Tüm nizipte yaşayan Niziplilere duyurulur bu tarz imza resimleri koyup bizim nefsimizle oynuyorsunuz, her sabah bilgisayarı açtığımda bu güzelim fıstıkları görüyorum.
Zaten Nizip hasretiyle yanan bizlerin içini burkmaya hiçbirinizin hakkı yok, ya bize her ay düzenli bir şekilde bu fıstıklardan yollarsınız yada bu tarz resimleri kaldırın gözümüz görmesin, ben her sabah Nizip Nizip diye sayıklamak zorunda değilim.:D:D
vallahi canım cekti abi. mustafa adresimi vereyim bana fıstık gönder,bende sana parfüm hani gidince sıkarsınya)) ondan yoksa günahımıza girme bizlerin..:)
Şaka bir yana ben Nizip fıstığının tadını ve lezzetini hiçbir yerde görmedim, İstanbulda bir sürü fıstık çeşidi var nerdeyse hepsinden yemişimdir ama Nizip bölgesinin fıstığının tadı nedense çok farklı, misafirlerime ikram ettiğimde hepsi şaşırıyor, hayran kalıyorlar.
abi topraktandır nizip topragı hic bir yerde varmı kıpkırmızı artık fıstığı nasıl olsun
misafir dedinde. almanyadaki amcam nizipten alman arkadaşlarıyla evinde taze nizip fıstıgı yiyorlarmış tabi arkadaşları berak etmiş bune diye amcamda taze fıstıgın kabugunu onlara icinide kendi yiyomuş demiş memleket fıstıgı))))
Rahmetli babamın fıstığın sulanıp sulanmamasıyla ilgili tereddütleri vardı, acaba sularsak fıstığın tadını bozarmıyız diye, bu konuda bir araştırma yapılmışmı acaba.
müslüm akpek;183943 wrote:Rahmetli babamın fıstığın sulanıp sulanmamasıyla ilgili tereddütleri vardı, acaba sularsak fıstığın tadını bozarmıyız diye, bu konuda bir araştırma yapılmışmı acaba.
Fıstığın sulandığında, özellikle veriminin arttığı ve tadının bozulmadığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Ayrıca, Amerikada yetişen Antep Fıstığı, özel olarak hazırlanan sulama sistemleriyle sulanmaktadır.Ama bölgemizde fıstığın sulanması ile ilgili faaliyetlere pek rastlanılmamaktadır. Ne yazıkki çiftçilerimizin bir çoğu, sanırım maliyetinin yüksek olmasından dolayı, buna pek rağbet etmemektedirler.
müslüm ammi bakımda hep benim siğnatürümle konu açın hep ben hep ben sevdiğim siyasetçinin fotosunu konuym siyasi diyn
reklam koyum bizi memleket hasreti yaşatın diyn
müslüm akpek;184122 wrote:Aman siyasetten dinden uzak dur zaten ne geldiyse başımıza onlardan geldi.
Siyasetten uzak durmak Lazım doğrudur, Ama Dine Uzak Durmak; Cenenneme yaklaşmak, Küfre Yönelmektir. Şimdi diyeceksinki ben o anLamda demedim. dedin Müslüm emmi dedin...
müslüm abiye katiliyorum arkadslar bende uzakta olarak göryom böyle resimleri valah üzülyom..ama allahtan abilerim gönderiyor sürekli bana ama yinede olsun nizipte gelip yemek daha baska..