksiniz.
Eğer 20 çekmezseniz ben istifa ederim.
Tez ola 2 adam Buluna, maç gününe yetişe PadiŞahım Çok Yaşa...:Dmehmet karakaş;185390 wrote:Şükrü maç günü ve saati değişmeyecek.Seni ve Osman yorgancıyı listeden çıkarıyorum.
müslüm akpek;185396 wrote:Bizim takımın kondisyon çalışmalarını anlatıyorum:
2- Gelir gelmez, çerkezin fırını önünde bir nohut dürümü arkasından halin oraya gidip bir kavurma dürümü yiyeceksiniz,
4- Öğle arası tatlıcı Sabrıya uğrayıp benim selamımı söyleyeceksiniz o size en büyük dopingi yapacak, kadayıf dürümü.
5- Akşam paydostan sonra tekrar Tatlıcı Sabrıya gidip benim selamımı tekrar söyleyeceksiniz size halka tatlısı verecek sıcak sıcak onlarıda yiyeceksiniz,
müslüm akpek;185396 wrote:Bizim takımın kondisyon çalışmalarını anlatıyorum:
Müslüm emmi işine gelmeyene cevap yazmıyor mehmet abi :)mehmet karakaş;185445 wrote:Müslüm abi eğer yenersek tatlıcı sabrinin yanına gidip selamını söyleriz:)
mehmet seninle aynı takımda değiliz ama beni akşam maç götürmeyi unutmamehmet karakaş;185755 wrote:Maç bu akşam haaaa:)günleri karıştırmayın:)
canlı yayına gerek yok bir camera bulursanız ben çekim yaparım siteye atarız onudaaSubutay;185475 wrote:Bunca şeyin üstüne bir de maç mı yapacağız? Ben yan gelip yatmayı tercih ederim. :) Canlı yayın işini Admin Bey'e sormak lazım. Eğer halı sahada internet varsa niye olmasın?
servet BÜYÜKTEKE;185758 wrote:mehmet seninle aynı takımda değiliz ama beni akşam maç götürmeyi unutma
maçta görürsün senkimsi ha:(mehmet karakaş;185763 wrote:Siz kimsiniz:)tamam hocam akşam telefonlaşırız.
müslüm akpek;185780 wrote:Ben Sabrıyı ararım, çok ciddiyim eğer benim takım yenilirse tatlılar benden, ama yenersek tatlılar sizden kaçmak yok bak.
müslüm akpek;185780 wrote:Ben Sabrıyı ararım, çok ciddiyim eğer benim takım yenilirse tatlılar benden, ama yenersek tatlılar sizden kaçmak yok bak.
Önce haketmeniz lazım.Subutay;185783 wrote:Tatlıyı peşin yesek olmaz mı? Teşvik primi hesabından...:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.