Öncelikle tüm çocukların 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, geleceğimiz olan çocuklarımıza sevgiler sunarım. 23 Nisan kutlamaları için sabah saat 10:00'da kutlamanın yapıldığı yer olan Nizip stadyumuna 5 yaşındaki çocuğumuda yanıma alıp kutlamaları seyretmeye gittim. Gitmesine gittim ama kapıdan geri dönmek zorunda kaldım, çünkü bırakın trübene geçip seyretmeyi, tel örgülerden bile güç bela 5 dakika çocuğum kucağımda o kalabalıkta ve sıcakta seyredemeden malesef evimize geri dönmek zorunda kaldık!. Bizim gibi birçok insan o kalabalığı görünce stad kapısından geri döndüğünü gördüm, yazık günahtır Ben bir Nizip li olarak çocuğumla o kutlamaları izleyemediğim için çok üzüldüm ve çocuğum ağlamak zorunda kaldı. Bunun içindir ki benin yetkililerden ricam stadyumun ya trübünlerine ek yapsınlar yada yeni bir Nizip e yakışır üstü kapalı bir stad yapsınlar...Saygılarımla
Sorunlarımız Önerilerimiz
Nizip şehir stadyumu
inşallah olur ya orhan abi bunu değerlendirecektir
Bu uyarıyı Nizip belediye başkanımız duymuştur ve inşallah Nizip Stadını Nizip'e yakışır bir hale getirecektir.
Bu arada törenlerin bu kadar ilgi görmesi de beni sevindirdi.
nizip stadının gerçekten ek türübünlere ihtiyacıvar 100.000 ni geçmiş bir ilçeye gerçekten küçük geliyor
Oktay sponsor ol, Oktay Cankesen tirübünleri, ne güzel değilmi.
İnşallah başkanımız zaman içinde stadyumu oradan kaldırıp şehirin planına göre yeni stadyum yaparlar
eski stadyumuda çok güzel eylence ve dinlenme merkezi haline getirirler amma zamana ihtiyaç var.Selamlar
Fatih dur yaw oktaya gaz veriyordum.
Stadyumun kaldırılması gibi bir durum sözkonusudur,ancak bu ne zaman olacak henüz netlik kazanmadı. Nizip modern bir stadyumu hak ediyor artık.
NizipSpor ya da diğer takımlarla ilgili bir çalışma yok mu?
Gerçekten çok özledim Nizip'teki o coşkulu maçlara gitmeyi.
Memilo, Cindi, Kaleci Mithat(Mito) lu takımı unutmadık daha.
Yeniden bir canlılık kazandırılabilse bir defa, eminim ardı gelir.
Keşke NizipSpor yeniden canlandırılabilse...
Nizip stadyumun daha kapasitesi büyük bir yere taşınması gerekiyor kapalı stadyumunda biran önce daha faal hale getirmek gerekiyor.gençlerin kapalıyı daha çok kullanmalı
evt bencede şart oldu artık . çok küçük gerçektenbu kadar gelişmiş bir merkeze bu stad yakışmıyor. eminim başkanımız onuda düşünmüştür saygılar
Orhan yeni stadyum hakkında biraz daha bilgi verebilirmisin, nereye yapılacak kaç kişilik olacak kapalı spor salonları olacakmı.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.