BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ
devrim72;184274 wrote:bu kupayı öle yada böyle bu seneye alacagız bundan hiç kuşkum yok cok eminim hatta 8jkde artık sampiyon olur 6s ise artık kendine 4. 5.likte bir yer bulursa onada sükür etsin...avrupa cunku hayal gibi görünüyor 6slilere...
orasini bilemem ama belli artik fener boyle giderse kendini ikinci ligde bulur)) bitime 5 hafta kaldi 15 puan daha duserse artik kendine bir yer ayarlar 12;mi 13; mi orasini bilemem ))) alisamiyenden sonra birdaha kendini toplayamadi )))
ziya sen bizi boş ver kardeş :) biz yolumuzda gidiyoruz benim her şeyden önemli olan fenerbahçe nin ben bile bu sezon şampiyon olmasını istemiyorum sen merak etme :)
ziya biliyoruz şampiyon olamayız ama gerçekten bu durumda birinci veya ikinci olsak veya öle bi şansımız olsa asla istemezdim çünkü bu kadroyla ve bu teknik yönetimel hiç bir şey olunmaz...
şükrü bu ümit kayıp etmek değil gerçektende hiç umudumuz yok ama hem olsa bile inş. olmaz...
çünkü ne bu kadroyla bir başarı yakalanabilir nede bu teknik kadroyla takımda temellli bir değişiklik lazım...
ziya biliyoruz şampiyon olamayız ama gerçekten bu durumda birinci veya ikinci olsak veya öle bi şansımız olsa asla istemezdim çünkü bu kadroyla ve bu teknik yönetimel hiç bir şey olunmaz... bu yazında sana katılmadan edemiyecem. bu kadroyla ve bide karnı doymuş futbolcularla bu iş yürümez inşallah son 5 haftada yüzünüz gülerde sene avrupa hayaliniz olur :)
ziya_eren27;184622 wrote:bizlerde öyleyiz altay ruhumuz.da var
yok kardeşim daha ötesi yok şimdi gs nin hacettepeyle maçı başladı ankarada bende ankaradayım ve maça girmek benim için çok kolay ama gitmedim çünkü bu gün çok yoruldum 1 mayıs eylemlerinde görev aldım evde dinlenmeyi tercih ettim inşallah alırız hacettepe maçını